Közületi referenciák

Közületi referenciák – Nemzetközi költöztetés

Cégünk a Franko költöztetés már közel három évtizedes fennállása alatt, mindig arra törekedett, hogy elvállalt nemzetközi viszonylatú költöztetéseit maximális odaadással, a legmagasabb szolgáltatói minőségre való törekvéssel végezze. 

Cégünk vezetése, és dolgozói számára, a legtöbbet jelentő referencia: Ügyfeleink tökéletes elégedettsége!

A több évtized alatt elvégzett költöztetési munkák éves átlagolása szerint, évenként nagyságrendileg 1400-1600 db. költöztetést végzünk el, melynek körülbelül tizede közületi, tehát céges  költöztetés. 

A közületi költöztetések ritkábban történnek nemzetközi viszonylatokban, de ha történnek, akkor azok valószínűleg nagy volumenű munkák, melynek elvégzése komoly kihívás a költöztetésre szakosodott cégünknek.

Ebben a cikkben kisebb közületi munkákat nem is említünk példaként, referenciaként. Ennek oka, hogy ezek nagyságban, volumenben ugyanazok, mint a lakossági nemzetközi költöztetések, tehát erre több ezer példát találnánk a lakossági oldalon.

Viszont kimagasló szervezést, nagy és változatos költöztetési gépparkot, jelentős számú szakképzett személyzetet igénylő nemzetközi céges munkánkra két jelentős példát mutatnánk be.

2015 márciusában végeztünk nemzetközi költöztetést a Siemens Müncheni székházából, a cég Budapesti kirendeltségére. A két hétig tartó, 5 darab 90 m3-es pótkocsis szerelvény 3-szori fordulójával elvégzett munkát 5 fő szakemberünk Münchenbe történő kitelepítésével tudtuk megoldani. Ők kiszállítottak jelentős mennyiségű csomagolóanyagot, ahol közel 1200 m3-i irodabútort szétszereltek, becsomagoltak, majd felrakodtak az összesen 15 fordulót végző költöztető tehergépkocsikra.

Budapesten 6 fő dolgozónk várta a folyamatosan érkező költöztető tehergépkocsikat. Itt lerakodtunk, kicsomagoltuk az általunk Münchenben becsomagolt bútorokat, majd az ügyfél kívánságának megfelelően elhelyeztük azokat a Budapesti irodaház adott emeletén, és adott szobájában.

Ennél a munkánál bizonyítottuk saját magunknak is, hogy külső kihelyezett dolgozóink, extra volumenű, nagy gépparkot, nagyszámú szakszemélyzetet igénylő, jelentős időigényű, és magas minőség követelményű, közületi költöztetést gördülékenyen el tudunk végezni.

Hasonló jellegű volt 2015. októberében általunk végzett Thyssenkrupp Esslingen-Zell-i telephelyéről az ott található irodabútorok, Budapest XI. kerületébe, a cég Budapesti kirendeltségébe történő nemzetközi költöztetése.

Ebben az estben is, az előbb leírt, Siemens költöztetésnél bevált, kitelepülős módszer szerint végeztünk el a költöztetést. Itt nagyságrendileg 500 m3-i ingóság került csomagolásra, majd Magyarországra történő költöztetésre.

Mindkét extra volumenű komplett előkészítéssel, és csomagolással egybekötött nemzetközi költöztetést a Megrendelők teljes megelégedésére végeztük el. Nagyon fontos azt megemlíteni, hogy kizárólag saját bejelentett szakembereinkkel, és csak saját költöztető tehergépkocsijainkal végeztük el mindkét munkát, alvállalkozót nem alkalmaztunk. Így a felelősség teljesen konkrét volt, ami garancia a minőségi, és professzionális költöztetési szolgáltatásra. Ezeket az extra volumenű nemzetközi költöztetések elvégzésére, Magyarországon más költöztető cég, csak saját erőforrásait használva, nem lett volna képes.

A közel három évtized során, a folyamatos fejlődésünknek köszönhetően a személyi állomány állandóan bővült, de a fő törekvésünk mindig az volt, hogy a gyakorlott, minőségi munkára garanciát jelentő dolgozóink, állandóak, és a hosszú évek viszonylatában is biztosak legyenek.

Speciális, egyedileg épített, nemzetközi munkára kialakított költöztető tehergépkocsi parkunk nagy darabszáma, különböző kapacitású, 5 méret kategóriája, modernsége, tisztasága és speciális párnázott kialakítása is jelzi, hogy cégünk mindig hosszú távban gondolkodik, és a tökéletes, minden igényt kielégítő költöztetési szolgáltatásban látja a jövőt.

Örömmel, és felkészültséggel várunk minden érdeklődést, cégek, vállalatok, irodáinak nemzetközi viszonylatban végzett költöztetésére.

A gyakorlati munkában is több éves tapasztalatot szerzett diszpécsereink minden közületi, és nemzetközi költöztetésre vonatkozó kérdésben nagy szakértelemmel állnak rendelkezésükre.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del