Ügyfélszolgálat

Cégünk a Franko-költöztetés 1991-es megalakulása óta arra törekszik, hogy a mind a belföldi költöztetés, mind a nemzetközi költöztetés iránt érdeklődőnek teljes, széleskörű, és a legfontosabb szempont, hogy szakértő segítséget tudjon nyújtani. Mindezt úgy, olyan formában hogy éreztessük az érdeklődővel, leendő ügyfelünkkel, hogy ha költözködni akar a közeljövőben, akkor a számára a legjobb helyen jár. Mindegy hogy egy 1 szobás belföldi Budapesti költöztetés, vagy egy nagy volumenű nemzetközi költöztetés az érdeklődés tárgya, számunkra egyformán fontos mindkettő. Hiszen tudjuk, és megtapasztaltuk, hogy az elégedett, visszatérő, továbbajánló ügyfélnél nincs jobb reklám a nagy bizalmat igénylő költöztető szakmában.

Felkészült diszpécsereink minden költöztetésre, költöztetéshez kapcsolódó szolgáltatásra vonatkozó kérdésre választ adnak, és a bizonytalan ügyfelek részére segítséget nyújtanak, a megfelelő, és költséghatékony megoldás kiválasztásában.

A cégünk irodájában dolgozó férfi munkatársaink maguk is aktívan, és professzionális szinten végezték mind a belföldi költöztetést, mind a nemzetközi költöztetést. Így az érdeklődök nem csak egy betanult szöveget kapnak diszpécsereinktől, hanem a tapasztalat, és a gyakorlati munka által kifejlődött, szakmai tudásuk alapján kapnak segítő tanácsokat. 

Ha a cégünk dolgozói által végzett csomagolásról, vagy akár az ügyfelek saját kezűleg végzett előkészítéséről, behajtási engedély kötelezettségről, vámkezelésről, csomagoló anyagokról, stb. érdeklődnek, bátran keressék diszpécsereinket, nem fognak csalódni szakértelmükben, hozzáállásukban.

Ha felkészülten, minden felmerülő kérdésére előzetesen választ kapva várja a költöztetőket, az későbbiekben nagyban megkönnyíti mind az Ön, és mind a költöztető brigád munkáját.

Diszpécsereink az adott napi költöztető brigádok munkáját is szervezik, és irányítják.

Kérdéseiket mind telefonon, mind e-mailben, mind akár személyes konzultáció formájában is feltehetik ügyfeleink. 

Angol, szerb nyelven, élőszóban, és írásban, németül csak írott formában tudunk kommunikálni.

Felkészülten várjuk szíves megkeresésüket, minden költöztetéssel kapcsolatos témában.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del