Nemzetközi költöztetés munkafolyamatai

Cégünk a Franko-költöztetés, közel három évtizedes megalakulását követően, a folyamatos minőségi, és magas színvonalú költöztetési szolgáltatások biztosításával, és ezáltali szakmai fejlődésének köszönhetően, már több mint 20 éve végez professzionális szinten, nemzetközi viszonylatú költöztetéseket.

Erre az egyedi, nagy bizalmat, minőségi infrastruktúrát, és magas szakmai színvonalat követelő munkára, a nemzetközi költöztetésre, speciális dobozos, párnázott költöztető tehergépkocsikat, és nagy gyakorlattal rendelkező, leellenörzőtt, bejelentett, és minőségi személyzetet biztosítunk.

Nemzetközi költöztetés elvégzésére biztosított tehergépkocsijaink kizárólag csak dobozos felépítménnyel, belül párnázott oldalfalakkal, és egyedileg, a nemzetközi költöztetés összetett munkafolyamataira, kihívásaira vannak kialakítva.

Nemzetközi költöztetések elvégzésére 5 eltérő költöztető tehergépkocsi méret kategóriát tudunk biztosítani, így egy fordulóval el tudjuk végezni, akár az 1 szobától, a közel 5-6 szobás lakások nemzetközi viszonylatban végzett költöztetését is. Az egyedi nemzetközi költöztető tehergépkocsik méretkategóriáit részletesen leírva, bemutatva, az érdeklődőket fényképekkel is segítve, a web lapunk következő aloldalán találja

Minden érdeklődőnek, leendő nemzetközi viszonylatban költözőnek fontos figyelembe venni, hogy a nemzetközi költöztetéseknél a dobozos, párnázott felépítményű tehergépkocsi elengedhetetlen követelmény.

Ez nem csak a biztonság miatt, tehát, hogy a parkolókban a kötelezően letöltendő 9 -11 órás pihenő idők közben, ne tudják felvágni, és kifosztani a tehergépkocsi rakterét, hanem a költöztetési ingóságok rakodási elve, rakodási metódusa okán is elkerülhetetlen. Az ingóságokat a pakker, tehát a tehergépkocsi felépítményén dolgozó, az ingóságokat elhelyező kollega, úgy helyezi el, mint egy kirakós darabjait, tökéletesen kihasználva a költöztető tehergépkocsi rakterének kirakható, és teljes köbmétere adta lehetőségét, annak teljes kapacitását.

légbuborékos fóliába, majd több réteg filcbe (vastag steppelt szövetanyagba) cégünk által előzetesen csomagolt bútorok szorosan egymás mellett, és akár több sorban, egymáson, egymásra lesznek felrakva, és így utaznak a nemzetközi költöztetés több ezer kilométere alatt. Ez a bútorokból, személyes ingóságokból készült több sorban, és magasságban kirakott „kirakós” egy ponyvás felépítmény csapkodó oldalfala, és mozgó vas szerkezete (ponyvát tartó szerkezet) által, nem lenne kivitelezhető, a gyenge oldaltartásnak, folyamatosan, és nagy mozgásnak köszönhetően.

Míg a dobozos felépítményen szakembereink által megvalósítható, hogy az ingósága szorosan csomagolva, berakva, és felépítve, együtt mozogjon a merev, és párnázott felépítmény oldalfalával, tehát magával a felépítménnyel. Ebben az esetben nincs ütődés, külön mozgás, hanem csak a felépítménnyel együttes, és ezáltal a bútorok között, súrlódás mentes egységes mozgás, tehát összegezve, az ingóságai ugyanabban az állapotban érkeznek meg a lerakó címre, tehát az új lakásba, mint ahogy a felrakodó helyen átadta munkatársainknak.

A nemzetközi költöztetés egy minőségi szakma, amit csak erre kialakított tehergépkocsikkal, és gyakorlott, hozzáértő szakmai személyzettel lehet minőségi színvonalon, számon kérhetően, teljes felelősség vállalással elvégezni.

A lentebb látható képeken is meggyőződhet az általunk végzett, nemzetközi költöztetésben kötelezően elvégzett bútorok több rétegben történő teljes csomagolásáról, és a dobozos, párnázott költöztető tehergépkocsijainkkon történő, bútorok, ingóságok elhelyezési módjáról. A képeken látható módon végzett professzionális nemzetközi költöztetést, a sérülések ellen komplett garanciát nyújtó bútorok teljes csomagolását kínáló szolgáltatást, amelyet már az alapszolgáltatásunk is tartalmazza, Magyarországon, csak nagyon kevés költöztetéssel is foglalkozó cég, vagy vállalkozó tudja biztosítani. Cégünk a Franko-költöztetés kiemelkedik, és a 20 év gyakorlatával, egyedileg kialakított költöztető tehergépkocsijaival, és állandó, bejelentett, gyakorlott brigádjaival élen jár a nemzetközi költöztetések magas minőségi színvonalon történő elvégzésében.

