Töltés...
Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés szerződés alapján

Nemzetközi költöztetés szerződés alapján

Ha érdeklődőnk, leendő ügyfelünk megfelelőnek, és elfogadásra érdemesnek ítéli meg, a Franko – költöztetés ajánlatát, egy nemzetközi viszonylatban végzett komplett, és minőségi költöztetésre, akkor készítünk egy szerződés-tervezetet, melyben mind a megrendelő, mind a vállalkozó lehetőségei, kötelezettségei egyértelműen meg vannak fogalmazva, és le vannak írva. Ezzel teljesen konkrét és egyértelműen megfogalmazott lesz, a vállalás, garancia, fizetés, esetleges sérülések kezelése. 

Nem marad megválaszolatlan, és kérdéses pont, ezzel is jelezve, hogy cégünk a Franko – költöztetés, a nemzetközi költöztetéseket professzionális szinten végzi, annak minden járulékos tényezőjével együtt. 

Cégünk nem kéri előleg kifizetését, hanem csak a sérülésmentesen, és hiánytalanul elvégzett nemzetközi költöztetési munka lerakodása, és átadása utáni kifizetést preferálja. Azt a régi, és szerintünk tisztességes megoldást valljuk, hogy csak a tökéletesen elvégzett munka után kérjük, a járandóságunkat.

Az általunk készített, minimálisan 26 pontból álló szerződést ügyfelünk átolvasva, kérhet, és javasolhat modósításokat. 


A szerződés kölcsönös aláírása biztosítja ügyfelünket, hogy amit vállalunk azt el is végezzük. Maximálisan törekszünk arra, hogy amit ügyfeleink, a reklámjainkban, vagy az itt olvasott web – lapunkon olvashatnak, mint szolgáltatás, vagy vállalt magas minőségi szint, azt be is tökéletesen, és maradéktalanul be is tartsuk.

Ügyfeleink már előre, a nemzetközi költöztetés megkezdése előtt tudják, mit kell fizetniük, így nem kell attól gyakori magyaros jelenségtől tartaniuk, hogy a megbeszélteknek nem  

Kölcsönösen elfogadott, és aláírt szerződés megléte nélkül, nem végzünk nemzetközi költöztetést.


Bármilyen kérdése lenne szerződésünkkel, nemzetközi költöztetési szolgáltatásainkkal kapcsolatban, kérjük, keresse bizalommal, szakértő diszpécsereinket.


Felkeltettük érdeklődését?

Legyen az érdeklődés tárgya költöztetés, nemzetközi költöztetés, ne habozzon keressen most!

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!