Szolgáltatásaink - Belföldi költöztetés

Költöztetési szolgáltatásaink

A Franko – költöztetés professzionális költöztetési szolgáltatások elvégzésére szakosodott már 33 éve.

Az évtizedek alatt több tízezer elvégzett belföldi költöztetés, és nemzetközi költöztetés formálta, alakította cégünket. Folyamatosan fejlődtünk, követtük a növekvő, és egyre igényesebb költöztetési piac kihívásait.

Hittünk, és hiszünk abban, hogy a következetes, minőségi munkának van, és mindig is lesz létjogosultsága, ebben a gyors, és változó világban.

Minőség - garancia - biztonság és biztosítás - egyértelmű információk, és széleskörű tájékoztatás – és ügyintézés

Az általunk végzett költöztetés egészére, tehát a mechanikus látható, és általunk okozott sérülésekre teljes körű garanciát vállalunk .

Cégünk, a Franko-költöztetés komplett biztosításokkal rendelkezik, mint a belföldi árukár biztosítás, pénzügyi fedezett biztosítás, és a nemzetközi viszonylatú CMR biztosítás. 

Megrendelőnk igénye esetében bármilyen növelt összeg értékhatárra, eseti, egyutas, speciálisan költöztetésre kialakított biztosítást kötünk, kedvezményes áron. Költözés, költöztetés Buda, költöztetés Pest

Bejelentett, több éves gyakorlattal rendelkező, hozzáértő, kizárólag költöztetéssel foglalkozó munkatársakkal dolgozunk. (25 fő) Munkájukra cégünk teljes felelősséget vállal.

Cégünk felelősséget vállal, a költöztetés folyamán mind a felrakó címen, mind a lerakó címen, az épületben, lakásban, az emberei által esetlegesen, egyértelműen, és bizonyíthatóan okozott károkra. Költözés, költöztetés Buda, költöztetés Pest

Több brigáddal, nagy költöztető volumennel dolgozunk, így ha az ügyfelünk, csak kis munkára kéri segítségünket, akkor sem kell izgulnia, mert egy beeső nagyobb munka esetében sem mondjuk vissza a már lefoglalt időpontot.

Természetesen ezt nem csak a több brigád okán tesszük, tehetjük meg, hanem az elveink is ellenkeznek ezzel a költöztető piacon gyakori jelenséggel. Cégünk, ami költözést elvállalt, elvállal, azt a 33 év alatt mindig el is végzett, és el is fog végezni. Költözés, költöztetés Buda, költöztetés Pest

Franko-költöztetés még soha nem mondott le költöztetést, mindig mindent megtett, hogy a vállalt munkát, bármilyen probléma adódott is, de elvégezze.

A költöztetés megkezdésekor a kiérkező brigád vezetője egyezteti megrendelőinkkel a munkalapon leírt, tehát a végelszámolás alapját képező árakat, az Ön által ismert (telefon, Internet) árakkal, így már a munka elején biztosítjuk Önt, hogy a költöztetés befejezésekor nem érik meglepetések.

Szakszerűség - Szakmai tudás- Speciális gépkocsik

Rendszeres, évenkénti továbbképzéseinken, tréningeinken fejlesztjük költöztető munkatársaink szakmai felkészültségét, gyakorlottságát.

Diszpécsereink az ügyfelekkel végzett kapcsolattartást maximális szintre kívánják emelni, mely havi tréningjeiken alakításra, és további csiszolásra kerülnek.

Franko-költöztetés brigádjai folyamatos, pergős, szakszerű, számon kérhető munkát végeznek. Költözés, költöztetés Buda, költöztetés Pest

A belföldi költöztetéseinket nagy raktérfogatú, modern, speciális kialakított párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsikkal végezzük. 

Belföldi költöztetések elvégzésére, 7 darab, három eltérő méretkategóriába sorolt, költöztető tehergépkocsikkal rendelkezünk.

Átlagosnál kisebb, vagy nagyobb lakások költöztetése esetében is tudunk megfelelő költöztető tehergépkocsit biztosítani (három eltérő méret kategória – furgon – két tengelyes 12 tonnás - pótkocsis szerelvény).

Professzionális költöztetések elvégzésére szakosodtunk, az év minden napján ezt az igényes, felelősségteljes munkát végezzük, ellentétben, azokkal, az általános fuvarozókkal, akik hét közben raklapos áruszállítást végeznek, és hétvégén, úgymond „fusiba” vállalnak költöztetést.

Sem az infrastruktúrájuk, sem a költöztetést végző, innen onnan szedett embereik, nem alkalmasak a minőségi költöztetés elvárásainak.

És értelemszerűen az alkalmi egy munkára igénybe vett, és be nem jelentett „munkaerőre” nem lehet felelősséget vállalni.

Franko költöztetés csak bejelentett fix munkaerővel dolgozik, kiknek munkáját ismeri, és arra teljes felelősséget is vállal. 

Egyedi költöztetési szolgáltatási igények? Akár szombaton is?

Irodai, informatikai munkaállomások teljes körű áttelepítése (le- és összeszereléssel együtt), akár egy hétvége alatt is. Ehhez a speciális munkához, közel egy évtizede velünk együttműködő, informatikai cég segítségét vesszük igénybe.

Informatikai rendszerek költöztetése és kiépítése.

Kontrollálható, ellenőrizhető költöztetés – következetes, kedvező árképzés, még nagyobb, több napos munkák esetében is.

Óradíjas tarifánk esetében, a díjfizetés a költöztető címre történő kiérkezéstől, a lerakodás végéig tart, tehát nem a cégünk telephelyétől a telephelyéig történő számítást alkalmazzuk.

Így az Ön számára teljes egészében kontrollálható, átlátható a költöztetés, illetve a fizetendő, felszámolásra kerülő munkaidő.

