Lakossági referenciák

Nemzetközi költöztetés - lakossági referenciák

Nemzetközi költöztetéssel professzionális, és minőségi szinten foglakozó cég számára fontos, hogy web lapjával részletekbe menően bemutassa szolgáltatásait, illetve elnyerje az érdeklődők bizalmát. A látogatónak éreznie kell, hogy szakértő, és, a szakmáját megbecsülő, felelősségteljes céget talált, kényes ingóságai, nemzetközi viszonylatban végzett költöztetésére. Viszont, ha alaposan átnézi ezeket a web lapokat, szinte kivétel nélkül nettről levadászott képeket, általánosságokat, és leellenőrizhetetlen referenciákat talál bennük. Az adott cég saját tehergépkocsijáról, saját infrastruktúrájáról, saját dolgozói által végzett munkájáról, objektív képeket leírásokat, nagyon kevés oldalon talál.

A Franko - költöztetés web lapjain csak is, kizárólag saját belföldi, és nemzetközi költöztető tehergépkocsijaink, saját bejelentett embereink, és saját munkáink képei láthatók.

A cégek web lapjain nyilvánossá tett referencia nyilatkozatok jellemzői, hogy az olvasó igen kevés adatot, jellemzést kap, a tanulmányozni, megismerni kívánt nemzetközi költöztető cégről, mert valószínűsíthetően általa kreált dicsérő, és köszönő levél alapján kell véleményeznie az adott szolgáltatót, és az adott költöztetési szolgáltatást. A levelek, írások valódiságáról, azok hitelességéről, sajnos nem tud meggyőződni az érdeklődő. Nagy valószínűséggel, ha nagyszámú dicsérő, és köszönő levél van fenn a lapon, akkor azok nem valódiak, hanem rendelésre legyártottak.

A Franko költöztetés ebben is szeretett volna újítani, újat hozni. Hisszük, hogy a bizalom alapja csak a bizonyosság lehet, ezért egy kicsit másként, más, egyedi szemszögből készült lehetőséget kívánunk nyújtani, a leendő költözködőknek, még bizonytalan, és kereső érdeklődőnek egyaránt.

Először is szeretnénk megkérni minden leendő belföldi, és nemzetközi költözködött, hogy éljen a mai világban könnyen megvalósítható, a széles információ áramlásának köszönhető, mindenre kiterjedő ellenőrzés lehetőségével.

Első lépésként, nagyon fontos tényező, hogy a Franko-költöztetés web lapjain, csak a saját tulajdonú költöztető tehergépkocsik, cégünk bejelentett dolgozóinak, és az általunk elvégzett költöztetési munka képeivel találkozhat. Ebben az esetben az érdeklődő felmérheti a cég infrastruktúráját, költöztető tehergépkocsijainak modernségét, széles méret palettáját, és abból már következtethet a költöztetési szolgáltatás minőségére, és milyenségére is. Hiszen aki fejleszt, pénzt, és energiát fektet a költöztető tehergépkocsi parkjába, az nem csak a jelenben kíván ezzel a nehéz, és igényes szakmával foglalkozni, hanem valószínűleg jövőben is, így nagy valószínűséggel, színvonalas, és felelősségteljes munkát várhatunk tőle.

A Franko-költöztetés, a magyar belföldi, és nemzetközi költöztető piacon egyedülálló lehetőséget kíván adni, minden kedves költöztetés előtt álló ügyfelének.

Cégünk évtizedekre visszamenőleg, minden egyes elvégzett költöztetés végén, egy részletes kérdőívet kér kitölteni ügyfeleivel. Ebben az ügyfelek részletesen leírhatják, hogy a költöztetési szolgáltatás megfelelt e, az előzetes, és az általunk ígért, és az általuk várt minőségnek, és színvonalnak. Az ügyfelek véleményezhetik, hogy a megrendelés felvételekor, a cégünk által vállalt szolgáltatásokat megkapta a költöztetés gyakorlati elvégzésekor, vagy maradtak esetleg hiányosságok. Ezeket a kérdőíveket cégünk darabra, és dátumra pontosan, hiánytalanul archiválta, és folyamatosan archiválja. A nem tökéletes ügyfél elégedettséget tartalmazó nyilatkozatokat kivizsgálja, és a felmerült, az ügyfél által vélt problémákat átbeszéli az adott költöztetést végző brigád tagjaival. Az esetlegesen az ügyfél ingóságait ért mechanikus káreseményt, sérülést kijavítja, azt megszünteti. Ezen kérdőívek alapján fejlődött, formálódott és formálódik most is cégünk, a belföldi, és nemzetközi költöztetési szolgáltatásban nyújtott profilja, és minősége, már közel három évtizede.

És itt a Franko-költöztetés által egyedülállóan nyújtott tájékoztatás lényege is.

A már archivált több tízezer ügyfél elégedettségi nyilatkozatokba, minden leendő érdeklődő szabadon, egy, vagy több adott dátum megjelölésével beleolvashat, azokat megtekintheti. Fontos, hogy ebben az esetben, nem egy átválogatott, esetlegesen saját magunk által írt nyilatkozattal találkozhatnak, az érdeklődők, hanem a már a cégünkkel költözött ügyfél saját aláírásával hitelesített napi dátum szerinti, adott költöztetés osztályozását, és leírását olvashatja, a teljes valódiságában.

 Akár évtizedekre visszamenően, vidéki, vagy pesti, és nemzetközi viszonylatokban, távlatokban is objektíven tájékozódhat. Az adott dátum, és az adott költöztetési munka valódiságát az aznapi munkalap (csak az azonosításhoz szükséges rész - adatvédelmi nyilatkozat szerint), az elégedettségi nyilatkozattal történő összevetésével is tökéletesen alátámasztjuk, és így igazoljuk. Ezt az egyedülálló ellenőrzést megteheti személyesen a budapesti irodánkban, ahol több ezernyi, válogatás nélküli költöztetési munkánkra vonatkozó véleményezést olvashat. 

Biztosan kijelenthetjük, hogy egy költöztetési munka bizalmi jellege megéri ezt a kis fáradságot, amivel egyértelműsítheti, hogy az Ön által kiválasztott költöztető cég, nemcsak a reklámokban tökéletes.

Kérésére egy kiválasztott dátum szerint, e-mailban is küldünk munkalapot, és költöztetés végi nyilatkozatott. Természetesen mindig figyelünk arra, hogy az adatvédelmi szabályoknak tökéletesen megfeleljünk, ezzel is tisztelve a költöztetési szolgáltatásunkat már igénybe vevő ügyfeleinket.

Ez a szolgáltatásunk, egyedülálló a magyar költöztetési piacon, mely jelzi, hogy cégünk minden munkáját felelősséggel végezte, és végzi. Hitelesebben, nyitottabban, és széleskörűbb, és főleg igazabb referencia jelenleg nincs, amit bárki nyújtani képes. Hát kérjük éljen ezzel a lehetőséggel, mert ha ezt megteszi, akkor biztosra vesszük, hogy későbbiekben a megrendelőink között üdvözölhetjük Önt.  

Egy nyugodt, professzionális, és magas színvonalú nemzetközi költöztetés, nagyon sok terhet levehet a válláról. Érdemes arra is gondolni, hogy, az évtizedek alatt nehéz munkával megkeresett személyes ingóságait, az Ön számára teljesen ismeretlen emberek fogják költöztetni. Hát nagyon nem mindegy, hogy kit választ, kit bízz meg nemzetközi költöztetésének az elvégzésével.

Felkészült diszpécser munkatársaink, szeretettel várják megtisztelő érdeklődését, érdeklődésüket.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del