Nemzetközi költöztető tehergépkocsik bemutatása

Nemzetközi költöztetésben általunk használt speciális, dobozos, párnázott oldalfalú és egyedi tehergépkocsik bemutatása, és méret szerinti kategóriái:

Nemzetközi költöztetések, professzionális elvégzésénél használt, egyedileg költöztetésre kialakított, dobozos zárt, filcezett, és párnázott felépítménnyel, védőanyagokkal, és szükséges felszerelésekkel ellátott tehergépkocsik, méretkategóriák szerinti ismertetése:

Cégünk a Franko költöztetés 33 évvel ezelőtti megalakulása után, folyamatos fejlődésének következményeként, arra törekedett, hogy a költöztető tehergépkocsijainak széles méret skálájával, és azok lehetőségével, meg tudja oldani, az 1 szobás lakástól, akár a 6 szobás lakás egyszerre, egy fordulóval történő költöztetését is.

Ez főleg, nemzetközi költöztetések esetében kiemelkedően fontos tényező, hiszen ott nehezen, időigényesen és költségesen megoldható, mondjuk két fordulóval elvégezni egy adott lakás költöztetését.

Magyarországon egyedül állóan, 5 különböző méret kategóriában biztosítunk, egyedi, dobozos, párnázott oldalfalú nemzetközi költöztető tehergépkocsikat.

A magyar nemzetközi költöztetési piacon egyedül álló minőségben, kialakításban, és széles méret választékban biztosítunk speciális költöztető tehergépkocsikat, az adott nemzetközi költöztetésekhez. A nemzetközi költöztetéseket komplett szolgáltatási csomagban, teljes garanciával végezzük, képzett személyzet alkalmazásával együtt.

A felvezető írásunk alatt a következő aloldalakon bemutatjuk az 5 méretkategória lehetőségeit, kapacitását, és korlátait egyaránt. Ott a részletes leírások, bemutatások alapján megkönnyítjük a költöztetésben kevésbé járatos érdeklődőknek is, a lakásának, ingóságai mennyiségének megfelelő költöztető tehergépkocsi kiválasztását. A leírásokhoz az adott kategóriás tehergépkocsi képét is csatoljuk, így vizuálisan is felmérheti az adott kategória nagyságát. A további felvezető szövegben a nemzetközi költöztetésben nagyon fontos költöztető tehergépkocsik egyedi kialakítását, és annak fontosságát, és szükségességét is megfogalmazzuk, érthetővé, és egyértelművé tesszük minden érdeklődő számára.

Természetesen diszpécsereink nagy szakértelemmel, és gyakorlati tapasztalattal segítenek, ha a leírásaink alapján sem egyértelmű Önnek a választás.

Nem áruszállítók, hanem minőségi költöztetők vagyunk.

Fontos azzal minden ügyfélnek és érdeklődőnek tisztában lennie, hogy a költöztetés egy specializált szolgáltatás, mely minőségben, tehát infrastrukturális igényekben (párnázott oldalfalú, dobozos egyedi tehergépkocsik) és szakértő munkatársak által nyújtott kemény, de igényes fizikai munkában, messze az általános áruszállítás felett jár. Nem beszélve a költöztetés jellegéről, mely miatt csak igényes, becsületes, és ellenőrzött munkatársak alkalmazása lehetséges. A teljes felelősség vállalás, és garancia mellett végzett munkavégzés elsődleges kritérium kell, hogy legyen.

A költöztetésre kialakított párnázott, burkolt oldalfalú, és természetesen dobozos autókkal nem lehet általános, raklapos árukat szállítani. Egy alap nemzetközi költöztetésnél is, a személyzet elvégzi a bútorok szétszerelését, filccel, és fóliával történő teljes több rétegben történő becsomagolását, fel, majd lerakodását, a lerakodócímen történő összeszerelést, és elhelyezést is. Tehát fontos hogy a nemzetközi költöztetést igénylőknél, már az érdeklődés, és ajánlatkérés időszakában is tudatosuljon, hogy „almát almával” hasonlítson össze. Egy általános áruszállítónál egy sorban leírt árajánlatot kap az érdeklődő, és nagy valószínűséggel semmilyen minőségi költöztetésben elvárt színvonalnak nem felel meg a kiajánlott szolgáltatás, és az ott látott összeg, csak egy ponyvás védetlen tehergépkocsit, minden rakodást, csomagolást nélkülözve kell érteni. Ebben az esetben az ügyfélnek kell megoldást találnia a fel, és lerakodásra, védő, és burkolóanyagok beszerzésére. De ki végzi ebben az esetben a bútorok csomagolását, az ingóságok védetlen, általános tehergépkocsi felépítményen való elhelyezését, sérülés esetén kit terhel a felelősség, hiszen nagyon sok kézen megy keresztül az ingósága. Számtalan kérdés, számtalan bizonytalanság, és a végén összeadva a költségeket, akár azonos, vagy még magasabb költséggel is lehet számolni. A költségeket felül nem beszéltünk az idegeskedésről, sérülésekről, károkról. Összességében tényleg megéri? Ha valaki reálisan számol, felmér, majd összegezz, nem lehet más a döntése, minthogy egy profi költöztető végezze a lakásának, házának, féltett ingóságainak nemzetközi viszonylatban történő költöztetését.

Érdemes részletesen utána járni, hogy mit is tartalmazz a megküldött ajánlat. Cégünk nagyon részletes, és információkban gazdag ajánlatot készít, melyre érdemes időt szánni, de fontos hogy egy költöztető, csak egy ugyanolyan szolgáltatást nyújtó másik költöztetővel legyen versenybe állítva.

