Miért cégünket válassza nemzetközi költöztetés elvégzésére

Sok fejtörést okozott nekünk mivel is lehetne egyértelműen kifejezni, és annak értelmet adni, és azt megfogalmazni, hogy a most még csak érdeklődő látogatóink, a Franko-költöztetést válasszák nemzetközi költöztetésük professzionális színvonalú elvégzésére.

Rengeteg, ebben az irásban lentebb leírt indok igazolja szakértelmünket, rátermettségünket, erre a kényes, és bizalmi szakmára. De mi az, ami röviden, és egyértelműen igazolja állításunkat, miszerint professzionális nemzetközi költöztető szolgáltatók vagyunk.

Talán az idő az, ami egyértelműen igazol minket. Közel 30 éve folyamatosan, és töretlenül fejlődve vagyunk ezen a túltelített, ezáltal nehéz piacon. Nem változott cégnevünk, (Frankovics Péter egyéni vállalkozó – Franko költöztetés) nem változott a vezetőség, és mindig ebből a rögös, bizalmi szakmából kellett megélnünk, és fennmaradnunk. Hisszük, ha valaki ugyanazt a szakmát, szolgáltatást magas színvonalon végzi évtizedeken keresztül, akkor hisz magában, hisz az általa elvégzett munkában, és hisz a munkája által biztosított későbbi jövőben is. Évek alatt folyamatosan fejleszt, beruház, modernizál, tehát nem csak kivenni kíván a „kosárból”, hanem betenni is, így biztos lehet a tisztelt megrendelő, a minőségi szolgáltatás biztosításában, és a számon kérhető, felelősségteljes nemzetközi költöztetés tényleges, és nem csak igért megvalósulásában.

Minden tisztelt, és kedves érdeklődött arra kérünk éljen a mai világban könnyen kivitelezhető, széles körű információszerzés lehetőségével. Ha tájékozódik, és reálisan mérlegel hisszük, hogy a jó választás a cégünk, a Franko költöztetés lesz, a nemzetközi költöztetésének elvégzésében.

Segíteni szeretnénk Önnek a választásban, tehát röviden és objektíven leírni, hogy miben tudunk többet nyújtani egy „átlagos”, nemzetközi költöztetést is vállaló általános fuvarozónál:

Nem gyűjtő, vagy általános fuvarozóként, általános áruszállítással kapcsolva végezzük a nemzetközi költöztetéseket.

Nemzetközi költöztetéssel professzionális színvonalon történő elvégzésére szakosodott, és specializálódott a Franko-költöztetés, így az embereink szaktudása kimagasló, és a tehergépkocsijaink nemzetközi költöztetésre való kialakítása egyedülálló.

Nemzetközi költöztetést öt különböző méretkategóriában, kizárólag dobozos, párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsikkal végezzük.

Közel 30 év tapasztalata, évi átlagosan 200-400 db elvégzett nemzetközi költöztetés gyakorlata alakította, és csiszolta cégünket, és az itt dolgozókat, hogy ebben a szakmánkban tökéletes, professzionális szolgáltatási színvonalat legyünk képesek nyújtani.

Modern költöztető tehergépkocsikkal rendelkezünk, a folyamatos fejlődésre nagy hangsúlyt fektetünk.

Modern, tiszta egyedileg a nemzetközi költöztetések elvégzésére kialakított, nagy raktérfogatú, dobozos zárt, burkolt, filcezett felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikkal rendelkezünk. Csak és kizárólag dobozos költöztető tehergépkocsikkal végezzük a nemzetközi költöztetéseket. Ez nemcsak azért roppant fontos, hogy a parkolókban töltött, kötelező 9-11 órás pihenőidő alatt ne tudják az ingóságokat megdézsmálni. Az ingóságok rakodása megkívánja, sőt megköveteli a merev, és párnázott oldalfalat, tehát a dobozos kivitelt. A ponyvás szerkezetnél mozog a ponyva, mozog a ponyvát tartó vasszerkezet, hiszen nem az áru rögzítésére hívatott sem a ponyva, sem annak szerkezete, hanem a szél, és az eső elleni védelemre. Az általános raklapos árut racsnis spaniferekkel rögzítik a plató perforált oldalához, tehát a ponyvás oldalfal merevsége nem fontos.

