Bútorok ingóságok tárolása

Nemzetközi költöztetések elvégzésekor gyakran előfordul olyan helyzet, mikor az egyik országból, egy másik országba költözik a tisztelt megrendelőnk, de még nem találta meg a számára, és a családja számára ideális otthont. A már eladott, vagy leadott lakást megadott időre el kell hagyni, de az új otthon még nem beköltözhető.

Ebben a helyzetben is megoldást kínál a Franko költöztetés, hiszen cégünk nemzetközi költöztetéseknél is igénybe vehető szolgáltatási palettájába tartozik, az ingóságok, bútorok hosszabb rövidebb időre vonatkozó biztonságos tárolása is.  

Cégünk, a Franko-költöztetés közel három évtizede alakult. Az eltelt évek alatt a nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatási körünk egyre gyarapodott, így ingóságok, bútorok saját raktárunkban végzett biztonságos tárolását is megoldjuk. Így igény szerint mind a nemzetközi költöztetést, mind a raktározási szolgáltatást, és az ehhez kapcsolódó belföldi volumenű költöztetést is saját embereinkkel, saját profi költöztető tehergépkocsijainkal, saját raktárunkban, teljes felelősségvállalással, kompletten egy kézben tudjuk megoldani.

ide egy tarolos kep kell nem kamion

Bútortárolás magas színvonalon, teljes garancia, és felelősség vállalás biztosítása mellett.

A biztonságos, teljes garancia mellett, tehát megfelelő biztosítással végzett ingóság, és bútortárolás, folyamatosan karban, és tisztán tartott, biztonsági berendezésekkel ellátott raktárt követel meg. Itt nem történhet általános áru mozgatás, és tárolás, hiszen az veszélyeztetné a személyes ingóságok sérülés mentességét, hosszú távú állagát, és minőségük teljes megőrzését. A raktározás, bútor, és ingóság tárolása komoly felkészültséget, szakértelmet, felelősség vállalást, és komplett szakmaiságot igényel. 

A Franko költöztetés, széles költöztetési szolgáltatási skálájának megfelelően, saját raktározási szolgáltatást is biztosít belföldi, és nemzetközi költöztetések esetében is. Tiszta, száraz, kizárólag lakossági, és közületi bútorok, és egyéb ingóságok tárolására kialakított helyiségben végzi ez irányú tevékenységét. Itt egyedi, kényes, minőségi bútorok, és egyéb ingóságok tárolása is teljes biztonság mellett megoldható. Bútorraktárainkban kizárólag lakossági bútor, és személyes ingóság tárolását végezzük, más jellegű általános áruk tárolását ezekben a raktárakban nem végezzük, így az itt történő mozgás, mozgatás nagyon csekély mértékű. Ebből következik, hogy az egyéb áruk targoncás mozgatásából kialakuló sérülés veszély nem létezik, és a porképződés is elenyésző mértékű.

Cégünk a Franko-költöztetés vállalja, hogy a bútorai, személyes ingóságai következetesen elkülönítve, fóliázva, por- és nedvességmentesen, és mind élőerős, és mind elektronikus őrizet mellett töltsék azt a rövidebb, hosszabb időszakot, amíg ügyfelünk nálunk kívánja tároltatni őket. 

Ingóságainak raktárunkban történő jegyzőkönyv, és leltár szerinti lerakodását és elhelyezését saját, bejelentett szakemberink végzik el. Bútorait, személyes ingóságait levédve, fóliázva, az 1 nm rakfelületű palettára rakjuk, ma az egész rakatott tökéletesen zártan lefóliázzuk, és úgy helyezzük el a raktárunkban. Törekszünk az elhelyezéskor arra, hogy az összes ingóságot figyelembe véve, a lehető legkevesebb tároló helyet vegyük igénybe, így jelentős tárolási költséget megtakarítunk ügyfeleinknek. Az ügyfeleink részére a legjobb költséghatékonysággal történik a tárolás, ezzel is megköszönve, hogy egy komplett nemzetközi költöztetési szolgáltatási csomagot rendeltek meg cégünktől.

A raktárunk a Waberer’s multinacionális cég telephelyén belül van, így portaszolgálattal, élőerővel, riasztóval, kamera rendszerrel, védett helyiségekben biztosítjuk az ingóságok hosszabb, rövidebb ideig történő tárolását.

Diszpécsereink bővebben, minden tárolással kapcsolatos kérdésre, válasszal, és információval tudnak szolgálni.

Kérjük, keresse bizalommal cégünk munkatársait tárolási, tároltatási igénye esetében, akár e-mailben, telefonszámainkon, vagy akár személyesen egyaránt szívesen állunk rendelkezésére.

Bútorok ingóságok tárolása

Nemzetközi költöztetés - bútor, és ingóság tárolási szolgáltatás részletei.