A költöztetés címre történő kiszállást és a visszaállás idejét nem számítjuk fel a munkadíj részeként, így Ön akár 2 órát is megtakaríthat, az általános fuvarozókhoz képest.

Mivel mi az alapdíjat nem építettük bele az óradíjunkba, így átlagos vagy nagyobb munkák esetén is jóval kedvezőbb árat tudunk biztosítani, mint a csak óradíjjal dolgozó szolgáltatók.

A Franko – költöztetés kizárólag saját bejelentett szakembereivel, és saját speciális költöztető tehergépkocsijaival végzi szolgáltatását. Alvállalkozókat nem alkalmaztunk soha, és ezt a hagyományunkat nem is kívánjuk megváltoztatni.

Így a költöztetésre, annak színvonalára a felelősségvállalás konkrét, és egyértelmű.

Költözés, költöztetés Buda, költöztetés Pest

Cégünk rendelkezik tartalék költöztető tehergépkocsival, így minden megrendelőnk biztos lehet benne, hogy az általunk vállalt költöztetést el is végezzük, nem hivatkozunk műszaki, vagy egyéb problémára, kifogásra.

Tényleges idő - Tényleges km

Költöztető tehergépkocsijaink nemzetközileg hitelesített mérőműszerrel, tachográph-al felszereltek, így garantáltan, és ezáltal ellenőrizhetően, csak a tényleges idő- illetve km-óradíjas tarifa esetén a tényleges idő és km kerül elszámolásra. Költözés, költöztetés Buda, költöztetés Pest

Km-óradíjas tarifa esetén a brigádvezető munkalapot tölt, melyen mind a megtett kilométer, mind a munkaidő folyamatosan jegyezve van. Az ügyféllel folyamatosan egyeztetjük az ott leírtakat. 

Pakolunk, csomagolunk, szerelünk, értékeket védünk

Teljes körű becsomagolást és kicsomagolást, bútorok szétszerelését, majd összeszerelését is vállaljuk.

Biztosítjuk a sérülésmentes költöztetéshez nélkülözhetetlen, speciális csomagolóanyagokat. Költözés, költöztetés Buda, költöztetés Pest

Épületen, lakáson, adott lakóparkon belüli költöztetés, bútormozgatást is végzünk.

Elvégezzük a bútorok emeletre vagy erkélyre történő felhúzását és leengedését, a biztonsági szabályokat figyelembe véve, az emberi teljesíthetőség keretein, és lehetőségein belül.

Bútorok, ingóságok, lakások komplett lomtalanítása.

Antik bútorok, régiségek, lakozott, politúrozott bútorok filcezése, profi, sérülés mentességet garantáló költöztetése.

Értékesebb bútorok légbuborékos fóliával történő teljes burkolása, levédése (kézi - zsugorfólia, légbuborékos fólia).

Zongora, pianínó, páncélszekrény, jakuzzi, szolárium, nagyobb irodatechnikai berendezések szakértő szállítása.

5 rétegű, speciális költöztető dobozok, egyedi csomagolóanyagok értékesítése.

Csomagolóanyagok költöztetést megelőző helyszínre történő szállítása.

Irodák, irattárak költöztetése, sorrendtartásos becsomagolása, majd lerakodó helyen sorrendtartásos kicsomagolása.

Számítástechnikai berendezések szakszerű csomagolása, előkészítése és szállítása.

Dexion polcrendszerek szét-, majd összeszerelése.

A behajtási engedélyköteles fővárosi zónákba, a behajtási hozzájárulások (behajtási zónák) biztosítása. (pl.: teljes I. ker. , V. ker.)

Bútorok, ingóságok hosszabb, rövidebb ideig történő biztonságos, biztosítás melletti tárolása. Költözés, költöztetés Buda, költöztetés Pest. 

Referencia - legkedvezőbb árfekvés - nagy gyakorlat

Kérésére, nagyobb közületi, illetve lakossági költöztetéseinkről referenciák biztosítása.

Megrendelőink számára a legszimpatikusabb, illetve a legkedvezőbb árképzési forma alkalmazása. (fix díj, óradíj, km-óradíj)

Vidéki és nemzetközi, vagy nagyobb volumenű Budapesti költöztetésekre helyszíni felmérés után fix-díjas tarifa készítése.

Egyedi szolgáltatások, mint lakások ügyféllel előzetesen egyeztettet módon történő berendezése, maximális lakhatósági szinten való átadása. 

Évente átlagosan, több évtizedre levetítve, 1400-1600 lakossági költöztetést végzünk el, így nagy gyakorlati tudással rendelkezünk.

A költöztetés végén kitöltendő kérdőíveink összesítése alapján, a 2014 - 2017-es időszakban ügyfeleink 98 %-a, maximálisan elégedett volt a munkánkkal.

Kényelmes költözés - Ingóságok tárolása akár hosszabb időre is

Költöztető tehergépkocsijaink rakfelületei zárhatóak, plombálhatóak. (így Önöknek nem szükséges kísérőt adni a fel- és lepakoló címek közötti útra.)

Bútorai, személyes ingóságai, rövid vagy hosszú távú biztonságos, őrzött tárolását is megoldjuk. (zárt-védett raktárban)

Franko költöztetés szeretné megkérni minden tisztelt érdeklődött, hogy éljen a mai világban könnyen megtehető ellenőrzés, leinformálhatóság lehetőségével. A költöztetés egy bizalmi szakma, amelyet csak biztos, és kontrollált céggel végeztessen el.

A Franko – költöztetés mindig arra törekedet, és arra törekszik, hogy az ügyfelek bizalmának maradéktalanul megfeleljen. Mert tudjuk, hogy a megelégedett, és tovább ajánló ügyfél a leghatékonyabb reklám. 

del