Töltés...

Franko költöztetés

Had mutassam be a franko költöztetést

Professzionális nemzetközi költöztetési szolgáltatások nyújtása, teljes felelősség, és garancia vállalással, egyedi, burkolt, párnázott oldalfalú, dobozos költöztető tehergépkocsikkal, és szakképzett, gyakorlott rakodók biztosításával. 

Költöztetési szolgáltatások széles skáláját biztosítjuk, mint lakások teljes körű becsomagolása, a szükséges speciális csomagolóanyagok biztosításával együtt, majd kicsomagolása, hulladék csomagolóanyagok elszállítása, bútorok elhelyezése, szét majd összeszerelése.

Alapszolgáltatásunk részét képezi, a bútorok fóliázása, filccel történő teljes bevonása, tehát tökéletes védelmet biztosító előkészítése, szükségszerű szét, majd összeszerelése.

Az évtizedek alatt kialakuló, kiváló, és magas színvonalú szolgáltatási minőségnek, az egyedileg épített, és speciálisan nemzetközi költöztetések elvégzésére kialakított költöztető tehergépkocsi parkunknak köszönhetően, kimagaslóan jó, ár/érték/szolgáltatási színvonal, hármas arányt biztosítunk megrendelőink számára.  

Fontos, hogy kire bízza, hosszú évek alatt megszerzett, és féltett ingóságainak, nemzetközi viszonylatban végzett költöztetését. Igen sok kellemetlenségtől, és idegességtől, és későbbi anyagi kártól óvhatja meg magát, ha körültekintően válassza ki a megfelelő költöztetési szolgáltatót.

Már közel 3 évtizedes gyakorlattal a háta mögött végzi, a fentebb leírt magas színvonalon, ezt a nehéz, és igényes szakmát, a Franko – költöztetés. Célunk mindig a megelégedett ügyfél, ki tovább ajánl, vagy későbbi nemzetközi költözését is velünk végezteti el. Ezért vagyunk talpon 30 éve ebben az igényes, minőséget, és bizalmat megkövetelő szolgáltatási szférában!


Tovább olvasok
Kíváncsi rá hogyan költöztetünk?

Tekintse meg ügyfeleink véleményeit!

Költöztetés? Mit érdemes tudni róla?

Tekintse meg cikkeinket!

REMEK KÖLTÖZTETÉS TIPPEK, TANÁCSOK
REMEK KÖLTÖZTETÉS TIPPEK, TANÁCSOK

Ki az, aki ne használná ki a mások által adott tippeket, hasznos ötleteket, hogy ha arról van szó, akkor ne kelljen az egész életünket felpakolni és az új helyre költözni. Ha olyan emberek körében mozgunk, akik nem olyan régen költöztek, akkor tudod, hogy milyen nagy hasznát lehet venni ezeknek a tippeknek ahhoz, hogy megspóroljuk magunknak a költözéssel járó stresszt.

Megtekintés
Mi az, amit meg kell kérdezni egy költöztető cégtől?
Mi az, amit meg kell kérdezni egy költöztető cégtől?

Költözés előtt áll? Mielőtt felkeresne miatta egy céget, van néhány kérdés, amit mindenképpen fel kell tenni nekik telefonon, hogy meggyőződjünk arról, hogy a megfelelő költöztető céget béreljük fel. A telefonon való kommunikáció nagyon jó lehetőség arra, hogy leinterjúztassuk a költöztető céget, hogy képesek-e megfelelően kielégíteni az igényeinket.

Megtekintés
Költöztetés külföldre
Költöztetés külföldre

Erre érdemes felkérni egy kifejezetten ilyen területre is specializálódott céget. A nemzetközi költöztetés az utóbbi időben az egyre nagyobb munkaerő kivándorlásnak köszönhetően folyamatosan népszerűbb. Az Európai Unióban szabad a munkaerő áramlás, így sokan költöznek el külföldre egy jobb munka reményében. Egyre többen érzik úgy, hogy idehaza nem tudnak elegendő pénzt keresni ahhoz, hogy családjuknak megteremtsék a szükséges anyagi hátteret a biztonságos és kényelmes élethez.

Megtekintés
MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!