Zongora, pianínó nemzetközi költöztetése

Cégünk, a Franko-költöztetés, a nemzetközi költöztetések esetében is, az általa biztosított szolgáltatások széles skálájával végzi a munkáját, már közel három évtizede. Minden szolgáltatásunkat a professzionális minőség, és a szakértelem jellemzi. 

Cégünk a rövid, és szalon zongorák nemzetközi költöztetésére specializálódott, a versenyzongorák nemzetközi költöztetésénél, javasoljuk a kizárólagosan hangszerszállításra specializálódott brigádok igénybevételét.

Évtizedek gyakorlata, és elvégzett megrendelések hosszú sora által kialakult egy speciális igényekre, speciális szakmai tudással, és „erővel” rendelkező brigádunk, amely egyedi igényeknek megfelelően végzi a pianínók, zongorák nemzetközi költöztetését is.

Brigádunk a gyakorlatban megszerzett szakmai tudáson felül, rendelkezik egyedi, speciális eszközökkel, mint bakok, zongoraemelők, hevederek, speciális szállító kocsik. Maga a nemzetközi viszonylatban végzett hangszerszállítás a felrakodási címtől, a lerakodás címig, dobozos, emelőhátfalas párnázott, speciális költöztető tehergépkocsikkal történik.

Nagysúlyú, nagyértékű, kényes hangszerek garancia mellett végzett nemzetközi költöztetése

A speciális, zongoraszállító brigádban dolgozó kollegák fizikai teljesítőképessége, évtizedek alatt felhalmozódott gyakorlati tudása, és a megfelelő, egyedi szállítási eszközök megléte garancia, az értékes hangszerek sérülésmentes, felelősségvállalás mellett végzett nemzetközi költöztetésére.

A zongorák nemzetközi költöztetését általában, átlagos körülmények esetében 3 fős brigád végzi, ugyanez a pianínó nemzetközi költöztetése esetében 2 szakértő kollegát igényel. Természetesen ez akkor is igaz, ha a zongora, és pianínó költöztetése mellett, az adott lakás berendezésének komplett nemzetközi költöztetése is elvégzésre kerül.

A zongorát, és a pianínót a nemzetközi költöztetés megkezdése előtt előkészítjük, több rétegben csomagoljuk.

A zongora, vagy a pianínó teljes külső részét, felületét becsomagoljuk egy fólia, majd egy filc rétegbe. Zongora esetében az oldalsó hosszú oldalára, egy filcezett találkozási pontokkal ellátót speciális „szánkót” rögzítünk. Rögzítjük, és fixáljuk, majd tökéletesen becsomagoljuk a zongoraház különböző részeit. Leszereljük a pedálokat, majd a zongorát óvatosan az oldalára állítjuk egy „zongora bakra”, vagy közvetlen a speciális zongoraszállító kocsira. A  kényes tükörlak réteg teljes, és  tökéletes megóvása miatt, az egyedi párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsi felépítményén egy vastag plusz védelmet biztosító vastag filcbe történő csomagolást is nyújtunk.

A párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsin a zongorát, a kocsi oldalfalához, oldalára (szánkón) állítva rögzítjük. Így a hangszert, a legminimálisabb erőhatás éri a hosszú út során. Pianínót álló helyzetben költöztetjük, és ennek megfelelően kerül, a költöztető tehergépkocsi filcezett oldalfalához rögzítésre.

Zongora, és pianínó nemzetközi költöztetéséhez, emelőhátfalas költöztető tehergépkocsit biztosítunk, így könnyebb, és biztonságosabb a zongora, és a pianínó, a tehergépkocsi felépítményére történő megemelése, és leengedése.

A hangszerek nemzetközi költöztetésének az ára, a zongora, és a pianínó nagysága, mérete, és ebből következő súlya, illetve a nemzetközi költöztetés távolsága, emeletek száma, lift használhatósága, és a folyosó, lépcsőház jellege szerint, és ezen adatok összességének megfelelően kerül meghatározásra. Természetesen, ha egy komplett nemzetközi költöztetés része a zongora, vagy pianínószállítás, akkor csak egy súlypénzes felár rakodik az általános nemzetközi költöztetés meghatározott alapárára.

Ebből következve, és a körülmények eltérő volta miatt jelentős eltérések lehetnek a nemzetközi viszonylatban végzett, zongora, vagy pianínó, költöztetési árak között. 

A Franko-költöztetés felkészült diszpécserei, a körülmények pontos megismerése után, kialakítanak egy kedvező árat, adott hangszerének nemzetközi költöztetésére.

Nagy szakmai felkészültséggel, és hosszú évek gyakorlati tudásával várjuk ügyfeleink, zongora, és pianínó nemzetközi költöztetésére vonatkozó érdeklődését.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del