Töltés...

Csomagolóanyag árak – Nemzetközi költöztetés esetében.

Csomagolóanyag árak – Nemzetközi költöztetés esetében.


Minőségi csomagolóanyagok bemutatása, és azok árai.Cégünk a Franko – költöztetés, nemzetközi viszonylatú költöztetésben, nemzetközi költöztetések elvégzésében, a kapcsolódó széles skálájú szolgáltatásaival, mindenre kiterjedően kívánja segíteni megrendelőit. Így elvégezzük, megrendelőink jó minőségű csomagolóanyaggal való kiszolgálását is. Abban az esetben, ha ügyfelünk nem veszi igénybe, nemzetközi költöztetése esetében a csomagolási szolgáltatásunkat, hanem a költöztetésre való előkészítést, csomagolást önmaga kívánja elvégezni, akkor igény esetén, az általa felhasznált csomagolóanyagok biztosítását, és előre történő kiszállítását is elvégezzük. 

Alapvetően az adott lakás ingóságainak csomagolását, és a nemzetközi költöztetést érdemes együttesen végeztetni, egy minőségi költöztetést végző céggel, mert a felelősség vállalás így komplett lesz. Ebben az esetben a garancia, és a felelősségvállalás is teljes, és egyértelműsíthető, mert ha esetlegesen minőségi, vagy garanciális probléma adódna, nem lehet a fellelőséget a rossz csomagolásra, vagy fordított esetben, a rossz költöztetésre hárítani.

Ha a csomagolást, dobozolást az ügyfél végzi, abban az esetben a dobozokban keletkező rossz csomagolás miatt kialakuló káreseményre nem tudunk garanciát vállalni. A rossz csomagolás miatt kialakuló hiba akkor egyértelműsíthető, ha a dobozon külső leejtés általi sérülés nem tapasztalható, de a beltartalom ennek ellenére sérült. Ennek ellentmond, de szintén csomagolási hiba, a doboz összenyomódás is, ami a költöztető tehergépkocsi felépítményén alakul ki, alapvetően, azért mert a dobozok belső terének feszes kirakása nem történt meg a csomagolást végző személy részéről.

Egy minőségi, sérülésmentességet garantáló csomagolásnak, dobozolásnak két nagyon fontos feltétele van, a hozzáértő, gyakorlott szakember, ki végzi magát a csomagolást, és a megfelelő, kiváló minőségű (5 rétegű) csomagolóanyag. Cégünk mindkét szolgáltatást közel 30 éve biztosítja a belföldi költöztetések, és a nemzetközi költöztetések elvégzése esetében is.

A nemzetközi viszonylatú költöztetések még nagyobb kihívást jelentenek, ezért ott a legképzettebb munkaerőt, és a magasabb minőségi szintet jelentő speciális csomagolóanyagokat használjuk.

Ha ügyfelünk, megrendelőnk tanácsunk ellenére úgy dönt, vagy esetleg külső körülmények miatt arra kényszerül, hogy a csomagolást, előkészítést maga végezze el, akkor kívánságára előzetesen, egy megbeszélt időpontban, a csomagolás megkezdése előtt, kiszállítunk az általa megrendelt mennyiségű, méretű, és típusú csomagolóanyagokat.

Természetesen Budapesti telephelyünkre érte is jöhet minden kedves megrendelőnk, az igényelt csomagolóanyagért, és abban az esetben segítünk mind a megfelelő csomagolóanyag kiválasztásában, illetve a jó, és biztonságos csomagolás előzetes bemutatásában is. 

Hangsúlyozzuk, hogy a nemzetközi költöztetésre készült ajánlatunk „opció I” része, tehát maga a kiajánlott csomagolási szolgáltatás, tartalmazza a felhasznált csomagolóanyagok árait is. Tehát a csomagolási szolgáltatás megrendelésekor az ajánlatban megadott ár minden költséget tartalmazz, és ebben az esetben nem kerül plusz felszámításra a felhasznált csomagolóanyag.


CSOMAGOLÓANYAGOK ELŐZETES KISZÁLLÍTÁSÁNAK ÁRAI:


A cégünktől, a Franko-költöztetéstől megrendelt speciális csomagolóanyagok, a nemzetközi költöztetést megelőzően, előre egyeztetett időpontban történő kiszállítását, igénye szerint elvégezzük.  A kiszállítás költsége, kerülettől, távolságtól és a csomagolóanyag mennyiségének összességétől függ.

Budapest területén belül a kiválasztott csomagolóanyagok szállítását, 100 darab dobozig, nagyságrendileg  2. 000  – 7. 500 Ft közötti /távolságtól függően/ díjért végezzük el, és természetesen az adott lakásban, helyiségben történő elhelyezését is elvégezzük.

Vidéki városokba, településekre, illetve nemzetközi viszonylatban is végzünk csomagolóanyagok előre történő kiszállítását, egyeztetett időpontban, és egyeztetett ár alapján.


CSOMAGOLÓANYAGOK (nettó) ÁRAI:

Doboz: 230 Ft/db (400x400x400-as méret – 5 rétegű kialakítással)

Doboz: 270 Ft/db (600x400x400-as méret – 5 rétegű kialakítással)

Fólia: 2500 Ft/tekercs (100m)

Buborékfólia: 120 cm-es: 170 Ft/méter

Ragasztószalag: 450 Ft/tekercs (speciális)

Gardrób doboz: 700 Ft/db (vállfás ruhák szállítására – csak bérlésre)

Csomagolópapír (egyeztetés alapján)

Jelölőcímke (egyeztetés alapján)


A Franko-költöztetés felkészült diszpécserei telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen, a be, és kicsomagolási szolgáltatássunkal, és a felhasználni kívánt csomagolóanyagokkal kapcsolatban, minden részletre kiterjedő, szakértő tájékoztatást nyújtanak. 

Ha kérdése van, kérem, keressen minket, örömmel segítünk.   
Franko-Költöztetés 

Cégjegyzékszám: 01 09 723012 

Bp. 1182. Regöly u. 8. 

Tel. : +36-1/290-33-80 

Fax : +36-1/291-09-95

Mobil : +36-20/9-552-669 

E-mail: info@frankokoltoztet.hu 

Web : www.frankokoltoztetes.hu


MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!