Költöztetésnél a több sor magasan kirakott bútorok mozgásának megakadályozását, és az ezáltali sérülések kivédését a merev dobozos, és egyben párnázott oldalfal végzi.  Nemzetközi költöztetésnél, azok színvonalas, szakmai, magas színvonalú kivitelezésénél csak dobozos, és párnázott tehergépkocsi jöhet szóba.

Cégünk nemzetközi költöztetéseket 5 különböző méretkategóriában biztosít költöztető tehergépkocsikat, így képesek vagyunk megoldani, az 1 szobás lakás mérettől, akár a 6 szobás lakás egy fordulóval történő költöztetését is.

Az infrastruktúra milyensége, tehát a nemzetközi költöztetésben használt tehergépkocsik modernsége, költöztetésre való kialakítása, burkolása, párnázottsága nagyon fontos tényező.

Rendszeresen beruházunk a vállalkozásunkba, mert komolyan gondoljuk, amit csinálunk, ezért magas színvonalú nemzetközi költöztető munkát nyújtunk minden tisztelt megrendelőnknek.

Megbízható kezekbe kerülnek-e az ingóságaim?

Saját, bejelentet dolgozóink egyben zálogjai a minőségi színvonalon végzett, és számon kérhető nemzetközi költöztetésnek. Évek hosszú során keresztül, a belföldi költöztetésből kiemelkedő, azt minőségi munkájával igazoló rakodóink tovább lépése, magasabb munkakörbe történő helyezése, a nemzetközi költöztetésekben való részvétel.

Nem dolgozunk alvállalkozókkal, nem végzünk kapcsolásokat, általános raklapos fuvarozást, gyűjtő fuvarozást, tehát saját kézben végzett garantált minőségű, és színvonalú költöztetések elvégzésére szakosodtunk.

Ügyfeleink száz százalékig biztosak lehetnek benne, hogy megbízható kezekbe kerülnek bútoraik, ingóságaik. Ha cégünket, a Franko-költöztetést választja, akkor nem kell aggódnia: egyedileg kialakított tehergépkocsijaink nagy raktérrel, dobozos kialakítással, direkt költöztetésre specializálva, zárt, burkolt, filcezett, és párnázott felépítménnyel rendelkeznek. Számunkra a minőség és a modern technológia alapvetően elvárt szükséglet, 100%-osan megoldjuk a nemzetközi költöztetésben felmerülő kihívásokat. Amit csinálunk azt számon kérhetően, teljes felelősség vállalás mellett tesszük, és ezáltal mindent megteszünk ügyfeleinkért, ingóságaik sértetlen költöztetéséért. Számunkra a nemzetközi költöztetés professzionális elvégzése, egy tökéletesen megoldandó kihívás, melyben mindig az Ügyfél érdeke az első szempont.

Nem „egy kocsis” költöztető cég vagyunk.

Több gyakorlott brigáddal, illetve költöztető gépkocsival rendelkezzünk. (16 költöztető tehergépkocsi8 belföldi, és 4 nemzetközi költöztető brigád) Ez nagyon fontos szempont, hiszen egy műszaki probléma, vagy egy nagyobb munka lehetősége, és az abból következő haszon nagysága miatt, nem mondjuk le a már felvett költöztetést, ellentétben az egy kocsival rendelkező vállalkozóval. Cégünk a kezdetektől hit benne, hogy a piac később honorálja a tisztességes, és becsületes hozzáállást. Tudjuk, nem csak a múltban, és a jelenben kell ebből a szakmából megélnünk, hanem a jövőben is erre leszünk kénytelenek támaszkodni, így csak tisztességgel végezhetjük a munkánkat.

Kik végzik cégünknél a nemzetközi költözést?

