Töltés...
Szolgáltatásaink

Páncélszekrények, masszáskádak, szoláriumok nemzetközi költöztetése

Páncélszekrények, masszáskádak, szoláriumok nemzetközi költöztetése

Súlypénzes, nehéz ingóságok nemzetközi költöztetése

Cégünk, a Franko-költöztetés, páncélszekrények, és egyéb súlypénzes ingóságok, mint mászásmedencék, szoláriumok nemzetközi viszonylatban végzett költöztetését is magas színvonalon elvégzi.

Emelőhátfalas költöztető tehergépkocsijaink, speciális szállítást megkönnyítő segédeszközeink, és szakembereink gyakorlata lehetővé teszi a súlyos, és kényes ingóságok garancia mellett történő felelősség vállalással történő nemzetközi költöztetését.

Minden szolgáltatásunkat, így a súlyos, és ezáltal nehezen mozgatható ingóságok szállítását is, a professzionális minőség, és a szakértelem jellemzi. 

Évtizedek alatt elvégzett munkák gyakorlata, kialakított egy speciális igényekre, speciális szakmai tudással, és „erővel” rendelkező brigádot, amely egyedi igényeknek megfelelően végzi a páncélszekrények, masszázs medencék. és szoláriumok nemzetközi költöztetését.

Nemzetközi költöztetések esetében, az ilyen jellegű munkák általában a lakások, otthonok általános költöztetésének a részét képezik.

Ebben az esetben, ha a brigádlétszám a normál, általános költöztetés létszámán felül nem igényel plusz főt, akkor csak egy súlypénzes felár terheli a megrendelőt. Külön szállítási igény esetén ez már nagyobb terhet jelent az ügyfelek számára.

Nemzetközi költöztetések esetében a masszás kádakat, szoláriumokat, teljes védelmet, és sérülés mentességet garantáló módon becsomagoljuk. A költöztető tehergépkocsin még extra többlet védelmet kap az ingóság, és így garantáljuk, hogy ugyanabban az állapotban élvezheti a szoláriumok, masszázskádak által nyújtott szolgáltatásokat, mint a nemzetközi költöztetés előtt.

A Franko-költöztetés nagy gyakorlati ismeretekkel rendelkező diszpécserei, a körülmények pontos megismerése után, kialakítanak egy kedvező árat, adott súlypénzes ingóságának nemzetközi költöztetésére.

Szakmai felkészültséggel, és az évtizedek alatt felhalmozódott gyakorlati tudással várjuk ügyfeleink, szoláriumokra, mászás kádakra, páncélszekrényekre, és azok nemzetközi költöztetésére vonatkozó érdeklődését.Felkeltettük érdeklődését?

Legyen az érdeklődés tárgya költöztetés, nemzetközi költöztetés, ne habozzon keressen most!

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!