Töltés...

Budapesten belül

BUDAPEST BELTERÜLETÉN BELÜL VÉGZETT KÖLTÖZTETÉSEK DÍJSZABÁSA:

Egy Budapest területén belüli költöztetés esetében egyszer fizetendő alapdíjat és egy akciós óradíjat számítunk fel. Az óradíj a brigád nagyságának, létszámának függvénye. Az óradíj a felrakó címre való kiérkezéstől indul, és az utolsó lerakó címen való végzésig számolandó. Így nem kell ügyfeleinknek a cégünk telephelyétől a felrakodási címig, illetve a lerakodás helyszínétől a telephelyünkig tartó utat, és annak nem kontrollálható, nem ellenőrizhető időtartamát kifizetnie. Ezzel ügyfelünk akár 2 órányi díjat is megtakaríthat.

Nincs kilométer, vagy emelet díj, így az ügyfelek számára nagyon könnyen számolható, és követhető a díjszabás. Felárat súlypénzes ingóságok költöztetésére, mint zongora, pianínó, páncélszekrény, jakuzzi, 2 ajtós amerikai hűtőszekrény, stb. számolunk fel. A behajtási engedélyeket beszerezzük, de ennek a költsége a költöztetés munkadíjára rárakodik. A költöztetésnél felhasznált speciális csomagolóanyagok, mint légbuborékos, és zsugor fólia, ragasztószalagok árát, az óradíj nem tartalmazza.

Több szakértő rakodóval, brigáddal és speciálisan költöztetésre kialakított, különböző méretű tehergépkocsival rendelkezünk, így a munka nagysága és a munka körülményei szerint ajánljuk ki a brigádokat, brigádlétszámokat. Maximálisan figyelembe vesszük az ügyfeleink kívánságait, igényeit. (2-3-4-5 stb. fő)

Az egyszer fizetendő alapdíj a speciális költöztető tehergépkocsi kiállásnál, a két cím között, illetve a visszaállásnál felhasznált üzemanyag költséget és a fenntartási díjat fedezi. A felszámolt óradíj a rakodók (ahány fő) együttes óránkénti munkadíját tartalmazza.

A 2016-s évben akciónk szerint, a hétköznap és a szombati napon felszámított óradíj, minimálisan, csak az óradíjban tér el egymástól.

3 fős alapbrigád (1 fő aktív sofőr, és 2 fő rakodó) esetében kalkulált díjszabásunk (7.5 - 12 tonnás - /II. kategóriás/ speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsival):

A 3 fős brigád létszám, tapasztalataink szerint megfelelő egy átlagosan berendezett, normál körülmények között megközelíthető, - 1, 5 - 2, 5 szobás lakás színvonalas, gyors, pergős elköltöztetésére.

Alapdíj: 8.500 Ft (egyszer fizetendő – egy fordulóra vonatkozóan, a költöztető kocsi ki- és visszaállását, az egy felrakó és egy lerakó cím közötti távolság megtételét fedezi), további címek esetén, címenként 1000 Ft-tal növekszik az alapdíj. (egyedi elbírálás esetén, az alapdíj változhat)
Hétköznap óradíj : 7. 000 Ft/óra (gépkocsi + 3 fő együttes óradíja-kiérkezéstől lerakodásig számolva)
Szombat óradíj : 7. 500 Ft/óra (gépkocsi + 3 fő együttes óradíja-kiérkezéstől lerakodásig számolva)
Vasárnap óradíj : Csak egyedi esetekben, előzetes egyeztetés alapján!

A elszámolásunk egyszerűségét, átláthatóságát szemléltető példa: Ha hétköznap, 8.05-kor érkezik a 3 fős brigád a felrakodó címre, és 10.45-kor végez a munkával a lerakó címen, akkor az ügyfelünk a következő alapján fizet: 3 óra (3 x 7.000=21.000) + az alapdíj (8.500). Így a példa alapján fizetendő végösszeg: 29.500 Ft lenne.

4 fős, (1 fő aktív sofőr, és 3 fő rakodó) megemelt létszámú brigád esetében a díjszabásunk (7.5 - 12 tonnás - / II. kategóriás / speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsival):

A 4 fős brigád létszám, tapasztalataink szerint megfelelő egy átlagosan berendezett, normál körülmények között megközelíthető, 2,5 - 4 szobás lakás színvonalas, gyors, pergős elköltöztetésére.