Cégünknél a nemzetközi költöztetés területére, a belföldi költöztetéseknél már bizonyított, legjobb munkatársaink kerülnek. Ebből kifolyólag több ezer elvégzett költöztetéssel a hátuk mögött, gyakorlott, hozzáértő, állandó, cégünknél bejelentett, kizárólag költöztetéssel foglalkozó, és erkölcsi bizonyítvánnyal rendelkező dolgozókkal végezzük a nemzetközi munkáinkat. (nemzetközi létszám: 12 fő)

Milyen a dolgozóik szakmai felkészültsége?

Nemzetközi költöztetéseket, mint előzőekben írtuk, a leggyakorlottabb munkatársaink végzik. Rendszeres továbbképzéseinken, tréningjeinken, a hangsúlyt, a minőségi munkavégzés mellett, az ügyfelekkel történő kapcsolattartást területére helyezzük.

A Franko-költöztetés munkatársaira, és azok munkájára teljes felelősséget vállal.

Professzionális költöztetési szolgáltatások biztosítása.

Komplett nemzetközi költöztetéseket, költöztetési szolgáltatásokat végzünk, tehát igény szerint becsomagolunk, speciális csomagolóanyagokat biztosítunk, szakértően költöztetünk, és a kicsomagolást is elvégezzük. Igény estén a lakás berendezését, lakhatóságra való előkészítését egyedi színvonalon is elvégezzük. A több ezer kilométert utazott ügyfél, a saját igénye szerint berendezett, kicsomagolt, lakást olyan szinten veheti birtokba, hogy a megágyazott ágyában térhet azonnali pihenőre.

A rendkívüli, nemzetközi költöztetési, és szállítási technikákat igénylő antik, és stílbútorok költöztetését, súlypénzes ingóságok, mint zongora, páncélszekrény szállítását is szakértően megoldjuk.

Nem dolgozunk alvállalkozókkal, csak saját felelősséggel, saját bejelentett dolgozókkal.

Cégünk alapelve, hogy alvállalkozókat nem alkalmazunk, minden munkát saját embereinkkel, és saját infrastruktúránkkal végezzük el. Így a felelősségvállalás konkrét, és mindig adott, magas színvonalon tudjuk nemzetközi költöztetéseink minőségét garantálni.

Soha nem mondtunk vissza költöztetést.

Cégünk közel 30 éves múltja alatt, nem volt általunk lemondott nemzetközi költöztetés. Amit vállalunk, azt minden körülmény ellenére el is végezzük, ez nálunk alapelv. A rossz kritika nagyon gyorsan terjed, és ki ebből, a nemzetközi költöztetésből él, az nem engedheti meg magának a hibázást.

Vállaljuk svájci, norvégiai, montenegrói, szerbiai nemzetközi költöztetések gyors, problémamentes vámkezelését is.

Nemzetközi költöztetések (Svájc, Norvégia, Szerbia, Montenegró) komplett kivitelezése esetében - vállaljuk a vámolási, vámkezelési ügyintézés elvégzését is. Tapasztalatunkkal, több évtizedes gyakorlatunkkal jelentős tehertől tudjuk megszabadítani ügyfeleinket.

Nemzetközi költöztetéseknél, nincsenek rejtett költségek-szerződés- átlátható árak, világos árképzés-nincs előleg fizetés.

Nemzetközi költöztetés esetében, ha a szolgáltatásunk, és az áraink elnyerik ügyfeleink tetszését, akkor költöztetési szerződést készítünk. A szerződés mind az ügyfelünk, mind a cégünk érdekeit védik, így teljesen korrekt átlátható módon történik a nemzetközi költöztetés, és hibátlan elvégzése után, az ügyfél általi kifizetése. Előleget nem kell cégünknél fizetni, csak a munkaszerződésben leírt, és ott rögzített színvonalon történő elvégzése, annak ellenőrzésé után kell az ügyfelünknek a teljes munkadíjat rendezni.

Nem bonyolítjuk az életét, inkább megkönnyítjük, egy problémamentes költöztetéssel.

Nemzetközi költöztetési szolgáltatásaink széles választéka lehetővé teszi minden ügyfelünknek, hogy a sok stresszel járó költöztetésből, a lehető legtöbb terhet levegyen a saját, és családja válláról. Cégünk nagy gyakorlata, szakmai rátermettsége lehetővé teszi komplett költöztetési szolgáltatások elvégzését is.

