Lakossági Referenciák

Minden költöztetéssel foglakozó vállalkozás fontos célja web lapjával, hogy bemutassa szolgáltatásait, illetve megnyugtassa az érdeklődőt, hogy a költöztetését magas színvonalon képes elvégezni. 

Viszont ha megnézzük alaposan ezeket a web lapokat, bizony rengeteg nettről levadászott képet, általánosságokat, és leellenőrizhetetlen referenciákat olvashatunk. 

A különböző cégek, különböző web lapjain nyilvánossá tett referencia nyilatkozatok sajátja, hogy az olvasó igen hézagos képet kap a választani kívánt költöztető cégről, mert csak egy-két darab dicsérő, vagy köszönő levél alapján kell véleményeznie az adott szolgáltatót, és adott szolgáltatást. A beírások valódiságáról, és azok hitelességéről, szintén nem tud meggyőződni, az érdeklődő. 

A Franko költöztetés ebben is újítani, illetve élre kíván állni. Kicsit másként, más egyedi szemszögből készült lehetőséget kíván adni, a költözködni kívánó, még bizonytalan érdeklődőnek.

Először is kérünk minden leendő költözködött, hogy éljen a mai világ széles információ áramlásának köszönhető, mindenre kiterjedő ellenőrzés lehetőségével.

Fontos tényező, hogy a Franko-költöztetés web lapjain, csak saját tulajdonú költöztető tehergépkocsik, és csak saját bejelentett dolgozok képeivel találkozhat. Ebben az esetben az érdeklődő láthatja a cég infrastruktúráját, és abból már következtethet a szolgáltatás minőségére. Hiszen aki fejleszti költöztető tehergépkocsi parkját, az nem csak ma, a jelenben kíván ezzel a nehéz szakmával foglalkozni, hanem a későbbiekben is, így nagy valószínűséggel, színvonalas munkát várhatunk tőle.

A Franko-költöztetés, a magyar költöztető piacon egyedülálló lehetőséget kíván biztosítani, minden kedves költöztetés előtt álló ügyfelének.

Cégünk minden elvégzett költöztetés végén egy kérdőívet kér kitölteni ügyfeleivel. Ebben részletesen leírhatják, hogy a költöztető szolgáltatás megfelelt e, az előzetes, és az általuk várt színvonalnak. A megrendeléskor vállalt szolgáltatásainkat megkapta az ügyfél, vagy maradtak esetleg hiányosságok. Ezeket a kérdőíveket cégünk maradéktalanul, hiánytalanul archiválja. A nem tökéletes szolgáltatásokra kapott nyilatkozatokat kivizsgálja, és átbeszéli a költöztetést végző brigád tagjaival. Az ügyfelet ért mechanikus káreseményt kijavítja, megszünteti. Ezen információk alapján fejlődött, formálódott és formálódik most is cégünk, a költöztetési szolgáltatásban nyújtott profilja, már 34 éve.

És itt az egyedülálló tájékoztatás lényege is.

Az archivált több tízezer nyilatkozatba, minden érdeklődő szabadon, egy adott dátum megjelölésével beleolvashat. Értelemszerűen itt nem egy átválogatott, esetlegesen saját magunk írt nyilatkozattal találkozhatnak, az érdeklődök, hanem a már költözött ügyfél saját aláírásával hitelesített napi dátum szerinti, adott költöztetés osztályozását, és leírását olvashatja. Akár évtizedes viszonylatokban, távlatokban is tájékozódhat. A dátum, a költöztetési munka valódiságát az aznapi munkalap (csak az azonosításhoz szükséges rész - adatvédelmi nyilatkozat szerint) nyilatkozattal történő összevetésével is alátámasztjuk. Az ellenőrzést megteheti személyesen az irodánkban, ahol több ezernyi, válogatás nélküli véleményezést olvashat, a teljesség igényével, de kérésére egy kiválasztott dátum szerint, e-mailban is küldünk munkalapot, és költöztetés végi nyilatkozatott.

Ennél hitelesebben, nyitottabban, és széleskörűbb referencia nincs a költöztető piacon. Hát kérjük éljen a tájékoztatás, tájékozódás lehetőségével. 

Egy nyugodt, magas színvonalú költöztetés nagyon sok terhet levehet a válláról. Gondolja meg, az évtizedek alatt nehéz munkával megkeresett személyes ingóságait számára idegen emberek fogják költöztetni. Nem mindegy kit választ.

Lakossági Referenciák
Lakossági Referenciák

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del