Bútorok csomagolása, előkészítése költözéshez

Egy költöztetésnél a legfontosabb elvárás a megrendelő részéről, hogy a költöztetendő ingóságok sérülés mentesenkerüljenek át, az egyik címről, a másik címre.

Sajnos Magyarországon a  költöztetés szakmaisága nem alakult ki, legtöbben úgy gondolják, vagy inkábbúgy szeretnék gondolni, hogy elég két haver, és egy akármilyen furgonszerű teherkocsi, és hipp-hopp megoldódik a probléma, letudtuk a költöztetést.

Perszeszembesülnek majd a tényekkel, és rájönnek, hogy ez bizony egy összetett szakma,ami egyedi, költöztetésre kialakított infrastruktúrát, gyakorlott hozzáértőszemélyzetet, és megfelelő felszerelést igényel.

Egy baráti segítséggel végzett költöztetéssok sérülést, nagy költséget, és utána sok bosszúságot okoz.

Egy ismerőssegítőt etetni, itatni kell, a szívességét viszonozni illik, a sérüléseketjavíttatni kell, és ha mindezek költségét, időigényét összevetjük egy  professzionális költöztetés árával, bizony rájövünk nem kötöttünk jó üzletet.

Ráadásul hol van még a mi fáradságunk, és idegi leterheltségünk, későbbi bosszúságunk.

De az anyagiakon felül, a cikkünk elején leírt legfontosabb kritériumnak, asérülés mentességnek, nagy valószínűséggel, a baráti költöztetés nem tud megfelelni.

Bútorok csomagolása, előkészítése költözéshez

A Franko-költöztetés  34 év gyakorlatával, és több tízezer elvégzett költöztetés rutinjával, kialakítottegy a bútorok levédését, csomagolását, tehát a sérülésmentességet szolgálómódszert, eljárást.

Bútorok csomagolása, előkészítése költözéshez

bútorokat még a lakásból történő kiszállítás előttbecsomagoljuk, a cégünk által biztosított egyedi burkoló anyagokba.

Azt megkell említenünk, hogy a nemzetközi költöztetéseknél, ez egy sokkalkifinomultabb, biztonságosabb, és több csomagoló anyagot igénylő módszer alkalmazunk,mint a belföldi költöztetések esetében.

Ez nem csak a költöztetési út hosszamiatt alakult ki, hanem az ügyfelek árérzékenysége is hozzájárult akülönbséghez.  Hogy megértsék, egyBudapesten belül óradíjban végzett 1.5 szobás panellakás költöztetésének ideje,és ez általi költsége, a legfontosabb kritérium a megrendelőnek.

Természetesenez rögtön átértékelődik, az esetleges sérülések megtörténtekor, de ezt aköltözés elején az ügyfél nem gondolja végig. Tehát összefoglalva, egy Budapesten belüli átlagos költözésénél nincs idő a nemzetközi költöztetéseknélelfogadott legtökéletesebb, de idő igényes, és a felhasznált sokrétűcsomagolóanyag miatt, költségesebb csomagolási módszerek végrehajtására.

Ezért cégünk egy rövidebbidőigényű, kevesebb csomagolóanyagot felhasználó technikát alkalmaz a belföldi költöztetések esetében. (kivétel egyedi igény esetén)

Természetesen belföldiköltöztetések esetében is alapvető szempont, hogy ennek a technikának, arövidebb időigényű költöztetés esetén, tökéletes védelmet kell, hogybiztosítson az ingóságok számára.

Mivel cégünk a Franko-költöztetés teljesgaranciát vállal az általa okozott, látható külső mechanikus sérülésekre, ígybelföldi költöztetés esetében is, a csomagolás, előkészítés fontos része amunkánknak, tehát a költöztetési folyamatunknak.

Bútorok csomagolása, előkészítése belföldiköltöztetés esetében:

Első lépésben a szekrényeket,bútorokat költöztetésre, tehát mozgatásra előkészítjük.

A szekrénysorokatszállítható egységekre bontjuk, a mozgó részeket, mint polcok, akasztókkiszedjük, és ezeket külön csomagoljuk, és külön szállítjuk.

Utána egy alapfóliás védelmet húzunk a bútorra, így főleg a lakozót, politúrozót bútorokatvédjük a későbbi pokrócozás, és az esetleg a szekrényen lévő porkölcsönhatásából eredő karcolásoktól.

Ezt követően kiszállítjuk a költöztető tehergépkocsihoz az adott fóliával védett, és előkészített bútort, majd akocsin való elhelyezés előtt a „pakker” (kocsin rakodó munkatárs) pokrócba,filcbe csomagolja azt.

Nemzetközi költöztetésnél, vagyegyedi igénynek megfelelően, vagy extra kényes bútorok esetében, belföldön is,a bútor adott helyén történő fóliázása után, egy speciális filc réteggelbevonjuk a bútort, majd a filc stabil rögzítésére még egy fólia réteget teszünkmár magára a filcezett bútorra.

A már tripla védettséget kapott ingóságot, apakker, a költöztető kocsi rakfelületén belátása, és a bútor kényessége szerintmég egy pokrócos védelemmel látja el.

A levédet, csomagolt bútorokatfeszesen, minden mozgást megakadályozó rakodással, és elhelyezéssel rakjaegymás mellé, utána kisebb bútorok esetében akár egymásra is, a szakértőkolléga.

Ilyen védettség, és előkészítés mellett, megnyugodhat minden cégünktőlköltöztetést megrendelő ügyfél, mert ingóságai mind a belföldi, mind anemzetközi költöztetések esetében, teljes biztonsággal, és ugyanabban azállapotban jutnak el régi otthonából, az új otthonába.

Nyugodt, biztonságos,sérülésmentes költöztetést, mindezt kedvező áron, biztosítani nem sokan tudnakhazánkban.

Cégünk a Franko – költöztetés 34 éve törekszik az ilyen,mondhatni tökéletes költöztetések biztosítására. Szakmaiság, gyakorlat,felelősség, és garancia vállalás nélkül nem érdemes sem a belföldiköltöztetést, sem a nemzetközi költöztetést, vállalkozói szinten végezni.

Miezt tudjuk, és azt valljuk, csak a jó, és számon kérhető munkának van értelme,és létjogosultsága. Ingóságai költöztetését, akár belföldi költöztetés, akárnemzetközi költöztetés esetén nyugodtan bízza ránk, nem fogja megbánni.

Ha további kérdései lennénekmagáról a költöztetés menetéről, bútorok levédéséről, diszpécsereink, nagyszaktudásukkal, és tapasztalatukkal, szívesen állnak rendelkezésére.

Bútorok csomagolása, előkészítése költözéshez
Bútorok csomagolása, előkészítése költözéshez

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del