Nemzetközi költöztetésekre vonatkozó biztosítások

A Franko-költöztetés 1990-es megalakulásától kezdve, minden belföldi, és nemzetközi viszonylatban végzett költöztetését konkrét felelősségvállalással, és teljes garanciavállalással végezte, és a jövőben is így kívánja végezni. Ha a nemzetközi munkánknál akadály merült fel, annak következményeit minden esetben vállaltuk, és saját költségünkre kijavítottuk a hibát, illetve kártalanítottuk ügyfelünket. Felkészültségünkön, és szakmai gyakorlatunkon alapuló munkánknak köszönhetően, erre szerencsére nagyon ritkán volt szükség, és arra törekszünk, hogy a jövőben is, az ilyen jellegű probléma esélyét minimalizáljuk.

Az évek alatt egyre gyarapodó nemzetközi viszonylatú költöztetések elvégzésekor, cégünk vezetése tapasztalta, hogy megrendelőink részéről nagy igény jelentkezik egy átfogó biztosításra, és annak állandó meglétére. Természetesen minden megrendelőnk elemi igénye, és jogos elvárása, hogy a nemzetközi költöztetésnél mozgatott, féltett ingóságait teljes biztonságban tudja, akár egy nem várt vis maior bekövetkeztekor is.

Ebből kifolyólag cégünk a Franko költöztetés a nemzetközi költöztetéseket végző speciális tehergépkocsijaira nemzetközi árukár biztosítást („CMR” biztosítást), 200.000 EUR értékhatárig, illetve a komplett tehergépkocsi flotta viszonylatában 63.000.000 HUF összegre, fedezett biztosítást kötött. Ezek kinagyíthatóan olvasható kötvényeit, az írásunk alatt tekintheti meg.

Sajnos azzal tisztában kell lenni, hogy ezek az általános biztosítások magán ingóságokra, amelyekről, és azok értékéről, valószínűsíthetően nincs számlás bizonylat, nehezen érvényesíthetőek. Hiszen valószínűleg az ügyfelek sem számlát, sem egyéb igazolást nem tudnak felmutatni a személyes ingóságok értékéről, vagy akár meglétéről. Emiatt szerettünk volna, egy kifejezetten lakossági ingóságok, nemzetközi költöztetésére vonatkoztatható egyedi biztosítással is rendelkezni, és azt kívánságra biztosítani, minden, azt megrendelni kívánó ügyfelünk részére.

Speciálisan személyes ingóságok nemzetközi költöztetések közbeni biztosítására, kialakítottunk egy kedvezményes, több évtizede fennálló kapcsolatot erre, az egyedi igényre is megnyugtató megoldást nyújtani tudó biztosítókkal. Az esetleges nem várt káreseménynél, a biztosító által könnyebb fizetés lehetőségére, illetve ügyfelektől egy magasabb értékhatár igényre, rugalmas, egyedi, egyutas biztosításokat is tudunk, nagy kedvezménnyel megkötni. Ezek az egyedi, egy útra kötött biztosítások, kifejezetten lakossági ingóságok nemzetközi költöztetésére lettek kialakítva. Ha ilyen igény felmerül, akkor megkötjük a biztosítást az ügyfél értékhatár igényének megfelelően. A biztosítás kedvezményes díját a megrendelő fizeti, de annak kedvezményes, és rugalmas megkötését cégünk intézi. Ebben a biztosítási formában, már összegszerűen tudja kezelni a biztosító, a magán ingóságok valószínűleg összes, vételi számlával nem igazolható tételeit.

Minden leendő nemzetközi viszonylatban költözködőnek csak fokozottan ajánlani tudjuk, hogy figyeljen oda a költöztetését elvállaló „fuvarozó” (remélhetőleg költöztető) meglévő, vagy nem meglévő biztosításaira. Amíg nincs probléma, nem történik meg a baj, addig természetesen erre nem figyelünk, de ha megtörténik a legrosszabb, akkor már késő. Egy esetleges nem kívánt baleset, vis maior miatt, nagyon égető kérdéssé válhat a költöztető cég biztosítása. Ép ezért cégünk, a Franko költöztetés, a saját magunk biztosította felelősség, és garancia vállalás meglétét, megerősítette a nemzetközi költöztetésekre kötött átfogó eseti, és egyedi biztosításokkal.

A Nemzetközi árukár biztosítás (CMR) negyedévenként, a fedezetigazolás évenként kerül rendezésre, így előfordulhat, hogy az írásunk alatt, lent olvasható kötvényvények, nem tökéletesek, dátum szerint nem aktuálisak. Ennek egy oka van, hogy a web-lapunk szöveg állományát, és képanyagát még nem frissítettük. Ha ez esetlegesen fennáll, akkor kérjük szíves elnézését, és megértését.  Természetesen az aktuális, és érvényes biztosítás, friss kötvényeit, fennálló igény esetén, akár e-mailben, akár fax-on, de személyesen is bemutatjuk tájékozódni kívánó ügyfeleinknek.

Ha bármilyen kérdése felmerülne a nemzetközi költöztetéseknél felmerülő biztosításokkal, biztosítási lehetőségekkel kapcsolatban, vagy költöztetésére egyedi biztosítást kíván kötni, akkor a Franko-költöztetés diszpécser szolgálata, szívesen, és tájékozottan áll a rendelkezésére.

001-tb.jpg
002-tb.jpg
003-tb.jpg
004-tb.jpg
del