Töltés...

Áraink összehasonlítása

Költöztetés legjutányosabban.

A megrendelőnek, a leendő költözőnek nehéz eldönteni, a különböző költöztetők által adott árajánlatok közül, hogy melyik felel meg neki a legjobban, tehát egy adott, lehetőség szerint magas szolgáltatási szint biztosítása mellett, melyik árképzési forma nyújtja számára, a legjutányosabb árat. Értelemszerűen minden szolgáltató a saját árképzését dicséri, kritizálva a konkurencia által preferált formát. Ebben a kérdésben szeretnénk önnek segíteni, ezáltal könnyebbé tenni Ön/Önök számára, e nehéz döntést.

Budapesti költöztetés árképzése.

Mint ahogy „árajánlatunk” menüben olvasták, illetve tanulmányozhatták, Budapest területén belül végzendő költöztetési szolgáltatásunk díjazása 2 tételből áll. Alapdíjból mely egyszer fizetendő, és óradíjból, melyet értelemszerűen óránként kell fizetni. Az alapdíj a költöztető tehergépkocsi kiállási, két cím közötti, majd visszaállási költségét fedezi. Ezt a tételt nagymértékben az üzemanyagok magas ára, kismértékben a tehergépkocsi járulékos költségei alakítják. Tarifánk egyszerű könnyen kalkulálható, és követhető, tehát ellenőrizhető díjszabás, melyben az óradíj igen alacsony összegen van tartva. Fontos még, hogy az óradíj kezdete a kiérkezéstől nyit, és a lerakodás végéig tart, magyarán, csak a megrendelő szeme előtt végzett munka kerül számlázásra.

Konkurens költöztetés árai.

Mostanában a konkurens szolgáltatók kiemelten reklámozzák, hogy csak óradíjjal számolnak elhagyva az alapdíjat, mellyel hangsúlyozzák, hogy az ügyfél ezzel csak jól jár. Ennek eldöntése értelemszerűen az ügyfél feladata, de fontos néhány tényezőt figyelembe venni mely reálisan összevetheti, tehát számolhatóvá teszi a megrendelő számára, a két különböző elszámolási formát. Legnehezebb feladat, a költözésben, költöztetésben járatlan ügyfélnek, hogy reálisan megbecsülje, az adott munka, magas szintű elvégzéséhez szükséges időt.

Hogyan kalkulálnak az ügyfelek, illetve a költöztetők.

Minden szolgáltató, így mi is alapból alacsony munkavégzési időt jelölünk meg, hiszen a járatlan megrendelőnek szimpatikusabb az ajánlatában eleve kevés munkaórával, reálisnál visszafogottabban kalkuláló költöztető. Így az ügyfél visszahalja a vállalkozótól, amit amúgy is szeretne hallani. De bizony a tények, és a valóság sokszor mást mutatnak. Egy másfél, két szobás átlagosan bútorozott, és átlagosan megközelíthető lakás nagyságrendileg 4-6 óra között költöztethető el. Ennél nagyobb méretű, több ingóságot tartalmazó, vagy nehezen megközelíthető (emeletes, lift nélküli, esetleg távhordásos) lakások költöztetési munkaideje ezt az időtartamot is meghaladja. Ezt figyelembe véve hasonlítsuk össze egy szimplán óradíjjal számoló költöztető díjszabását, és az általunk évtizedek óta használt, és bevált, alapdíjas tarifát. Jellemzően manapság 9.500 Ft/óra, körüli megemelt óradíjjal számolnak az alapdíjat nem használó, költöztetést is vállaló fuvarozók.

Összevetés:

Franko költöztetés: Más költöztetők:
Tarifa alapdíj 8500 Ft alapdíj 0 Ft
(3 fős alapbrigád-hétköznap) óradíj 7000 Ft óradíj 9500 Ft
4 órás munka esetében: 36500 Ft 38000 Ft
5 órás munka esetében: 43000 Ft 47500 Ft
6 órás munka esetében: 50500 Ft 57000 Ft
7 órás munka esetében: 57500 Ft 66500 Ft
8 órás munka esetében: 64500 Ft 76000 Ft
9 órás munka esetében: 71500 Ft 85500 Ft
4 órás munka esetében: 78500 Ft 95000 Ft

Az igazság a számokban rejlik.

Ebből a számításból is látszik, hogy már, egy 4 órai munkánál is kedvezőbb ár érhető el egy alapdíjjal és egy nyomott óradíjjal kalkuláló költöztetővel, tehát velünk, a Franko-költöztetéssel. Ezt az óraszámot meghaladó munkák esetében a különbség hatványozottan nő, már egy 8 órai munka esetében 11. 500 Ft-ra növekszik a különbség, 10 órai munkánál ez az összeg már 16.500 Ft-ot tesz ki. Ez már igen jelentős összeg, és ha velünk, A Franko-költöztetéssel végezteti lakásának, irodájának a költöztetését, akkor ez a pénz, az Ön pénztárcájában marad.

Jelentős árkülönbség a Franko költöztetés javára.

Tisztán látszik, amit a számok is megerősítenek, hogy az általunk használt tarifával Ön jól jár. És ehhez a tarifához hozzáadjuk a 26 év gyakorlatát, a több mint két évtized alatt felgyülemlett tapasztalatot, és munkamorált, mellyel, ezen a nehéz piacon ilyen jelentős ideig megmaradtunk, továbbfejlődtünk. Természetesen mindezt nagymértékben az egyszeri, és visszatérő ügyfeleinknek köszönhetjük, amit mi mindig a munkánkkal igyekeztünk, és igyekszünk meghálálni.

3 órás költöztetésnél is árengedmény.

Kis 1 szobás lakások, albérletek esetében egyedi kedvezményeket nyújtunk, így törekszünk arra, hogy egy 3 órás költöztetés esetén hátrányunkra jelentkező 1.000 Ft-os különbséget eltüntessük. Így a költöztetés teljes palettáján a legkisebbtől, a legnagyobb lakásig, a lehető legkedvezőbb díj, és szolgáltatási minőség összhangját nyújtsuk régi, és leendő ügyfeleinknek egyaránt. Költözzön velünk, és mi a munkánk minőségével, és a díjainkkal megháláljuk Önnek!

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!