Nemzetközi költöztetés 5 eltérő méretkategóriában.

Nemzetközi költöztetések megszervezésekor nagyon fontos tényező egy speciális dobozos költöztető tehergépkocsi rakható felépítményének a méretei. Ezt térfogatban tehát köbméterben adja meg a cégünk diszpécsere, természetesen kalkulálva a hasznos terhelhetőséget is. Cégünk nemzetközi költöztetésekhez 5 eltérő méret kategóriában tud speciális költöztető tehergépkocsikat biztosítani, a hozzájuk kapcsolódó személyzettel együtt. A nemzetközi költöztetés nagyságának, az ingóságok mennyiségének összevetése adja meg a megfelelő méretű költöztető tehergépkocsit. Cégünk az 5 eltérő méret kategóriával biztosítja, az egy szobás lakástól, az 5-6 szobás lakásig terjedő mennyiség egy fordulóval történő nemzetközi viszonylatban végzett költöztetését is.

Ingóságaik nálunk kényelemben, és biztonságban teszik meg a költöztetés távját. A költöztető teherautóink nagyobbak, mint az általánosságban használt tehergépkocsik, és dobozos párnázott, védett kialakításúak.

A Franko-költöztetés nemzetközi költöztetésben használt speciális dobozos tehergépkocsijai speciálisan, lakások költöztetésére kialakított felépítménnyel rendelkeznek. Az 5 különböző méret kategória 23-92 m3 közötti hasznos rakfelületet jelent, tehát lefedjük velük, az 1 szobás lakástól, az 5-6 szobás lakás egyszerre történő költöztetési lehetőségét.

Nemzetközi költöztetésben használt speciális tehergépkocsijaink adott kategóriákon belül is jóval nagyobbak, mint az általánosan használt tehergépkocsik.

Mi nem kábítjuk Önöket, a nem hozzáértőnek semmit nem mondó tonnaterhelhetőséggel, hiszen tudjuk, hogy egy nagy tonna terhelésű tehergépkocsinak is lehet kicsi a rakható felépítménye.

Nemzetközi költöztetéseknél a Budapesti, és Magyarországi behajtási engedélyeket beszerezzük.

Sajnos nem köztudott, de Budapest nagyon szigorúan behajtási engedélyköteles város. Tehergépkocsik részére szinte, még a külterületek esetében is, csak behajtási engedélyek beszerzése után közlekedhető a város.  Az első, és az ötödik kerületben már több évtizede teljes egészében 3.5 tonna behajtási tilalom, vagy teljes tilalom van érvényben. Még a külső kerületek, nagy része is engedélyhez kötött, erre jó példa, a XVIII. kerület, ahol a címek megközelítése 90 %-ban engedélyhez kötött.

Cégünk a Franko-költöztetés nemzetközi költöztetésekhez minden szükséges magyarországi behajtási engedélyt beszerez, és csak költség áron számítja fel Megrendelőnek.

Komplett költöztetési szolgáltatások végzése - becsomagolunk, kicsomagolunk, csomagolóanyagot biztosítunk, és hosszabb rövidebb ideig tárolunk is.

Nemzetközi költöztetési munkákat igénye szerint akár kompletten, tehát be- és kicsomagolással (szekrények, tárolók beltartalmának dobozolása), csomagolóanyagok biztosításával, bútorok szükségszerű szét- és összeszerelésével együtt elvégezzük. Szolgáltatási csomagok széles skálája, melyek megkönnyítik minden ügyfelünknek, a nagy stresszel járó nemzetközi költöztetés kivitelezését.

Vannak referenciái a költöztető cégnek nemzetközi költöztetésekről?

A nemzetközi költöztetés elvégzése után, ügyfeleink véleményét kérdőíven kérjük ki, melyben leírhatják észrevételeiket szolgáltatásainkról. Cégünk ebből a nagy mennyiségű statisztikai adatból, megtudhatja, hogy ügyfeleink mennyire voltak elégedettek szolgáltatásainkkal, és esetlegesen min kell még változtatnunk, hogy folyamatosan jobbak legyünk a nemzetközi költöztetés piacán. Ügyfeleink ezekbe, az akár évtizedekre visszanyúló referencia nyilatkozatokba is betekintést kapnak, így a mai információ gazdag világban kiválaszthatják az igazán jó nemzetközi költöztetőt. Meggyőződésünk hogy velünk a legjobbat választja.

