Töltés...

Nemzetközi költöztetés munkafolyamatai
Nemzetközi költöztetés munkafolyamatai

Cégünk a Franko-költöztetés, közel három évtizedes megalakulását követően, a folyamatos minőségi költöztetés biztosításával, és ezáltali szakmai fejlődésének köszönhetően, már több mint 20 éve végez nemzetközi viszonylatú költöztetéseket.

Megtekintés
Bútorok csomagolása, előkészítése
Bútorok csomagolása, előkészítése

Egy nemzetközi költöztetésnél a legfontosabb elvárás a megrendelő részéről, hogy a költöztetendő ingóságok sérülésmentesen kerüljenek át, az egyik országban lévő címről, a másik országban lévő címre. Sajnos Magyarországon a nemzetközi költöztetés, mint szakma nem alakult ki, legtöbben úgy gondolják, vagy inkább úgy szeretnék gondolni, hogy elég két haver, és egy akármilyen ponyvás általános áruszállítást végző teherkocsi, és hipp hopp megoldódik a gond, letudtuk a nemzetközi költöztetést. Természetesen később szembesülnek majd a tényekkel, és rádöbbennek, hogy ez bizony egy összetett, bizalmi szakma, ami egyedi, költöztetésre kialakított tehergépkocsikat, gyakorlott hozzáértő személyzetet, és megfelelő profi felszerelést igényel.

Megtekintés
Nemzetközi költöztetés szerződés alapján
Nemzetközi költöztetés szerződés alapján

Ha érdeklődőnk, leendő ügyfelünk megfelelőnek, és elfogadásra érdemesnek ítéli meg, a Franko – költöztetés ajánlatát, egy nemzetközi viszonylatban végzett komplett, és minőségi költöztetésre, akkor készítünk egy szerződés-tervezetet, melyben mind a megrendelő, mind a vállalkozó lehetőségei, kötelezettségei egyértelműen meg vannak fogalmazva, és le vannak írva. 

Megtekintés
Nemzetközi költöztetésekre vonatkozó biztosítások
Nemzetközi költöztetésekre vonatkozó biztosítások

A Franko-költöztetés 1990-es megalakulásától kezdve, minden nemzetközi viszonylatban végzett költöztetését konkrét felelősségvállalással, és teljes garanciavállalással végezte, és a jövőben is kívánja végezni. Ha a nemzetközi munkánknál probléma merült fel, annak következményeit minden esetben vállaltuk, és saját hatáskörünkön belül kijavítottuk a hibát, illetve kártalanítottuk ügyfelünket. 

Megtekintés
Nemzetközi költöztetési szolgáltatásiank
Nemzetközi költöztetési szolgáltatásiank

A Franko – költöztetés professzionális, és minőségi nemzetközi költöztetési szolgáltatások elvégzésére szakosodott, már közel három évtizede. A hosszú évek alatt több ezer elvégzett nemzetközi költöztetés gyakorlata formálta, alakította cégünket. 

Megtekintés
Nemzetközi költöztetés - vámolási ügyintézés
Nemzetközi költöztetés - vámolási ügyintézés

A nemzetközi költöztetések EU-s tagországokon belüli elvégzése, vámkezelési kötelezettség nélkül történik. Hasonló az EU tagországok közötti, mint a Magyarországon belüli költöztetés, de természetesen a nagyobb távolság sokkal minőségibb, komolyabb csomagolást, előkészítést, illetve még precízebb rakodást, a költöztető tehergépkocsin történő elhelyezést igényel a személyzettől. 

