Töltés...

Nemzetközi árak

Hogy nem szabad, nemzetköz viszonylatban költözködni.

Igen sok általános fuvarozó, illetve fuvarozó cég vállal esetenként nemzetközi költöztetést összekapcsolva más jellegű áruszállítással. Ebből igen kevés, aki ezzel a nagyon kényes, és nagy szakértelmet kívánó munkával kizárólagosan, a szakmai szempontokat maradéktalanul figyelembe véve foglalkozik. Így a rakodók hiánya, vagy szakképzetlensége, a gépkocsi felépítményének minden védelmet nélkülöző kialakítása, burkolatlansága, illetve minden a költöztetéshez szükséges védő, szállítóeszköz hiánya, bizonytalanná teszi a költöztetés végkimenetelét. És erre a sok rossz dologra felteszi a koronát, a ponyvás felépítményű általános tehergépkocsi használata.

A végén az olcsóbb, lesz a drágább.

Kapcsolt, általános vagy gyűjtő fuvarozásnál, sok esetben Önnek kell biztosítani a fel- és lerakodáshoz szükséges rakodókat, vagy gyakorlatlan, a költöztetésben, mint szakmában járatlan embereket biztosít az általános fuvarozást végző cég. Szaktudás hiányában szinte lehetetlen sérülések nélkül megoldani egy költöztetést.

Specializált, profi költöztetési szolgáltatás.

A költöztetésnél legfontosabb dolgot, a profi „pakkert”, a gépkocsin való sérülésmentességet garantáló elpakolást, elhelyezést, végző szakembert, és a gyakorlott le- és felhordást végző rakodókat, illetve a védő és szállító eszközök biztosítását, csak kizárólag költöztetést végző cég tudja maradéktalanul biztosítani.

Ezért érdemes, egy kizárólag költöztetések elvégzésére specializálódott cég, szakképzett brigádjait igénybe venni, nemzetközi költöztetés esetén. A Franko-költöztetés, mint a költöztetést szakmaként kezelő cég, 1991-óta, tehát 26 éve specializálódott, nemzetközi és belföldi, lakás és iroda teljeskörű komplett költöztetéseinek az elvégzésére.

Cégünk vállalja Magyarországról külföldre, illetve külföldről hazánkba történő költöztetések, akár be- és kicsomagolással, mindennemű csomagoló anyag biztosításával együtt történő komplett elvégzését is. Természetesen az ingóságai, hosszabb, rövidebb ideig történő tárolását is elvégezzük, az erre szakosodott raktárunkban. Az Európai Unió, Magyarországon kívüli országai közötti költöztetéseket is, magas szinten elvégezzük.

Vámkezelés gyorsan, és nehézségek nélkül.

Svájc, és Norvégia esetében végzett költöztetéseknél, a komplett vámolást, vámolási procedúrát ismerjük, és igény szerint el is végezzük. Több évtizedes gyakorlatunk segít e kényes, összetett rész tökéletes megoldásában. Tehát ugyanúgy, mint a belföldi költöztetések esetében, a bútorok, személyes ingóságok épületből való lehordását, tehergépkocsira történő felrakodását, szakszerű levédését, majd a lepakoló címen, az adott épületben történő elhelyezését elvégezzük.

Komplett szolgáltatások.

Egyéni igényeknek megfelelően, csomagolóanyagot biztosítunk, teljeskörű komplett becsomagolást, előkészítést, igény szerinti kicsomagolást, bútorok szét-, majd összeszerelését, iratanyagok sorrendtartásos költöztetését, számítástechnika (IT) rendszerek mozgatását is professzionális szinten megoldjuk. Összefoglalva, nemzetközi költöztetéseket esetén is mindent kompletten, saját szakképzett, kizárólag költöztetéssel foglalkozó embereinkkel, és a költöztetésre kialakított speciális, dobozos, burkolt, védő, és szállító eszközökkel ellátott tehergépkocsiijainkkal végzünk el.

Teljeskörű felelőségvállalás, garanciális költöztetés.

Bútorai, személyes ingóságai kevés kézen mennek keresztül, így a sérülés veszélye kisebb, illetve a felelősségvállalás is konkrét. Munkánkat külön eseti, egyutas, speciálisan költöztetésekre kialakított nemzetközi biztosítással végezzük, így teljeskörű garanciát vállalunk a költöztetés egészére. Embereink a pihenőidejüket a hálófülkével rendelkező tehergépkocsijainkon töltik, így az Ön bútorai, ingóságai soha nem maradnak őrizetlenül. A nemzetközi költöztetéseknél használt dobozos felépítményű tehergépkocsiaink kívülről nem bonthatóak (pl. ponyva felvágás), így ingóságai rablás és lopás ellen is biztonságban vannak.

A jó szolgáltató kiválasztása, egyet jelent, a gondtalan nemzetközi költöztetéssel.

Mind a cégünk, azon belül az embereink, és a gépkocsijaink rendelkeznek a nemzetközi költöztetéshez szükséges dokumentumokkal. Angolul beszélő rakodóink megkönnyítik, a magyarul nem beszélő ügyfelekkel a kommunikációt. Minden belföldön nyújtott szolgáltatás, és garancia érvényes a nemzetközi költöztetéseknél is. Ezt részletesen elolvashatja a Szolgáltatásaink részben

Árképzésünk, a nemzetközi költöztetések esetében.

A nemzetközi költöztetéseket fix díjszabás ellenében tudjuk elvégezni. A Budapestről, illetve Magyarországról történő költöztetéseket helyszínen felmérjük, majd meghallgatjuk ügyfeleink igényeit, és úgy készítjük el az árajánlatunkat. A külföldről történő költöztetések esetén az ügyféllel történő alapos, a körülményeket részletesen áttekintő beszélgetés vagy levelezés után dolgozzuk ki, a lehető legkedvezőbb ajánlatunkat. Hiszen tudjuk, hogy mind a szolgáltatással, mind annak áraival maradéktalanul elégedett ügyfél, a legjobb reklám részünkre.

VIGYÁZZON! A költöztetés egy szakma. A képzetlen, gyakorlatlan segítők, és a nem erre kialakított tehergépkocsi több kárt okozhatnak, mint amit összességében megspórol.

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!