Nemzetközi költöztetés - vámolási ügyintézés

(Svájc, Norvégia, Szerbia, Montenegró költöztetések esetében)

A nemzetközi költöztetések EU-s tagországokon belüli elvégzése, vámkezelési kötelezettség nélkül történik. Ebből kifolyólag hasonló az EU tagországok közötti, mint a Magyarországon belüli költöztetés, de természetesen a nagyobb távolság okán, sokkal minőségibb, komolyabb előkészítést csomagolást, egyedibb költöztető tehergépkocsikat, illetve még precízebb, szakértőbb rakodást, és a költöztető tehergépkocsin történő elhelyezést igényel a szolgáltatótól. Az általunk biztosítani tudó nemzetközi költöztetés végző speciális, egyedi kialakítású tehergépkocsik is modernebbek, még egyedibbek, és tökéletesebbek a nemzetközi költöztetésre való kialakításuk. Kizárólag dobozos, párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsikat alkalmazunk a nemzetközi költöztetésben. A Franko – költöztetés Magyarországon egyedülálló kialakítású, és öt különböző méretkategóriájú költöztető tehergépkocsikat biztosít megrendelőinek nemzetközi viszonylatban végzett munkák esetében.

Az EU országokon belül végzett költöztetéseknél nagyobb papírmunkát kell elvégezni, hiszen a költöztetést egy részletes szerződés alapján végezzük el, így biztosítva mind az ügyfelünket, mind cégünket hogy a költözés, és a körülményei mindkét fél számára egyértelműek legyenek, és a nemzetközi költözés végén ügyfelünk tökéletesen megelégedett legyen. Nem kérünk fizetési előleget, sem foglalót, csak a tökéletesen elvégzett, és leellenőrzött nemzetközi költöztetés végén kell az ügyfeleinknek a költöztetés díját kiegyenlíteni. A papírmunka része még egy részletes csomaglista, és egy CMR (nemzetközi fuvarokmány) okmány elkészítése. Ezek után már csak a nemzetközi költöztetés van hátra, amit 33 éves gyakorlatunkkal, szakképzett, és gyakorlott embereinkkel, és speciális költöztető tehergépkocsijainkkal, professzionális szinten megoldunk, gyarapítva az elégedett, visszatérő, és tovább ajánló ügyfeleink számát.

Nem EU-s országból, vagy országba történő nemzetközi költöztetéseknél felmerülő vámkezelés, és vámkezelési ügyintézés.

Amivel nagyon sokan nincsenek tisztában, illetve „hozzáértők” elbeszéléséből másképp értesültek, nem EU-s tagországokból, illetve tagországokba történő nemzetközi viszonylatú költöztetéshez vámkezeltetni kell az ügyfél (magánember) költöztetendő ingóságait.

Sajnos a köztudatban úgy él, hogy a magánforgalmi költöztetések esetében nincs vámkezelési kötelezettség, de azzal tisztában kell lenni, hogy ennek elkerülése esetén vám, illetve adócsalás bűntettét hajtják végre. Tehát nem szabálysértést, hanem adócsalást, tehát bűncselekményt hajtanak, vagy próbálnak végre hajtani.  Megfelelő, a vámmentesség igazolásához szükséges okmányok esetében, csak a vámkezelés spediciós költségeivel növekszik a költöztetés munkadíja. Értelmezve a speditőri költség a speditörők munkadíja, mind a Magyar, illetve Svájci/Norvég/Szerb/Montenegrói oldalon, amiért a papírokat előkészítik, elkészítik és felterjesztik az adott magánforgalmi vámhivatalhoz.

Ez időben az általunk biztosítani tudott ügymenet „kitapasztalt kapcsolatnak” köszönhetően gyorsan és zökkenőmentesen folyik. A standard spedició díj, amit elköltünk a két ország vámkezelésénél nagységrendileg 100.000 HUF.

A Franko költöztetés Svájci, és Norvég (Szerb, Montenegrói, stb.) nemzetközi viszonylatú költöztetések esetében elvégzi a vámkezelési procedúrát, megkímélve az ügyfeleket minden fáradtságtól, papírmunkától, és utánjárástól. 

Leendő ügyfeleinknek mindenre kiterjedő felvilágosítást adunk a vámmentességhez, azok elfogadásához szükséges okmányokról, és azok beszerzési lehetőségeiről. Mind a Svájci, mind a Magyar vámkezelési eljárást megoldjuk. Természetesen Norvégia, és egyéb EU-n kívüli ország esetében is elvégezzük ezt a szolgáltatást.

A Svájcból történő hazaköltöztetések esetében, már több évtizednyi tapasztalat, felhalmozódott gyakorlat segíti vámügyintézési szolgáltatásunk zökkenő, és problémamentes ügymenetét. Több évtized alatt, több száz, Svájcból történő nemzetközi viszonylatú költöztetés tapasztalata, és gyakorlata kialakította, a gyors, és hatékony ügyintézést, és vámkezelést, a legkönnyebb, és leggyorsabb „kijárt útvonalon”.

Nemzetkozi-koltoztetes-vamolasi-ugyintezes-tb.jpg
menupont-vamolas-tb.jpg

Svájci, Norvég, stb. nemzetközi költöztetésre adott részletes ajánlatunk tartalmazza a vámkezelés mindkét oldalra vonatkozó speditőri költségét, illetve a cégünk, a Franko - költöztetés jelképes ügyintézési díját is. Ha az előzetesen elküldött nemzetközi költöztetési ajánlatunk elfogadásra kerül, akkor felvilágosítjuk megrendelőinket, a vámmentes költöztetéshez szükséges iratokról, szükségességéről, és azok beszerzési lehetőségeiről.

Komplett, mindenre, így a vámkezelésre is vonatkozó nemzetközi költöztetés szolgáltatási csomagunk leegyszerűsíti, illetve könnyebbé teszi ügyfeleink dolgát. 

Megrendelőink válláról levesszük a nemzetközi költöztetés, csomagolás, vámkezelés, vámügyintézés terhét, így minden energiájukat a lakásokkal, és a nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos ügyintézésre tartalékolhatják.

Kérjük, vegye fel kapcsolatot, a nemzetközi költöztetések elvégzésére, 33 éve szakosodott cégünk egyik diszpécserével, és mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatásunk meggyőzi Önt, szaktudásunkról, gyakorlottságunkról, teljes felelősséggel végzett munkánkról és a nemzetközi költöztetésben kialakult profizmusunkról.

Várjuk minden kedves érdeklődő, leendő, és aktuális ügyfelünk szíves megkeresését, a vámkezeléssel kapcsolatos kérdések körében is.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del