Megtekintés
bútorok ingóságok tárolása
bútorok ingóságok tárolása

Nemzetközi költöztetések elvégzésekor előfordul olyan helyzet, mikor az egyik országból, egy másik országba költözik a tisztelt ügyfelünk, de még nem találta meg a számára, és a családja számára ideális otthont. A már eladott, vagy leadott lakást el kell hagyni, de értelemszerűen, egy komoly döntést nem lehet kapkodva, kényszerből megoldani.Ebben a helyzetben jelent megoldást a Franko költöztetés, hiszen cégünk nemzetközi költöztetéseknél is igénybe vehető szolgáltatási palettájába tartozik, az ingóságok, bútorok hosszabb rövidebb időre vonatkozó tárolása. 

Megtekintés
Behajtási engedélyek biztosítása
Behajtási engedélyek biztosítása

Sajnos folyamatosan növekszik a Magyarországi városokra, településekre, illetve azok egyes területeire szükséges, behajtási engedély kötelezettségek száma. Ebben, európai viszonylatban is élenjár Budapest városa, amelynek tehergépkocsival igen kevés része megközelíthető, behajtási engedély nélkül.

Megtekintés
Páncélszekrények, masszáskádak, szoláriumok nemzetközi költöztetése
Páncélszekrények, masszáskádak, szoláriumok nemzetközi költöztetése

Cégünk, a Franko-költöztetés, páncélszekrények, és egyéb súlypénzes ingóságok, mint mászásmedencék, szoláriumok nemzetközi viszonylatban végzett költöztetését is magas színvonalon elvégzi. Emelőhátfalas költöztető tehergépkocsijaink, speciális szállítást megkönnyítő segédeszközeink, és szakembereink gyakorlata lehetővé teszi a súlyos, és kényes ingóságok garancia mellett történő felelősség vállalással történő nemzetközi költöztetését.

Megtekintés
Zongora, pianínó nemzetközi költöztetése
Zongora, pianínó nemzetközi költöztetése

Cégünk, a Franko-költöztetés, a nemzetközi költöztetések esetében is, az általa biztosított szolgáltatások széles skálájával végzi a munkáját, már közel három évtizede. Minden szolgáltatásunkat a professzionális minőség, és a szakértelem jellemzi. Cégünk a rövid, és szalon zongorák nemzetközi költöztetésére specializálódott, a versenyzongorák nemzetközi költöztetésénél, javasoljuk a kizárólagosan hangszerszállításra specializálódott brigádok igénybevételét.

Megtekintés
Tanácsaink nemzetközi költöztetés esetében
Tanácsaink nemzetközi költöztetés esetében

Cégünk a Franko-költöztetés 1991-óta, tehát közel három évtizede végez professzionális minőségi komplett nemzetközi viszonylatú költöztetéseket. Ez alatt a hosszú idő alatt, a nagy számban elvégzett nemzetközi költöztetések gyakorlata alapján, szeretnénk megosztani Önökkel néhány hasznos, költöztetésre vonatkozó tanácsot. 

Megtekintés
Lakossági referenciák
Lakossági referenciák

Nemzetközi költöztetéssel professzionális, minőségi szinten foglakozó cég számára fontos, hogy web lapjával részletekbe menően bemutassa szolgáltatásait, illetve elnyerje az érdeklődők bizalmát. A látogatónak éreznie kell, hogy szakértő, és, a szakmáját megbecsülő, felelősségteljes céget talált, ingóságai nemzetközi viszonylatban végzett költöztetésére. 

Megtekintés
Közületi referenciák
Közületi referenciák

Cégünk a Franko költöztetés már közel három évtizedes fennállása alatt, mindig arra törekedett, hogy elvállalt nemzetközi viszonylatú költöztetéseit maximális odaadással, a legmagasabb szolgáltatói minőségre való törekvéssel végezze. Cégünk vezetése, és dolgozói számára, a legtöbbet jelentő referencia: Ügyfeleink tökéletes elégedettsége! A több évtized alatt elvégzett költöztetési munkák éves átlagolása szerint, évenként nagyságrendileg 1400-1600 darab költöztetést végzünk el, melynek körülbelül tizede közületi, tehát céges  költöztetés. 

Megtekintés
MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!