Van biztosításuk is a nemzetközi költöztetés menetére, egészére?

Költöztető kocsinként, belföldi költöztetési viszonylat esetében, kategóriánként 3-10. 000.000 HUF értékhatárra vonatkozó árukár (BÁF) biztosítással rendelkezünk.

Nemzetközi költöztetés  esetében a CMR biztosítás, 200. 000 EUR értékhatárig van megkötve.

Fontos figyelembe venni, hogy a biztosítok, a lakossági ingóságot nehezen tudják behatárolni, nehezen tudják kezelni, hiszen az ingóságok értékéről nincs számla, ami egyértelművé tenné az értéket.

Ezért érdemes ügyfeleinknek egyedi egyutas, megemelt értékhatárra, eseti, speciálisan költözésre kialakított biztosítást kötni. Cégünk ebben is segítséget tudd nyújtani, aminek megkötésére nagy kedvezményt tudunk biztosítani.

Mekkora költöztetési tapasztalattal rendelkezünk?

Évente átlagosan 200-400 darab (közötti) nemzetközi viszonylatban végzett lakossági, és közületi költöztetést végzünk el, így közel három évtized alatt nagyon nagy gyakorlatra, és szakértelemre tettünk szert.

A nemzetközi költöztetési munka végén minden kedves ügyfelünkkel, egy általunk biztosított kérdőívet töltettünk ki, melyek évtizedekre visszanyúló összegezése alapján, az ügyfeleink 98 %-a maximálisan elégedett volt a szolgáltatásunkkal, és szolgáltatási csomagjainkkal.

Érdeklődő ügyfeleink, az archivált kérdőíveket több ezer példányban, válogatás nélkül megtekinthetik irodánkban, kérésre egy adott napra vonatkozóan e-mailben elküldjük a kérdőívet, csatolva az aznapi munkalappal. (személyiségi jogok védelme miatt, a megadott információk ügyfelek azonosításra, ügyfelek lakcímének megismerésére nem adnak lehetőséget)

Bútorai, ingóságai hosszabb, rövidebb ideig történő tárolását is megoldjuk.

Ha nem találta meg még álmai lakását, de el kell, költöznie a régi lakásából akkor a Franko-költöztetés segít. Ingóságai, rövidebb, hosszabb ideig, biztonságos raktárban történő tárolását megoldjuk. Raktáraink, ahol csak ingóságokat tárolunk, egy multinacionális cég, emberi erővel is őrzött telephelyén van. Raktáraink ezen felül kamerarendszerrel, és riasztóval is ellátottak. Nincs bennük ingóságokon kívüli árumozgás, így bútorai zavartalanul, és biztonságosan töltik idejüket cégünknél. Az ingóságok lefóliázottan kerülnek elhelyezésre, így hosszabb tárolásnál a por sem tesz kárt bennük.

Nemzetközi költöztetés előtt hasznos tanácsokkal is szolgálunk

Nemzetközi költöztetésnél diszpécserünk, aki maga is aktívan végezte a nemzetközi munkákat, hasznos tanácsokkal ál minden ügyfelünk rendelkezésére. A költöztetési szerződés segít ügyfeleinknek a nemzetközi munkák során fellépő kritikus folyamatok megismerésében, azokat egyértelműen kezeli, így Önt, a megrendelőt semmilyen váratlan esemény nem lepheti meg.

Szakértő diszpécsereink nemzetközi költöztetésekkel kapcsolatban munkanapokon 8-19 óra között ügyfeleink rendelkezésére állnak. Nemzetközi költöztetések esetében hétvégi ügyeletünk (szombat) is kereshető. 11 -17 óra között.

KÖLTÖZTETÉS? MIT ÉRDEMES TUDNI RÓLA?

TEKINTSE MEG LEGFRISSEBB CIKKEINKET!

Belföldi költöztetés rovat

Nemzetközi költöztetés rovat

del