Nemzetközi költöztetési szolgáltatásiank

A Franko – költöztetés professzionális, és minőségi színvonalon végzett nemzetközi költöztetési szolgáltatások elvégzésére szakosodott, immáron közel három évtizede. A hosszú évek alatt több ezer elvégzett nemzetközi költöztetés gyakorlata, gyakorlati tudása formálta, alakította cégünket. Folyamatosan, és kitartóan fejlődtünk, követtük a növekvő, és egyre igényesebb nemzetközi költöztetési piac kihívásait, egyértelműen a szakmai, minőségi munkavégzésre helyezve a hangsúlyt. Hittünk, és hiszünk abban, hogy a következetes, minőségi nemzetközi költöztetésnek van, és mindig is lesz létjogosultsága, ebben a gyors, és változó világban. A mai emberek könnyebben váltanak otthont, és váltanak országot, és ennek garanciális, magas színvonalú kivitelezésében, partnerre találnak cégünkkel, a Franko-költöztetéssel.

Minőség, garancia, biztonság, biztosítás –nemzetközi költöztetés egyértelmű információk, és széleskörű tájékoztatás, és udvarias, gyors ügyintézés mellett.

Az általunk végzett nemzetközi költöztetés egészére, és az általunk esetlegesen okozott sérülésekre teljes körű garanciát, és felelősséget vállalunk.

Cégünk, a Franko-költöztetés komplett biztosításokkal rendelkezik nemzetközi viszonylatban végzett költöztetés esetében is, mint a belföldi szakaszra vonatkozó árukár biztosítás, a cégre vonatkozó pénzügyi fedezett biztosítás, és a nemzetközi szakaszra érvényes CMR biztosítás.

Megrendelőnk, ügyfelünk igénye, kérése esetében növelt, választható összeg értékhatárra, eseti, egyutas, speciálisan nemzetközi, lakossági költöztetésre kialakított biztosítást kötünk, nagy kedvezményt biztosítva.

Cégünknél bejelentett, több éves gyakorlattal rendelkező, hozzáértő, kizárólag költöztetéssel foglalkozó munkatársakkal, szakemberekkel dolgozunk. (25 fő) Nemzetközi költöztetésben végzett munkájukra cégünk teljes felelősséget, kezességet vállal. A nemzetközi viszonylatban tevékenykedő munkatársaink cégünk legjobb embereiből kerülnek kiválasztásra, kiemelésre.

Cégünk felelősséget vállal, a nemzetközi költöztetés folyamán mind a felrakódó címen, mind a lerakódó címen, az adott épületben, lakásban, a munkatársaink által egyértelműen, és bizonyíthatóan okozott esetleges károkra.

Több brigáddal, nagy nemzetközi költöztető volumennel, infrastruktúrával dolgozunk. A Franko-költöztetés még soha nem mondott le nemzetközi költöztetést, mindig mindent megtett, hogy a vállalt munkát, bármilyen probléma adódott is, de tisztességesen, és időben elvégezze. Erre biztosíték, hogy minden nemzetközi költöztetéshez részletes költöztetési szerződést készítünk, amelyet mind ügyfelünk, mind cégünk aláírásával hitelesíti.

Szakszerűség, szakmai tudás, speciális, dobozos párnázott burkolt költöztető tehergépkocsik.

Rendszeres, félévenkénti, külön-külön brigádra vonatkozó megbeszéléseinken továbbképzéseinken, tréningeinken fejlesztjük nemzetközi költöztetésben tevékenykedő munkatársaink szakmai felkészültségét. A szakmán kívül hangsúlyt helyezünk a rakodási munka közbeni élethelyzet kezelésre, ügyfelekkel történő párbeszédre.

Diszpécsereink az ügyfelek tájékoztatását, a kapcsolattartást maximális szinten kívánják tartani, mely havi rendszerességű tréningjeiken folyamatos alakításra, és csiszolásra kerülnek.

A Franko-költöztetés brigádjai szakszerű, minőségű nemzetközi költöztetést végeznek, mely minden esetben felelősségteljes, és számon kérhető.

