IV. kategória: Speciálisan költöztetésre kialakított

Ennek a pótkocsis kategóriának, a magyar közutakon közlekedő, lehető legnagyobb raktérfogat az előnye, mely alkalmassá teszi, akár egy komplett családi ház költöztetésének az elvégzését is.

82 m3-es a hasznos raktérfogat kihasználásával, akár egy 4-6 szobás lakás, családi ház teljes, szakértő költöztetése is elvégezhető ezzel a kategóriával, tehát a pótkocsis szerelvénnyel. 

21 tonna össztömegű speciálisan költöztetésre kialakított, kialakítású, burkolt, párnázott loldalfalú pótkocsis szerelvény, 82 m3-es raktérfogattal.

A hasznos terhelhetőség 10. 500 kg.

Hátránya, az extrém nagyságú autópálya, és autóútdíjak, illetve a magas üzemanyag költség, és a sok városra, településre vonatkozó behajtási korlátozás.

 2013 júliusától már Magyarországon is bevezetésre került, a „HU-GO” mely kilométerenként 60-80 Ft közötti autóút, ás autópálya díjakat jelent, mely értelemszerűen rárakodik a költöztetés munkadíjára.

Ennél a kategóriánál mérlegelni kell a fel, és lerakódó cím megközelíthetőségét, mert a pótkocsis szerelvény teljes hossza 17, 70 méter.

Fontos még hogy egy pótkocsis szerelvény megrakodásának, majd lerakodásának ideje, még egy emelt létszámú brigád esetén, is sok munkaórát vessz igénybe. Ebből kifolyólag ennél a kategóriánál előfordulhatnak két napos költöztetések, mert a magyar, és nemzetközi vezetési, és munkaidőt szabályozó, és szigorúan szankcionáló törvények miatt, egy munkanap alatt nem elvégezhető egy nagy távolságú költöztetés.

Pótkocsis szerelvény

Összterhelhetőség: 21 tonna

Hasznos raksúly pót+gép együttesen: 10. 500 kg

hossz-szélesség-magasság:

Gépes /vontató/: 6.6 m × 2.5 m × 2.6 m ~ 41 m3

Pótkocsi: 6.6 m × 2.5 m × 2.5 m ~ 41 m3

Összes hasznos raktérfogat: 82 m3

A „IV. kategóriás” pótkocsis költöztető szerelvény (vontató+pót) nagyságrendileg egy 4-6 szobás lakás komplett elköltöztetésére add módot.

Cégünk gyakorlott diszpécserei segítenek a jó, és költséghatékony költöztető tehergépkocsi kiválasztásában, minden kedves ügyfelünknek. Hívjon, keressen bizalommal minket.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del