Töltés...

Csomagolóanyag árak

Minőségi csomagolóanyagok bemutatása, és azok árai


Cégünk a költöztetéshez, költöztetések elvégzéséhez kapcsolódó szolgáltatásokon belül, mindenre kiterjedően kíván segíteni ügyfeleinek. Így partnereink jó minőségű csomagolóanyaggal való kiszolgálását is elvégzi, hogy aki a csomagolást, a költöztetésre való előkészítést maga kívánja elvégezni, annak ne legyen gond a csomagolóanyag beszerzése, és hazaszállítása. 

Alapvetően a Franko-költöztetés tanácsolja minden kedves érdeklődőnek, hogy a költöztetését, és az ingóságok csomagolását, dobozolását kompletten együttesen végeztesse el, egy professzionális szolgáltatást nyújtani képes költöztető céggel, velünk. Ebben az esetben a garancia, és a felelősségvállalás is teljes, és konkrét, mert ha esetlegesen minőségi probléma adódna, nem lehet a fellelőséget a rossz csomagolásra, vagy a rossz költöztetésre hárítani. Egy minőségi, biztonságos csomagolásnak két nagyon fontos feltétele van, a hozzáértő szakember, ki végzi a csomagolást, és a megfelelő, kiváló minőségű csomagolóanyag. Cégünk mindkettőt 28 éve biztosítja a hazai, és nemzetközi költöztetések esetében is.

Ha ügyfelünk úgy dönt, vagy arra kényszerül, hogy a csomagolást, előkészítést maga végezze el, akkor kívánságára előzetesen, a csomagolás megkezdése előtt kiszállítunk az általa megrendelt mennyiségű, méretű, és típusú csomagolóanyagot.

Természetesen Budapesti telephelyünkre érte is jöhet minden kedves ügyfelünk, a kért csomagolóanyagért, és abban az esetben segítünk mind a csomagolóanyag kiválasztásában, illetve a jó, és biztonságos csomagolás feltételeinek ismertetésében. 

Hangsúlyozzuk, hogy belföldi fix díjas ajánlatunk, illetve nemzetközi költöztetésre készült ajánlat „opció I” része, tehát a csomagolási szolgáltatás, tartalmazza a felhasznált csomagolóanyagok árait is. Tehát ebben az esetben nem kerül plusz felszámításra a felhasznált csomagolóanyag.

Belföldi Budapesti, illetve Budapest vonzás körzetében végzett munkák, óradíjas ajánlata esetében az ajánlatunk, tehát maga az óradíj nem tartalmazza a felhasznált csomagolóanyagok árát.  Itt kivételt jelenthet egy helyszíni felmérést követő, a csomagolási szolgáltatásra is kiterjedő, fix díjas ajánlat.


CSOMAGOLÓANYAGOK ELŐZETES KISZÁLLÍTÁSÁNAK ÁRAI:


A cégünktől megrendelt speciális csomagolóanyagok, a költöztetést megelőzően, előre egyeztetett időpontban történő kiszállítását, igénye szerint elvégezzük.  A kiszállítás költsége, kerülettől, távolságtól és a csomagolóanyag mennyiségének összességétől függ.

Budapest belterületén belül, 100 darab dobozig nagyságrendileg  2. 000  – 7. 500 Ft közötti

 /távolságtól függően/ összegért végezzük el a csomagolóanyag előre történő kiszállítását, és az adott lakásban, helyiségben történő elhelyezését.


CSOMAGOLÓANYAGOK ÁRAI:

Doboz: 230 Ft/db (400x400x400-as méret – 5 rétegű kialakítással)

Doboz: 270 Ft/db (600x400x400-as méret – 5 rétegű kialakítással)

Fólia: 2500 Ft/tekercs (100m)

Buborékfólia: 120 cm-es: 170 Ft/méter

Ragasztószalag: 450 Ft/tekercs (speciális)

Gardrób doboz: 700 Ft/db (vállfás ruhák szállítására – csak bérlésre)

Csomagolópapír (egyeztetés alapján)

Jelölőcímke (egyeztetés alapján)


A Franko-költöztetés diszpécserei telefonon, e-mailben, vagy akár személyesen, a csomagolási szolgáltatással, és a csomagolóanyagokkal kapcsolatban, minden részletre kiterjedő tájékoztatást nyújtanak. 

Ha kérdése van, kérem, hívjon minket, segítünk.   

A csomagolás, a csomagolóanyag és a csomagolóanyagok előre történő kiszállításának a feltüntetett árai nem tartalmazzák az aktuális, általános forgalmi adót.Franko-Költöztetés 

Cégjegyzékszám: 01 09 723012 

Bp. 1182. Regöly u. 8. 

Tel. : +36-1/290-33-80 

Fax : +36-1/291-09-95

Mobil : +36-20/9-552-669 

E-mail: info@frankokoltoztet.hu 

Web : franko-koltoztet.hu


MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!