III. kategória: Speciálisan költöztetésre kialakított

2 tengelyes 12 tonna összterhelhetőségű, „extra méretű” szóló

Szóló, tehát nem pótkocsis speciális tehergépkocsi esetében, ez a kategória, szinte legnagyobb hasznos rakfelülettel rendelkező költöztető tehergépkocsi. Hazánkban, tehát Magyarországon ilyen extra nagyméretű és rakfelületű, költöztetésre kialakított tehergépkocsit, kizárólag cégünk, a Franko-költöztetés biztosít tisztelt ügyfelei részére. 

12 tonna össztömegű speciálisan költöztetésre kialakított, ponyvás kialakítású, burkolt, párnázott lécezésű tehergépkocsi, 56 m3-es raktérfogattal. 

A hasznos terhelhetőség 5. 000 kg. tehergépkocsi, 7-49 m3-es raktérfogattal.

Nagyságának előnye abból adódik, hogy ha a II. kategóriás költöztető tehergépkocsival végzett költöztetésből 10-15 m3-i ingóság nem fér fel az adott kategóriára, akkor nem kell egy pótkocsis szerelvényt igénybevenni, hanem ez az extra méretű III. kategóriás költöztető tehergépkocsi megoldja az ominozús költöztetést. Ha ez a kategória nem lenne, akkor pótkocsis, tehát négytengelyes kölöztető szerelvényt kellene bevetni, aminek a költségei, mint a HU-GO autóút díjjak, üzemanyag fogyasztás nagyfokú áremelést jelentene.

Ennek a kategóriának járulékos költségei szinte azonosak az előző (II. kategória) kategóriáéval, így ha Ön a saját ingóságai mennyiségét felmérve, éppen csak szűknek találja az előző kategória tehergépkocsijait, akkor megtalálta, a tökéletes, és ár/elköltöztethető mennyiség szempontjából a legjobb megoldást. 

Összefoglalva, extra nagy raktér, maximum 10%-al nagyobb szolgáltatási árért, mint a „II. kategóriás” költöztető tehergépkocsik esetében. 

A „III. kategóriában”, a speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított, burkolt, filcezett, ponyvás raktérfogat extra méretű nagysága 56 m3-es. Ez a költöztető tehergépkocsi, egy fordulóval lehetővé teszi, 3 – 3.5 szobás lakások, komplett, egyszerre, egy fordulóval történő költöztetését is. Nagyon jó ár/érték arányban tud dolgozni, az ár, és a költöztethető mennyiség összevetésében tökéletes megoldás. Nagyságrendileg 10%-al drágább árfekvésű, mint a „II. kategóriában” található költöztető tehergépkocsik.

MERCEDES Atego 1224.  - - zárt, burkolt, filcezett, speciálisan költöztetésekre kialakított, ponyvás – felépítménnyel ellátva.

Összterhelhetőség: 12 tonna

Hasznos raksúly:    5.000 kg

A költöztetésre kialakított ponyvás, párnázott lécezésű, erősített szerkezetű felépítmény mérete (hossz-szélesség-magasság): 8.65 m * 2.5 m * 2.6 m ~ 56 m3 

Egy fordulóval megközelítőleg, egy 3 – 3.5 szobás lakás, komplett költöztetése végezhető el, ezzel a speciális méretű költöztető tehergépkocsival.

znos rakható súly, tehát a terhelhetősége maximum: 2800 - 5000 kg

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del