 • Minden, cégünk raktárába beköltöztetett személyes ingóságot, raklapon, (1 m2 területen) teljes mértékben lefóliázva, lezárva, teljes pormentességet biztosítva tárolunk. (Tapasztalataink szerint, nagyságrendileg egy raklapon közel 2 méter magasságban helyezhetők el az ingóságok, így összességében 2 m3 ingóság helyezhető el 1 m2 területen)
 • A raklapokon történő tárolásnál, és az azokon történő elhelyezéskor, úgy, mint a nemzetközi költöztetés folyamán, minden bútort, és egyéb ingóságot levédünk, burkolunk, csomagolunk, és csak ezután készítünk egy egységes rakatott, amit zárt, stabil egységbe fóliázunk össze.
 • A tárolt személyes ingóságokról pontos leltárt készítünk, ami ha egyezik a nemzetközi költöztetésben kiállított csomaglistával, akkor ügyfelünk ellenjegyzi. Későbbiek folyamán, a zárt egységbe fóliázott raklapok, csak a megrendelő ügyfél jelenlétében kerülhetnek megbontásra.
 • A fóliázott egységeket, raklapokat (nagyságrendileg 2 m3) a fólián történő egyedi, csak Ön által ismert jelöléssel, aláírással elláthatja, (alkoholos filccel) ezáltal minden ügyfelünk biztos lehet az ingóságai, és az azokat tartalmazó rakatok későbbi bontatlanságában.
 • A Franko-költöztetés raktárai tiszta és pormentesek, így a tárolt ingóságait, akár hosszabb tárolási idő eltelte után is, eredeti állapotban kapja vissza minden kedves ügyfelünk.
 • A raktárunk egy multinacionális cég kivilágított telephelyén van, portaszolgálattal ellátva, a nap 24 órájában emberi erővel védetten.
 • A telephelyen belül raktáraink környéke, és a megközelíthetősége is kamerarendszerrel biztosított.
 • Cégünktől, a raktáros munkatársunkon kívül, illetve azon felül, három vezető beosztású fő rendelkezik, a raktárba történő belépési lehetőséggel.
 • A tárolt személyes ingóság alapesetben biztosítva van: raklaponként 100. 000 Ft értékhatárig. (Ez természetesen egyedi kívánságra növelt értékhatárra is megköthetők)
 • A raktár belső része kamerarendszerrel, és mozgás érzékelős riasztóval is biztosított, és ezáltal általunk is tökéletesen felügyelt.
 • A hét minden munkanapján, 8-16 óráig, ingyenes, és teljes hozzáférést biztosítunk ügyfeleinknek, a raktárunkban tárolt saját ingóságaikhoz. Munkaszüneti, vagy ünnepnapon, vagy egyedi órákban felár ellenében biztosítjuk ingóságai hozzáférhetőségét.
 • A tárolás közbeni, ügyfelek kérésének megfelelően megbontásra kerülő raklapok, újra történő fóliázásakor felhasznált fóliát, csomagolóanyagot felszámítjuk. (2.200 HUF/100 méteres tekercs)
 • Ingóságai, bútorai a tárolási idő alatt nincsenek mozgatásnak kitéve.
 • Növényei öntözését, napfürdőztetését előzetes egyeztetés, és emelt díjszabás alapján elvégezzük, de garanciát rájuk nem tudunk vállalni.
 • Kijelölt raktárainkban csak és kizárólag lakossági, és közületi ingóságokat, bútorokat tárolunk, ebből kifolyólag sem targonca, sem egyéb mozgás, áru mozgatás nincs a bútorai, ingóságai vonzáskörzetében.
 • Bútorai, ingóságai raktárbérlete 1 naptól 1 évig terjedhet - 1 év után a bérlet, egyeztetés szerint meghosszabbítható.
 • Raktárunkban a legkevesebb tárolható ingóság mennyiség 1 m2, tehát 1 raklapnyi. Az erre vonatkozó napi tárolási díj kevesebb ingóság mennyiség esetén is felszámolásra kerül.
 • A raktárainkban történő tárolás kiinduló alapára 100 Ft/nm/nap. (Egy raklap 1 m2 tároló felületet jelent). Az alapár nagymértékben csökkenhet egyedi elbírálás, és általunk végzett egyéb kapcsolt szolgáltatások igénybevétele esetében. (pl. velünk, a Franko költöztetéssel végezteti ingóságai raktárunkba történő költöztetését)
 • Ha nemzetközi viszonylatú költöztetését cégünk végzi, akkor a tárolás akciós ára 80 Ft/nm/nap.
 • 1 m2 rakhelyre (raklapra) átlagosan 2 m3 mennyiségű ingóság tárolható, és helyezhető el biztonságosan. Fontos a stabil, és hosszú távon is a bútoroknak sérülésmentességet garantáló elhelyezés.
 • Az ár a tárolási idő, a tárolt mennyiség és a választott fizetési periódus függvényében, is változhat, így, akár 20-kal is mérséklődhet az alapár.
 • Nagyságrendileg, természetesen a személyes ingóság mennyiségétől, és jellegétől, elhelyezhetőségétől függően, egy átlagosan bútorozott, 1,5-2 szobás lakás tárolása, 6-12 m2-es rakhelyen oldható meg biztonsággal.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del