Áraink nemzetközi viszonylatban

Cégünk a Franko-költöztetés a nemzetközi költöztetéseket kompletten, bútorok több rétegben történő csomagolásával, teljes fel, és lerakodás biztosításával végzi el. Nem végzünk gyűjtő fuvarozást, nem kapcsoljuk munkánkat általános raklapos áruszállítással, csak és kizárólag minőségi, teljes garanciával végzett nemzetközi költöztetések elvégzésére szakosodtunk, már közel három évtizede. Egyedi, költöztetések elvégzésére kialakított, dobozos, párnázott oldalfalú tehergépkocsi parkunk Magyarországon egyedülálló, és egyben garanciája a minőségi, és magas színvonalú nemzetközi költöztetések kivitelezésére.

Bútorok több rétegben történő teljes sértetlenséget, és védelmet nyújtó csomagolása, már alapszolgáltatási csomagunk is tartalmazza. Minden nemzetközi költöztetéshez biztosítjuk a dobozos, és párnázott oldalfalú egyedi kialakítású költöztető tehergépkocsit, és a szakértő, gyakorlott személyzet munkáját. Természetesen mindezt teljes garancia, és felelősség vállalás mellett tesszük.

Alapszolgáltatásunkon felül akár a komplett becsomagolást, kicsomagolást, csomagolóanyagok teljes, és széleskörű biztosítását is megoldjuk.

Árainkat az ügyfelünk szolgáltatási igényének, a költöztetni kívánt lakás nagyságának az ennek megfelelő költöztető tehergépkocsi kategóriájának, méretének, és a rakodó személyzet munkájának, annak mennyiségének megfelelően alakítjuk ki. A cégünknél érdeklődő kedves ügyfél leírja, vagy elmondja igényeit, a költöztetés kezdő, és vég célját, és az információk alapján küldünk egy részletes mindenre kiterjedő ajánlati csomagot. Ebben a csomagban az általa választott, vagy az általunk a lakás méretének megfelelően kiajánlott kategóriás költöztető tehergépkocsi képét, és a szolgáltatás részletes leírását is megtalálja a kedves érdeklődő.

Fontos hogy az árak összevetésénél mindig figyeljen, hogy egy igaz mondással élve, almát almával hasonlítson össze. Egy rakodást nélkülöző, ponyvás kocsival végzett szállítás, mely még jó indulattal sem nevezhető költöztetésnek, nem vethető össze egy általunk biztosított komplett, és minőségi költöztetéssel. Figyelni kell a szolgáltatás egészére, mert könnyen lehet, hogy a végén, az olcsóbb lesz a jóval költségesebb megoldás. Web lapunkon leírjuk az egyedi költöztető tehergépkocsijaink bemutatásánál, miért is nélkülözhetetlen például egy dobozos, és párnázott kialakítású tehergépkocsi a nemzetközi költöztetéseknél.

Nemzetközi költöztetéseinket előleg kérése, és igénylése nélkül végezzük. Minden ügyfelünknek csak a mind minőségben, és mennyiségben leellenőrzött munka elvégzése után kell fizetnie. A nemzetközi költöztetést megelőzően készítünk egy költöztetési szerződést, mely mind az ügyfelünk, mid a cégünk érdekeit, vállalásait, kötelességeit egyértelműen tartalmazzák. Így biztosítjuk a mindkét fél számára korrekt munkavégzést, kapcsolatot, és a korrekt elszámolást.

Kérem, Önöket tanulmányozzák részletes aloldalainkat, mert egy bizalmi, és minőségi munkavégzést megkövetelő szolgáltatás ezt megérdemli.

34 éve a mottónk: hosszútávon, csak a magas színvonalú, és számon kérhető munkának van értelme.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del