Nemzetközi költöztetésnél alap elvárás kell, hogy legyen a dobozos, párnázott felépítmény, mely nélkülözhetetlen ebben a szakmában, mert hatalmas előnyei vannak!

Cégünk mind az 5 méret kategóriában dobozos, párnázott felépítményű tehergépkocsikat kínál ügyfeleinknek. Elsődleges szempont, a zárt, dobozos, párnázott speciálisan nemzetközi költöztetések elvégzésére kialakított felépítmény, mivel a hosszú költöztetési távot, és időt figyelembe véve, csak ez a felépítménymód garantálja a sérülésmentességet, és a tökéletes biztonságot. Nálunk nyugatabbra, a jóval nagyobb költöztetési kultúrával, és hagyománnyal rendelkező országokban is, csak dobozos felépítményű költöztető tehergépkocsikat alkalmaznak, e speciális szaktudást, és felszerelést igénylő munkára. Nem véletlenül. 

A dobozos, és burkolt felépítményű, nemzetközi költöztető tehergépkocsi merev, és egyben párnázott kialakítása megvédi az Ön ingóságait, mind a sérülések lehetőségétől, mind a törvényileg kötelező pihenőidőben, a parkolókban történő ponyva-felvágásos lopásoktól. De nem csak a ponyva felvágásos lopások elkerülése miatt elengedhetetlen a dobozos kialakítás, sőt ennél jóval fontosabb szempont, a felépítmény merevsége. Hogy érzékeltetni tudjuk a kialakítás fontosságát, ez olyan, mint mikor Ön egy gyenge, lágy oldalfalú dobozba pakolja, a nehéz porcelánjait, vagy egy erős 5 rétegű masszív, a mozgatást is egységesen, és jól viselő dobozba teszi ugyanezeket a kényes ingóságokat. A ponyvás felépítmény nagy hátránya, hogy ugyan általános raklapos áruszállításnál védi az árut, a széltől, és esőtől, de csak attól, hiszen nincs is több feladata. Rögzítést, tartást nem kell, és nem is tud biztosítani, hiszen folytonos mozgásban van a ponyva tartó szerkezet a ponyvával együtt. A raklapok rögzítése spaniferrel történik, a plató oldalsó aljához csatlakoztatva.

Költöztetésnél a becsomagolt bútorokat, az egész dobozos felépítmény térfogatát felhasználva rakja fel egymásra, a felépítményen dolgozó kollega. Ez olyan, mint egy kirakós játék, az első bútor a dobozos autó párnázott merev oldalfalának feszül, a következő bútor majd ennek a bútornak feszül, és ez így tovább akár több sorban egymásra rakva is. A sérülésmentesség záloga a bútorok csomagolása, és a kocsi felépítmények a merevsége, párnázottsága mely megtámassza az összes bútort. Ez ponyvás kocsival kivitelezhetetlen, hiszen nincs, ami merevséget adjon az egymásra, több sorban rakott ingóságnak. A sérülésmentesség mind a költöztetésben, mind a dobozok megpakolásában abban rejlik, hogy egységes egészet képviseljen a felépítmény, és az ingóság. Tehát együtt, egységesen történjen a mozgás, ami természetesen elkerülhetetlen egy tehergépkocsi esetében. Nemzetközi költöztetésnél csak a dobozos párnázott kocsi lehet a megoldás.

Ebből, tehát a dobozos kivitel nélkülözhetetlenségéből adódik, hogy cégünk nem alkalmazz nemzetközi költöztetésnél 7.5 tonnás tehergépkocsit. Hiszen egy 7.5 tonnás tehergépkocsi dobozos kialakítással olyan csekély raksúllyal rendelkezne, hogy raktérfogatának csak töredékét lehetne kihasználni. Fontos még hogy a 7.5 tonnás, és mind a 12 tonnás, és a 18 tonnás tehergépkocsik költségei közel azonosak, így áraik is hasonlóak. Viszont szállítható ingóság mennyiségben, a rakható hasznos terhelhetőség miatt óriási a különbség a 12, és a 18 tonnás költöztető tehergépkocsi javára.

Egyértelműen, és reméljük, hogy mindenki számára egyértelműen, kijelenthetjük, hogy Nemzetközi költöztetések elvégzéséhez egyértelműen kerüljék, az érdeklődők, az erre a munkára teljességgel alkalmatlan ponyvás felépítményű tehergépkocsikat, és azok kiajánlóit.

Cikkünk folytatásaként olvashatja a mind az 5 költöztető tehergépkocsi méret kategória részletes, egyenkénti bemutatását. Így megértheti, és tanulmányozhatja, minden egyes kategória lehetőségét, és egyben korlátját is.  

Természetesen cégünk, a Franko-költöztetés közel három évtizedes tapasztalatát fölhasználva segít Önnek, akár telefonon, akár elektronikus levelezés útján, vagy személyesen, e fontos döntés, választás meghozatalában. 

Lehetővé tesszük gyakorlatunkkal, szakértelmünkkel a helyes, és az Ön, illetve az ingóságainak mennyisége szerinti, legelőnyösebb költöztető tehergépkocsi kiválasztását.

Cégünk dolgozói szívesen válaszolnak bármilyen felmerülő kérdésre, segítve ezzel, hogy Ön a legkönnyebben tudja kiválasztani, az igényének, tehát az ingóságai mennyiségének, a legmegfelelőbb kategóriájú költöztető tehergépkocsit.

Nemzetközi költöztetések magas színvonalú elvégzésére egyedileg kialakított, dobozos, párnázott, és filcezett belterű, speciális merev felépítménnyel rendelkező tehergépkocsikat biztosítunk. A költöztető tehergépkocsijainkban ingóságai teljes csomagolásban, levédetten, tökéletes biztonságban, és sértetlenül költöznek akár több ezer kilométert is.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del