A nemzetközi költöztetéseinket nagy raktérfogatú, modern, dobozos, speciális kialakított, párnázott oldalfalú, költöztető tehergépkocsikkal végezzük. 

Nemzetközi költöztetések elvégzésére, 7 darab, 5 eltérő méretkategóriába sorolt, egyedileg kialakított költöztető tehergépkocsikkal rendelkezünk.

Az 5 méretkategóriával lehetővé tudjuk tenni, az 1 szobás lakástól, az akár 6 szobás lakás komplett egy fordulóval történő nemzetközi költöztetését is.

Ilyen széles méret skálájú, és ennyire egyedi kiképzésű költöztető tehergépkocsikkal Magyarországon szakmájában egyedül álló, a Franko – költöztetés.

Csak kizárólag dobozos párnázott tehergépkocsikkal végezzük nemzetközi munkáinkat.

Felhívnánk minden kedves érdeklődő figyelmét, hogy csak dobozos kocsi alkalmas a nemzetközi költöztetések elvégzésére. Nem véletlenül a nálunk jóval nagyobb költöztetési kultúrával rendelkező nyugatabbra helyezkedő országokban, ponyvás tehergépkocsi nem költöztet. Ennek az az oka, hogy a ponyvát tartó fémszerkezet, és maga a ponyva állandó, és jelentős mozgásban van. Ez általános, raklapos áruszállításnál nem gond, hiszen, ott a ponyva feladata abban kimerül, hogy az esőtől, hótól védi az árut. Az áru rögzítése, a plató aljához, egy racsnis szerkezettel történik.

Viszont költöztetésnél, nagy merevségre van szükség, hiszen itt az ingóság akár 2.5 méter magasan, és a felépítmény teljes szélességében a kocsi oldalához van szorosan kirakva. Itt a lényeg, hogy a dobozos felépítmény, és az ingóság egységes egészet képezzen, egyszerre mozogjon, mert csak így biztosítható a sérülésmentesség. Ez csak dobozos kocsikkal megoldható, melynek biztonságát még növeli egyedisége, párnázottsága, illetve a bútorok teljes filcezése, csomagolása.

És akkor még nem említettük a parkolókban töltött kötelező 9-11 órás pihenő idők alatti ponyva felvágásos lopások megakadályozását. Értelemszerűen dobozos kocsiban, teljes biztonságban, pihen, illetve utazik ingósága.

A Franko költöztetés professzionális költöztetések elvégzésére szakosodott, az év minden napján ezt az igényes, felelősségteljes munkát végezzük, ellentétben, azokkal, az általános fuvarozókkal, akik általában, és általánosságban raklapos áruszállítást végeznek, és néha úgymond „fusiba”, vagy kapcsolva vállalnak költöztetést. Az alkalmi költöztetők ponyvás tehergépkocsijaik, sem a költöztetést végző, innen-onnan szedett embereik, nem alkalmasak a minőségi nemzetközi költöztetés szakmai, és emberi elvárásainak, követelményeinek. És természetesen az alkalmi, egy munkára igénybevett, és be nem jelentett „munkaerőre” és azok munkájára nem lehet felelősséget vállalni. A Franko költöztetés csak bejelentett, állandó, gyakorlott saját munkatársakkal dolgozik, kiknek munkáját ismeri, és arra teljes felelősséget is tud vállalni.

Cégünk alvállalkozókat nem alkalmazott soha, és ezt a hagyományunkat nem is kívánjuk megváltoztatni. Így a nemzetközi költöztetés színvonala, a komplett felelősségvállalás egy kézben van, konkrét, és teljesen egyértelmű.

Komplett költöztetési szolgáltatások, csomagolással, bútor szét, és összeszereléssel, kicsomagolással.

Nemzetközi költöztetések esetében is, teljes körű becsomagolást és kicsomagolást, bútorok szétszerelését, majd összeszerelését is tudjuk, nagy gyakorlattal, és szakértelemmel vállalni.

