Bemutatkozás: Franko-költöztetés

Miért válasszon minket?

költöztetés, legyen az belföldi, vagy nemzetközi viszonylatban végezve, egy bizalmi szakma. Gondoljon bele, az Ön számára teljesen idegen emberek kerülnek közel, az Ön személyes szférájába tartozó kedves tárgyakhoz, és emlékekhez.

Nagyon nem mindegy, hogy az évek hosszú során összegyűjtőt, kedves, pótolhatatlan személyes ingóságait kivel, és milyen formában költözteti az ember.  

Minden érdeklődőnek csak tanácsolni tudjuk maximálisan éljen, a mai világban könnyen elérhető szabad, és bőséges információ áramlás lehetőségével. Minden esetben a legszélesebb körben ellenőrizze, le kivel kívánja elvégeztetni költöztetését.

Higgye el, megéri, számítson az ár, de ne csak kizárólag, és egyedülállóan, számítson a szolgáltatás színvonala, és a cég piacon való felelősségteljes ottléte, megbízhatósága is.

Franko költöztetés 1991 óta foglalkozik belföldi költöztetéssel, majd később a cég gyarapodása, növekedése után, pár év elteltével nemzetközi költöztetéssel is.

A megalakuláskor az akkori brigádvezető /a mai ügyvezető/ és a két rakodó /egyikük ma is a cég hírnevét öregbíti/ odafigyelő, hosszútávra gondolkodó munkája eredményeként, ma ez a költöztető cég, 25 fővel és 16 db modern, a mai kor elvárásainak mindenben megfelelő speciálisan költöztetésre kialakított tehergépkocsival rendelkezik.

Hosszú évek tapasztalatainak eredménye.

Ez eltelt közel három évtized alatt, cégünk a Franko-költöztetés, nagyszámú, és egyre magasabb szintű szakmai tapasztalatra és gyakorlatra tett szert.  A

Megrendelői által egyre szélesebb körű igényeket, szolgáltatásokat kifogástalan minőségben, és nagy szakmai hozzáértéssel végezzük el.

Folyamatos, és töretlen fennállásunk és lineáris növekedésünk is jelzi, hogy cégünk érdeke a tisztességes, hosszútávú és magas szintű szakmai munka.

A hosszútávban gondolkodó vállalkozás, mint amilyen a Franko-költöztetés, elemi érdeke a minőségi munka, minőségi költöztetés, hiszen e nélkül vállalkozása csak rövidtávban lenne életképes.

Ebből kifolyólag, aki befektetett, modernizál, az a minőségi munka elkötelezettje. 

Cégünk egyértelmű törekvése közel három évtizedes megalakulása óta, hogy a piaci átlagtól messze kiemelkedő színvonalú költöztetést, nagy darabszámban végezzen el, és ezáltal a költöztetés Magyarországi átlagos piaci árán tudjon minőségi, számon kérhető felelősségteljes munkát végezni. 

Költöztetésben legfőbb irányelvünk a következőek: minőség, megbízhatóság korrektség, mindenki által megfizethető áron. Számunkra a legfontosabb a megelégedett, visszatérő ügyfél, hiszen ennél jobb és hatékonyabb reklám nem létezik.

Kikkel és mivel dolgozunk?

Jelenleg cégünknél

0
bejelentett, gyakorlott, szakképzett, állandó dolgozóval
0
nagyméretű speciálisan burkolt párnázott, ápolt, tiszta, költöztetésre kialakított tehergépkocsival dolgozunk.

Nem hagyjuk pácban, amit elvállaltunk, azt el is végeztük, el is végezzük.

A több járműből álló, és öt méretkategóriába sorolható, költöztető tehergépkocsipark, illetve a nagyobb dolgozói létszám biztosítja Önt arról, hogy műszaki probléma, illetve egy nagyobb haszonnal kecsegtető munka lehetősége miatt, sem mondjuk vissza a már felvett megrendelését!

Erre közel három évtizedes szakmai múltunk alatt - és évente 1400-1600 db elvégzett lakossági és közületi, és nemzetközi költöztetés mellett - sem volt példa. Amit mi vállalunk, azt el is végezzük.

A komplett költöztetéseket professzionális színvonalon végezzük, alvállalkózot soha nem alkalmaztunk, és nem is fogunk alkalmazni, mert felelősséget, és magas szakmai színvonalat csak így, és ennek megfelelően lehet biztosítani. 

Költöztetési szolgáltatási körünk nagyon széles, be, és kicsomagolást, csomagolóanyag biztosítását, tárolást, bútorok szét, és összeszerelését is elvégezzük.

Egyedi, a piacon nagyon ritka szolgáltatásainkra egy példa: Orvosok Norvégiába történő költöztetését úgy vállaltuk, és végeztük el, hogy mire az orvos házaspárok gyerekeikkel együtt megérkeztek az adott városba, leszálltak a repülőgépről, a teljesen berendezett, 100 %-ban már élhető, megágyazott lakást vehették birtokba.

A csomagolásról visszamaradó hulladékot elszállítottuk a lerakodás helyszínéről, hogy ügyfeleinknek a szemét elhelyezéssel se legyen gondja.

Természetesen a berendezés, bútorok elhelyezése, és a megfelelő szisztéma szerinti kicsomagolás az ügyféllel előzetesen, és részletekbe menően egyeztetve volt.

Késő éjszakai érkezésükkor, nyugodt légkörbe, csak pihenéssel, és akklimatizálódással tölthették a munkájuk megkezdéséig fennmaradó napjaikat.

Az ügyfelek tájékoztatását, megrendelések felvételét, a költöztetések szervezését, a költöztető brigádok irányítását diszpécsereink végzik. 

Kérjük Önt széles körűen tájékozódjon, és ha ezt megtette biztosak vagyunk benne, hogy jól választ, és mi ebből kifolyólag hiszünk abban, hogy a partnerei leszünk költöztetésének professzionális elvégzésében.

KÖLTÖZTETÉS? MIT ÉRDEMES TUDNI RÓLA?

TEKINTSE MEG LEGFRISSEBB CIKKEINKET!

Belföldi költöztetés rovat

Nemzetközi költöztetés rovat

del