Nemzetközi költöztetés szerződés alapján

Ha érdeklődőnk, leendő ügyfelünk megfelelőnek, és elfogadásra érdemesnek ítéli meg, a Franko – költöztetés ajánlatát, egy nemzetközi viszonylatban végzett komplett, és minőségi költöztetésre, akkor készítünk egy szerződés-tervezetet, melyben mind a megrendelő, mind a vállalkozó lehetőségei, kötelezettségei egyértelműen meg vannak fogalmazva, és le vannak írva. Ezzel teljesen konkrét és egyértelműen megfogalmazott lesz, a vállalás, garancia, fizetés, esetleges sérülések kezelése is.

Nem marad megválaszolatlan, és kérdéses pont, ezzel is jelezve, hogy cégünk a Franko – költöztetés, a nemzetközi költöztetéseket professzionális szinten végzi, annak minden járulékos tényezőjével együtt.

Cégünk nem kéri előleg kifizetését, hanem csak a sérülésmentesen, és hiánytalanul elvégzett nemzetközi költöztetési munka lerakodása, és átadása, és átvétele utáni kifizetést preferálja. Azt a régi, és szerintünk tisztességes megoldást valljuk, hogy csak a tökéletesen elvégzett munka után kérjük, a járandóságunkat.

Az általunk készített, minimálisan 26 pontból álló szerződést ügyfelünk átolvasva, kérhet, és javasolhat modósításokat.

This image for Image Layouts addon

A szerződés kölcsönös aláírása biztosítja ügyfelünket, hogy amit vállalunk azt el is végezzük.

Nem csak megígérjük, esetlegesen visszaigazoljuk, hanem egy szerződéssel, és annak cégszerű aláírásával biztosítjuk ügyfeleinket, a vállalt munka minőségi elvégzéséről.

Maximálisan törekszünk arra, hogy amit ügyfeleink, a reklámjainkban, vagy az itt olvasott web – lapunkon olvashatnak, mint szolgáltatás, vagy vállalt magas minőségi szint, azt tökéletesen, és maradéktalanul be is tartsuk.

Ügyfeleink már előre, a nemzetközi költöztetés megkezdése előtt tudják, mit kell fizetniük, hiszen ez a szerződésben rögzítésre kerül, így nem kell attól gyakori magyaros jelenségtől tartaniuk, hogy a megbeszéltek ellenére, a költöztetés végső összege változni, növekedni fog.  

Kölcsönösen elfogadott, és aláírt szerződés megléte nélkül, nem végzünk nemzetközi költöztetést.

Bármilyen kérdése lenne szerződésünkkel, nemzetközi költöztetési szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, keresse bizalommal, szakértő diszpécsereinket.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del