Töltés...
Szolgáltatásaink

Nemzetközi költöztetés - vámolási ügyintézés

Nemzetközi költöztetés - vámolási ügyintézés

Nemzetközi költöztetéseknél felmerülő vámkezelés, és vámkezelési ügyintézés.

(Svájc, Norvégia, Szerbia, Montenegró költöztetések esetében)


A nemzetközi költöztetések EU-s tagországokon belüli elvégzése, vámkezelési kötelezettség nélkül történik. Hasonló az EU tagországok közötti, mint a Magyarországon belüli költöztetés, de természetesen a nagyobb távolság sokkal minőségibb, komolyabb csomagolást, előkészítést, illetve még precízebb rakodást, a költöztető tehergépkocsin történő elhelyezést igényel a személyzettől. A nemzetközi költöztetés végző speciális, egyedi kialakítású tehergépkocsi is modernebb, és még egyedibb, és tökéletesebb a költöztetésre való kialakítása. Csak dobozos, párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsikat alkalmazunk a nemzetközi költöztetésben, általunk a Franko – költöztetés által felkínált öt különböző méretkategóriában.

Az EU országokon belül végzett költöztetéseknél nagyobb papírmunkát kell elvégezni, hiszen a költöztetést egy részletes szerződés alapján végezzük el, így biztosítva mind az ügyfelünket, mind cégünket hogy a költözés, és a körülményei mindkét fél számára egyértelműek legyenek, és a nemzetközi költözés végén ügyfelünk tökéletesen megelégedett legyen. Nem kérünk fizetési előleget, sem foglalót, csak a tökéletesen elvégzett, és leellenőrzött nemzetközi költöztetés végén kell az ügyfeleinknek a költöztetés díját kiegyenlíteni. A papírmunka része még egy részletes csomaglista, és egy CMR (nemzetközi fuvarokmány) okmány elkészítése. Ezek után már csak a nemzetközi költöztetés van hátra, amit közel 30 éves gyakorlatunkkal, szakképzett, és gyakorlott embereinkkel, és speciális költöztető tehergépkocsijainkkal, professzionálisan megoldunk, gyarapítva az elégedett, visszatérő, és továbbajánló ügyfeleink számát.

Viszont amivel nagyon sokan nincsenek tisztában, illetve „hozzáértők” elbeszéléséből másképp értesültek, nem EU-s tagországokból, illetve tagországokba történő nemzetközi viszonylatú költöztetéshez vámkezeltetni kell az ügyfél (magánember) költöztetendő ingóságait.

Természetesen meg lehet megpróbálni ennek elkerülését, de azzal tisztában kell lenni, hogy ennek elkerülése esetén vám, illetve adócsalás bűntettét hajtják végre. Tehát nem szabálysértést, hanem adócsalást, tehát bűncselekményt hajtanak, vagy próbálnak végre hajtani. Az általa nyerhető összeg, ami nagyságrendileg, vámmentesség esetében nincs teljesen 100.000 HUF, összevetve a lehetséges büntetés mértékével, nem szabad rágondolni sem, nemhogy megpróbálni.

A Franko költöztetés Svájci, és Norvég (Szerb, Montenegrói, stb.) nemzetközi viszonylatú költöztetések esetében elvégzi a vámkezelési procedúrát, megkímélve az ügyfeleket minden fáradtságtól, papírmunkától, és utánjárástól. 

Leendő ügyfeleinknek mindenre kiterjedő felvilágosítást adunk a vámmentességhez, azok elfogadásához szükséges okmányokról, és azok beszerzési lehetőségeiről. Mind a Svájci, mind a Magyar vámkezelési eljárást megoldjuk. Természetesen Norvégia, és egyéb EU-n kívüli ország esetében is elvégezzük ezt a szolgáltatást.

A Svájcból történő hazaköltöztetések esetében, már több évtizednyi tapasztalat, felhalmozódott gyakorlat segíti vámügyintézési szolgáltatásunk zökkenő, és gondmentes ügymenetét. Több évtized alatt, több száz, Svájcból történő nemzetközi viszonylatú költöztetés tapasztalata, és gyakorlata kialakította, a gyors, és hatékony ügyintézést, és vámkezelést, a legkönnyebb, és leggyorsabb „kijárt útvonalon”.

Svájci, Norvég, stb. nemzetközi költöztetésre adott részletes ajánlatunk tartalmazza a vámkezelés mindkét oldalra vonatkozó speditőri költségét, illetve a cégünk, a Franko - költöztetés jelképes ügyintézési díját is. Ha az előzetesen elküldött nemzetközi költöztetési ajánlatunk elfogadásra kerül, akkor felvilágosítjuk megrendelőinket, a vámmentes költöztetéshez szükséges iratokról, és azok beszerzési lehetőségeiről.

Komplett, mindenre, így a vámkezelésre is vonatkozó nemzetközi költöztetés szolgáltatási csomagunk leegyszerűsíti, illetve könnyebbé teszi ügyfeleink dolgát. 

Megrendelőink válláról levesszük a nemzetközi költöztetés, csomagolás, vámkezelés, vámügyintézés terhét, így minden energiájukat a lakásokkal, és a nemzetközi költöztetéssel kapcsolatos ügyintézésre tartalékolhatják.

Kérjük, vegye fel kapcsolatot, a nemzetközi költöztetések elvégzésére, közel 30 éve szakosodott cégünk egyik diszpécserével, és mindenre kiterjedő, részletes tájékoztatásunk meggyőzi Önt, szaktudásunkról, gyakorlottságunkról és a nemzetközi költöztetésben kialakult profizmusunkról.


Várjuk szíves megkeresését minden kedves, vámkezeléssel kapcsolatos kérdésekben bizonytalan érdeklődőnek.


Franko-Költöztetés 

Cégjegyzékszám: 01 09 723012 

Bp. 1182. Regöly u. 8. 

Tel. : +36-1/290-33-80 

Fax : +36-1/291-09-95

Mobil : +36-20/9-552-669 

E-mail: info@frankokoltoztet.hu 

Web : www.frankokoltoztetes.hu


Felkeltettük érdeklődését?

Legyen az érdeklődés tárgya költöztetés, nemzetközi költöztetés, ne habozzon keressen most!

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!