Töltés...

Nemzetközi költöztetés – szerződés alapján

Nemzetközi költöztetés – szerződés alapján:

Ha érdeklődőnk, leendő ügyfelünk megfelelőnek, és elfogadásra érdemesnek ítéli meg, a Franko – költöztetés ajánlatát, egy nemzetközi viszonylatban végzett komplett, és minőségi költöztetésre, akkor készítünk egy szerződés-tervezetet, melyben mind a megrendelő, mind a vállalkozó lehetőségei, kötelezettségei egyértelműen meg vannak fogalmazva, és le vannak írva. Ezzel teljesen konkrét és egyértelműen megfogalmazott lesz, a vállalás, garancia, fizetés, esetleges sérülések kezelése. 

Nem marad megválaszolatlan, és kérdéses pont, ezzel is jelezve, hogy cégünk a Franko – költöztetés, a nemzetközi költöztetéseket professzionális szinten végzi, annak minden járulékos tényezőjével együtt. 

Cégünk nem kéri előleg kifizetését, hanem csak a sérülésmentesen, és hiánytalanul elvégzett nemzetközi költöztetési munka lerakodása, és átadása utáni kifizetést preferálja. Azt a régi, és szerintünk tisztességes megoldást valljuk, hogy csak a tökéletesen elvégzett munka után kérjük, a járandóságunkat.

Az általunk készített, minimálisan 26 pontból álló szerződést ügyfelünk átolvasva, kérhet, és javasolhat modósításokat. 

A szerződés kölcsönös aláírása biztosítja ügyfelünket, hogy amit vállalunk azt el is végezzük. Maximálisan törekszünk arra, hogy amit ügyfeleink, a reklámjainkban, vagy az itt olvasott web – lapunkon olvashatnak, mint szolgáltatás, vagy vállalt magas minőségi szint, azt be is tökéletesen, és maradéktalanul be is tartsuk.

Ügyfeleink már előre, a nemzetközi költöztetés megkezdése előtt tudják, mit kell fizetniük, így nem kell attól gyakori magyaros jelenségtől tartaniuk, hogy a megbeszélteknek nem  

Kölcsönösen elfogadott, és aláírt szerződés megléte nélkül, nem végzünk nemzetközi költöztetést.

Bármilyen kérdése lenne szerződésünkkel, nemzetközi költöztetési szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, keresse bizalommal, szakértő diszpécsereinket.


Franko-Költöztetés 

Cégjegyzékszám: 01 09 723012 

Bp. 1182. Regöly u. 8. 

Tel. : +36-1/290-33-80 

Fax : +36-1/291-09-95

Mobil : +36-20/9-552-669 

E-mail: info@frankokoltoztet.hu 

Web : www.frankokoltoztetes.hu


MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!