Alapdíj: 8.500 Ft (egyszer fizetendő – egy fordulóra vonatkozóan, a költöztető kocsi ki- és visszaállását, az egy felrakó és egy lerakó cím közötti távolság megtételét fedezi), további címek esetén, címenként 1000 Ft-tal növekszik az alapdíj. (egyedi elbírálás esetén, az alapdíj változhat)
Hétköznap óradíj : 8. 800 Ft/óra (gépkocsi + 4 fő együttes óradíja-kiérkezéstől lerakodásig számolva)
Szombat óradíj : 9. 500 Ft/óra (gépkocsi + 4 fő együttes óradíja-kiérkezéstől lerakodásig számolva)
Vasárnap óradíj : Csak egyedi esetekben, előzetes egyeztetés alapján!

A elszámolásunk egyszerűségét, átláthatóságát szemléltető példa: Ha hétköznap 8.05-kor érkezik a 4 fős brigád a felrakodó címre, és 10.45-kor végez a munkával a lerakó címen, akkor az ügyfelünk a következő alapján fizet: 3 óra (3 x 8.800=26.400) + az alapdíj (8.500). Így a példa alapján fizetendő végösszeg: 34.900 Ft lenne.

Budapesten belüli kisebb költöztetés esetén (1 szobás lakás, kis albérlet) hatékony és takarékos megoldás lehet a 2 fős brigád

Budapesten belüli kisebb költöztetés esetén (1 szobás lakás, kis albérlet) hatékony és takarékos megoldás lehet a 2 fős brigád, egy „furgonnal”. (I. kategória) Az általunk alkalmazott "furgon" kategória nem az általános, költöztetésekre nem alkalmas, egyterű furgon, hanem önjáró alvázra épített, speciális rakfelépítményű kis tehergépkocsi. A felépítménye, raktere 23-26 m3 közötti kialakítású. Fontos, hogy ügyfeleink tisztába legyenek azzal, hogy ez a „I kategória” a nagy raktérfogata ellenére, az alacsony súlyterhelhetősége okán, csak kis lakásoknál tud megoldás lenni. Az ide ajánlott 2 fős brigád kapacitása is az 1 szobás lakáskategóriáig megfelelő. Viszont a kis lakásokon kívül, még jó megoldás lehet egy ilyen „I kategóriás” költöztető tehergépkocsi, 3.5 tonna-behajtást korlátozó zónákban. Ott egy 3 fős brigáddal, akár több fordulót is elvégezve, hatékonyabb, jobb megoldás, mint egy nagyobb, („II kategóriás”) és szigorúan engedélyköteles költöztető autó. Az engedélymentességen kívül, a belvárosra jellemző szűk utcákban is tökéletes megoldás lehet. A költöztető tehergépkocsikat, és azok kategóriáit részletesen tanulmányozhatja a Gépjármúveink menüben.

2 fős (1 fő aktív sofőr, és 1 fő rakodó) csökkentett létszámú brigád esetében a díjszabásunk (Budapest területén - 3.5 tonnás furgon, /I. kategóriás/speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsival):

A 2 fős brigád létszám tapasztalataink szerint megfelelő egy átlagosan berendezett, normál körülmények között megközelíthető,1 szobás lakás színvonalas, gyors, pergős elköltöztetésére.

Alapdíj: 7.500 Ft (egyszer fizetendő – egy fordulóra vonatkozóan a költöztető kocsi ki- és visszaállását, az egy felrakó és egy lerakó cím közötti távolság megtételét fedezi), további címek esetén, címenként 1000 Ft-tal növekszik az alapdíj. (egyedi elbírálás esetén, az alapdíj változhat)
Hétköznap óradíj : 5. 800 Ft/óra (gépkocsi + 2 fő együttes óradíja-kiérkezéstől lerakodásig számolva)
Szombat óradíj : 6. 200 Ft/óra (gépkocsi + 2 fő együttes óradíja-kiérkezéstől lerakodásig számolva)
Vasárnap óradíj : Csak egyedi esetekben, előzetes egyeztetés alapján!

A elszámolásunk egyszerűségét, átláthatóságát szemléltető példa: Ha hétköznap, 8.05-kor érkezik a 2 fős brigád a felrakodó címre, és 10.45-kor végez a munkával a lerakó címen, akkor az ügyfelünk a következő alapján fizet: 3 óra (3 x 5.800=17.400) + az alapdíj (7.500). Így a példa alapján fizetendő végösszeg: 24.900 Ft lenne

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!