Biztosítjuk a sérülésmentes nemzetközi költöztetéshez, csomagoláshoz nélkülözhetetlen, speciális csomagolóanyagokat. Szükség esetén elvégezzük a bútorok emeletre vagy erkélyre történő felhúzását és leengedését is, természetesen a biztonsági szabályokat figyelembe véve, az emberi teljesíthetőség keretein, és lehetőségein belül végezve ezt a szakmunkát.

  • Antik bútorok, régiségek, lakozott, politúrozott bútorok extra csomagolása, profi, sérülés mentességet garantáló nemzetközi költöztetése.
  • A bútorok, ingóságok filcezésén felül, szükség esetén légbuborékos fóliával történő teljes burkolása, levédése (kézi - zsugorfólia, légbuborékos fólia) is szolgáltatásunk részét képezi.
  • Súlypénzes ingóságok, mint zongora, pianínó, páncélszekrény, jakuzzi, szolárium, nagyobb irodatechnikai berendezések szakértő nemzetközi költöztetése.
  • 5 rétegű, speciális költöztető dobozok, egyedi csomagolóanyagok biztosítása.
  • Csomagolóanyagok nemzetközi költöztetést megelőzően, helyszínre történő kiszállítása.
  • Számítástechnikai berendezések, szórakoztató elektronikai készülékek szakértő, biztonságos csomagolása, előkészítése és nemzetközi költöztetése.
  • Fa, vagy fém polcrendszerek szét-, majd összeszerelése.
  • A behajtási engedély, behajtási hozzájárulások beszerzése.
  • Bútorok, ingóságok rövidebb, vagy hosszabb ideig történő biztonságos, biztosítás, és garancia melletti tárolása, saját raktárunkban.

Több ezer elvégzett nemzetközi költöztetés referenciái – minőség szerinti legkedvezőbb árfekvés - nagy gyakorlat, és hozzáértés.

Igény szerint, nagyobb közületi, illetve lakossági nemzetközi költöztetéseinkről referenciákat biztosítunk.

Magyarországon csak nagyon kevesek által biztosítani tudott egyedi szolgáltatások, mint lakások ügyféllel előzetesen egyeztettet módon történő komplett berendezése, maximális lakhatósági szinten való átadása. Önnek csak birtokba kell vennie, és élveznie a tökéletesen berendezett lakása által nyújtott kényelmet. Évente átlagosan, több évtized átlagából számolva, 150 – 200 nemzetközi költöztetést végzünk el, így nagy gyakorlati tudással rendelkezünk.

Nemzetközi munkáink végén kitöltött kérdőíveink összesítése alapján ügyfeleink 98 %-a, maximálisan elégedett volt a munkánkkal.

Előleget nem fizetnek ügyfeleink, csak szerződést kötünk, és fizetni, a lerakodott, és leellenőrzött költöztetés után kell.

Kényelmes, és könnyű nemzetközi költözés - Ingóságok tárolása raktárainkban, akár hosszabb időre is.

Nemzetközi költöztető tehergépkocsijaink dobozos rakfelületei zárhatóak, plombálhatóak.

Nemzetközi költöztetés esetében, ha még nincs meg a lakása, akkor bútorai, személyes ingóságai, rövid vagy hosszú távú, és idejű biztonságos, őrzött tárolását is megoldjuk. (zárt-védett, saját raktárban)

A Franko-költöztetés szeretné megkérni minden kedves érdeklődőt, hogy éljen a mai világban könnyen megtehető ellenőrzés, leinformálhatóság széles lehetőségével. A nemzetközi költöztetés egy bizalmi szakma, amelyet csak régi, leinformált, és kontrolált céggel végeztessen el. A Franko – költöztetés mindig arra törekedet, és mindig arra törekszik, hogy az ügyfelek bizalmának maradéktalanul, és tökéletesen megfeleljen. Mert mi már tudjuk, hogy a megelégedett, és tovább ajánló ügyfél a leghatékonyabb, és a legkedvezőbb reklám. És azzal is tisztában vagyunk, hogy a rossz értékelés, és a rossz hírverés, gyorsan, és megállíthatatlanul terjed.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del