Páncélszekrény, masszáskád, szolárium nemzetközi költöztetése

Súlypénzes, nehéz ingóságok nemzetközi költöztetése

Cégünk, a Franko-költöztetés, páncélszekrények, és egyéb súlypénzes ingóságok, mint mászásmedencék, szoláriumok nemzetközi viszonylatban végzett költöztetését is magas színvonalon, teljes garancia, és felelősségvállalás biztosítása mellett elvégzi.

Emelőhátfalas költöztető tehergépkocsijaink, speciális szállítást megkönnyítő segédeszközeink, és szakembereink gyakorlati tudása, lehetővé teszi a súlyos, és kényes ingóságok sérülés mentes nemzetközi költöztetését.

Minden szolgáltatásunkat, így a nagy súlyú, és ezáltal nehezen mozgatható ingóságok szállítását is, a professzionális minőség, és a szakértelem jellemezi. 

Évtizedek alatt elvégzett munkák gyakorlata, kialakított egy speciális igényekre, speciális szakmai tudással, és „erővel” rendelkező brigádot, amely egyedi igényeknek megfelelően végzi a páncélszekrények, masszázs medencék. és szoláriumok nemzetközi költöztetését.

Nemzetközi költöztetések esetében, az ilyen jellegű munkák általában a lakások, otthonok általános költöztetésének a részét képezik.

Ebben az esetben, ha a brigádlétszám a normál, általános költöztetés létszámán felül nem igényel plusz főt, akkor csak egy súlypénzes felár terheli a megrendelőt. Külön szállítási igény esetén ez már nagyobb terhet jelent az ügyfelek számára.

Nemzetközi költöztetések esetében a masszás kádakat, szoláriumokat, teljes védelmet, több rétegben, és sérülés mentességet garantáló módon becsomagoljuk. A költöztető tehergépkocsin még extra többlet védelmet kap az ingóság, annak elhelyezése és rögzítésé kialakításának, és súlyának megfelelően történik. Így garantáljuk, hogy ugyanúgy élvezheti a sértetlen szoláriumok, és masszázskádak által nyújtott szolgáltatásokat, mint a nemzetközi költöztetés előtt tette azt.

A Franko-költöztetés nagy gyakorlati ismeretekkel rendelkező diszpécserei, a körülmények pontos megismerése után, kialakítanak egy reális, és kedvező árat, adott súlypénzes ingóságának nemzetközi költöztetésére.

Szakmai felkészültséggel, és az évtizedek alatt felhalmozódott gyakorlati tudással várjuk ügyfeleink, szoláriumokra, mászás kádakra, páncélszekrényekre, és azok nemzetközi költöztetésére vonatkozó érdeklődését.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del