Töltés...

Áraink

Ezen az oldalon megismerheti költöztetési árainkat, különböző árképzési formáinkat, az eltérő méretű lakások, és az ennek megfelelő költöztető tehergépkocsi kategóriák esetében. A költöztető tehergépkocsi „kategóriák” részletes bemutatását, a Gépjárműveink linkben olvashatja. A „kategóriák” nem a költöztető tehergépkocsik minőségi különbözőséget, hanem a költöztetést végző gépjármű rakfelületének eltérő méreteit kategorizálja. Így Ön összevetheti, a költöztetésre kerülő ingóságai mennyiségét, az adott kategóriás tehergépkocsi kapacitásával.


ÖT KÖLTÖZTETŐ TEHERGÉPKOCSI MÉRETKATEGÓRIA BIZTOSÍTÁSA, ADOTT NEMZETKÖZI VISZONYLATBAN KÖLTÖZTETENDŐ MENNYISÉGRE KIAJÁNLVA.


Az aktuális lakás nagyságoknak megfelelő „kategóriájú” nemzetközi költöztető tehergépkocsira és különböző nagyságú brigádokra készült ajánlatokat készítünk személyre szabva.


ELTÉRŐ KIALAKÍTÁSÚ, ÉS EGYÉNEKRE SZABOTT KÖLTÖZTETŐ TARIFÁK.


Árképzési metódusunk fő célkitűzése, hogy egyszerű, könnyen követhető, illetve a megrendelőink számára átlátható és alacsony, ezáltal vonzó árképzésű díjszabást alakítsunk ki. Sikerült egy olyan árlistát megvalósítanunk, melyben a megrendelő számára minden felszámolt költség könnyen kontrollálható.


ÜGYFÉL ÁLTAL KONTROLÁLHATÓ, ALACSONY ÁRSZINTŰ DÍJSZABÁSOK.


A professzionális szolgáltatási színvonal mellett  kiemelt szempont volt még, a piacképesség is, tehát az árainkat, az általánosan alkalmazott és felszámolt költöztetési tarifák árszintjén tartani. Az alacsony árak megvalósítására, annak ellenére módunk volt, hogy az átlagos, általános fuvarozónál jóval magasabb szintű, modernebb, nagyobb darabszámban alkalmazott és a költöztetésre specializáltabb infrastruktúrát alkalmazunk. Erre azért volt lehetőségünk, mert közel három évtizede, nagy darabszámban végezzük e speciális szolgáltatást, a nemzetközi költöztetést.


FENNÁLLÁSUNK KÖZEL HÁROM ÉVÉNEK LEGFONTOSABB IRÁNYELVEI.


Cégünk működésének 3 évtizede alatt, a legfontosabb szempont, hogy csak a nemzetközi költöztetés nagysága, nehézségi foka, illetve annak körülményei határozzák meg a költöztetés teljes és felszámolt árát. Fizetés minden esetben, csak a munka végeztével, de csak az ügyfél teljes és maradéktalan elégedettsége esetén történik. 

Mottónk: hosszútávon, csak a magas színvonalú, és számonkérhető munkának van értelme.

A tisztességes munka mellett, a korrekt elszámolás, 1991 óta filozófiánk legfontosabb része, hiszen csak így tudjuk, jelen ügyfeleinket, később visszatérő és másoknak továbbajánló kuncsaftoknak tudni.


HA AZ ÖNRE VONATKOZÓ ÁRAKAT TANULMÁNYOZTA, AKKOR KÉRJÜK, HOGY A LENTEBB OLVASHATÓ ÁLTALÁNOS ISMERTETŐT IS OLVASSA ÁT.


Az árak mindenkori változtatásának jogát fenntartjuk, de a már a telefonos vagy írásos árajánlatunkban megadott áron a későbbiekben nem változtatunk!

A költöztetésben felmerülő összes problémát levesszük a válláról, elvégezzük a bútorok levédését, előkészítését, igény szerinti szét-, majd összeszerelését, majd a lerakó címen való elhelyezését, bútorok szükségszerű szét-, majd összeszerelését.

Mindig a nemzetközi költöztetési munka nagysága és a rakodási, hordási körülmények határozzák meg az általunk végzett munka hosszát.

A folyamatos, szakértő, professzionális szakmunkát garantáljuk, teljeskörű garancia és felelősségvállalás mellett.

Igény szerint becsomagoljuk, a szekrények tárolók beltartalmát, majd kívánságra elvégezzük a másik lakásban a kicsomagolást, ügyfél kívánságának megfelelő elhelyezést. Ehhez minden szükséges és első osztályú csomagolóanyagot mi biztosítunk. (csomagolás árak)

Speciális 5 rétegű dobozokat, csomagolóanyagokat, különböző méretben biztosítjuk és az ügyfél igénye szerint, előre kiszállítjuk. (csomagolás árak).

Az úgynevezett alap költöztetés esetében (csomagolás nélkül) is ajánlatunk tartalmazza a bútorok professzionális előkészítését, szükségszerű szét- és összeszerelését, csomagolását, fóliázását is.

A nemzetközi költöztetés végén, az általunk biztosított és az ügyfeleink által kitöltött kérdőíveink összesítése alapján a 2017-es évben ügyfeleink 98%-a maximálisan elégedett volt.

Emelet pótlék nem terheli önt.

Fizetnie csak a munka kifogástalan elvégzése után kell.

A szükséges Magyarországi és Budapesti behajtási engedélyeket költségtérítési áron beszerezzük.

Árképzésünknél az egyszerűségre, könnyű átláthatóságra törekedtünk.

A költöztetés végén, kérdőíven írhatja meg a véleményét.

Egyszeri súlypénzt felszámítunk a 100 kg-nál nehezebb ingóságokra (pianínó, zongora, páncélszekrény, jakuzzi, szolárium stb.).

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!