Mi teljes felelősséggel, komplett garancia vállalással mindig arra törekedtünk, és arra törekszünk, hogy Ön később is velünk kívánja végeztetni nemzetközi költöztetését, vagy belföldi viszonylatú költöztetését.

Nemzetközi költöztetés munkafolyamatai
Nemzetközi költöztetés munkafolyamatai
Nemzetközi költöztetés munkafolyamatai
Nemzetközi költöztetés munkafolyamatai

A Franko – költöztetés által, a nemzetközi költöztetésekhez biztosított szakértő személyzet, cégünk legmegbízhatóbb, legrutinosabb, legrégebbi tagjai, akik kiérdemelték belföldi költöztetéseknél, sok-sok éven keresztül végzett, kifogástalan munkájukkal, hogy szintet lépjenek. A nemzetközi költöztetés magában a költöztetési szakmában a legmagasabb színt, de természetesen csak akkor, ha a magas szakmai követelményeknek megfelelően van kezelve, és aszerint van elvégezve.

Szeretnénk felhívni minden érdeklődő figyelmét, hogy élnie kell a mai világban könnyen kivitelezhető széles körű tájékozódás lehetőségével. Elkerülhetetlen tény, hogy az ügyfelek hosszú évek munkájával megszerzett ingóságainak, nem mindegy hogy ki, milyen eszközökkel, és milyen felkészültséggel végzi el nemzetközi viszonylatú költöztetését. Lehet, hogy első látásra megtakarít egy kis pénzt, ha egy általános áruszállítást végző fuvarozó ponyvás kocsijával végezteti el a munkát, de az összes költséget összeadva, és azt figyelembe véve, már ez nem lesz annyira egyértelmű a megtakarítás. Ilyenkor felmerül, hogy ki végzi el a felrakodást, bútorok teljes körű becsomagolását, milyen anyagokkal teszi ezt, egyáltalán levédésre kerülnek e, a bútorai? Ugyanúgy a lerakodócímen ki rakodja le az ingóságokat, ki vállalja a felelősséget a sérülésekért? Mi lesz a feleslegessé váló csomagolóanyagokkal? És még egy fontos kérdés, hogy hány kézen megy keresztül ingósága, mert bizony figyelem, ez egy bizalmi szakma, amiben az Ön személyes, és egyedi értékei kerülnek mozgatásra, az Ön számára teljesen idegen emberek közreműködésével. Ezek embereknek lekáderezhetősége, és ezáltali felelősségteljes munkája, a költöztetés sarkalatos pontja.

Minden tényt alaposan átgondolva kijelenthető, hogy egy bizalmi, és minőségi munkát, magát a nemzetközi költöztetést, csak szakmailag maximálisan felkészült, gyakorlott költöztető céggel lehet gondtalanul, és összességében könnyedén elvégeztetni. Nagyon sok bosszúságot, és pénzt takarít meg magának minden kedves ügyfél, ha körültekintően, és minden tényezőt mérlegelve választ, hogy kivel végeztesse nemzetközi költöztetését. 

Cégünk a Franko-költöztetés nagyon széles körű költöztetési szolgáltatás biztosításával könnyíti meg, a nemzetközi költöztetését. Megrendelőink kívánsága szerint becsomagolunk, kicsomagolunk, biztosítjuk a minőségi csomagolóanyagokat, elszállítjuk a lerakodó helyről a kicsomagolásról visszamaradt hulladékot. Egyedi kívánságára, mire megérkezik új lakásába, azt az Ön előzetes tervei szerint berendezzük, elvégezzük a kicsomagolást, tehát Ön, és családja szó szerint, az utazástól fáradtan megérkezve, az általunk megvetett ágyban térhet pihenőre. És ami a legfontosabb, már az alapszolgáltatásunk is tartalmazza a bútorok teljes terjedelmében, és több rétegben történő csomagolását.

Cégünk, a Franko-költöztetés minőségi költöztetési szolgáltatásaival mindig hosszú távban gondolkodott, és fejlesztett, amit bizonyít közel három évtizedes szakmai fennállásunk, és múltunk is.

Bővebb, részletesebb információ végett hívja diszpécsereinket, akik közül többen aktív fizikai dolgozóként is végezték a nemzetközi költöztetések munkafolyamatait, így gyakorlati tanácsaikkal nagy segítséget tudnak nyújtani ügyfeleinknek.

Kérjük az érdeklődőket, hogy ajánlatkérő űrlapjaink pontos kitöltésével segítség munkánkat, hogy a legoptimálisabb, számukra legkedvezőbb árajánlatot tudjuk elkészíteni, az Ön, Önök költöztetéséhez.

Várjuk szíves megkeresésüket.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del