Vidéki viszonylatú költöztetések díjszabása

A Franko-költöztetés széles minden méret kategóriát biztosító költöztető tehergépkocsi parkja, lehetővé teszi, az akár 1 szobástól, akár a 6 szobás lakás egyszerre, az adott költöztető tehergépkocsi egy fordulójával történő, professzionális színvonalon végzett költöztetését.

Belföldi viszonylatban négy különböző költöztető tehergépkocsi méret kategóriájában dönthet, és két különböző árképzés közül választhatja, az Ön számára előnyösebbet, megfelelőbbet.

A két eltérő árképzésünk, az először tanulmányozható km-óradíjas elszámolás, illetve a lentebb példákkal szemléltetett fix díjszabású elszámolás.

A km díjainkba, és a fix díjainkba beépítettük az Európai unióban már mindenhol bevezetett, így hazánkban 2015. július 01.-től érvénybe lépett is, kizárólag tehergépkocsikra kivetett, HUGO, autóutakra, autópályákra, és egyéb számozott utakra vonatkozó kilométerenként kivetet emelt díjas összegeket.

 A "Belföldi tehergépkocsi kategóriák" részletekbe menően tanulmányozhatja, az egyedi speciális költöztető tehergépkocsik, különböző méreteit, és ezálltali költöztetési kapacitási lehetőségeit.

Km - óra díjazás:

1 szobás lakás esetében:

23 m3-ig speciális költöztető tehergépkocsi (furgon- I. kategória) és 2 fő rakodó esetén:

  • Hétköznap: 220 Ft/km + 13.900 Ft/óra/2fő (1 fő aktív sofőr, és 1 fő rakodó) 
  • Szombati napon: 220 Ft/km + 15.900 Ft/óra/2fő (1 fő aktív sofőr, és 1 fő rakodó)

1,5-3 szobás lakás esetében:

37-41 m3 közötti speciális költöztető tehergépkocsi (belföldi II. kategória) és 3 fő rakodó esetén:

  • Hétköznap: 290 Ft/km + 16.900 Ft/óra/3fő (1 fő aktív sofőr, és 2 fő rakodó) 
  • Szombati napon: 290 Ft/km + 18.900 Ft/óra/3fő (1 fő aktív sofőr, és 2 fő rakodó)

4-6 szobás lakás esetében:

90 m3 költöztető pótkocsis szerelvény (belföldi IV. kategória) és 4 fő rakodó esetén:

  • Hétköznap: 420 Ft/km + 20.900 Ft/óra/4fő (1 fő aktív sofőr, és 3 fő rakodó) 
  • Szombati napon: 420 Ft/km + 23.900 Ft/óra/4fő (1 fő aktív sofőr, és 3 fő rakodó)

Ennél, tehát a km-óradíjas elszámolási formánál mindkét tétel, így mind kilométer, és mind az óradíj a Budapesti telephelyünktől a Budapesti telephelyünkre történő visszaérkezésig kerül felszámításra. Cégünk a Franko költöztetés telephelye, azon belül raktárai, irodái címe, tehát az indulási, és érkezési cím a következő: 1186. Budapest, Közdülő utca 2. szám alatt található. 

Természetesen az esetleges megállás, mint kávé, étkezési vagy egyéb szünet időtartama és ebből kifolyó költség nem kerül az ügyfél által kifizetésre.

A vidéki viszonylatú költöztetéseket tachográphos, tehát egy nemzetközileg, így hazánkba is kötelezővé tett, speciális, 2 évente hitelesített mérőműszerrel ellátott költöztető tehergépkocsikkal végezzük. Ön így könnyen ellenőrizheti, mind a felszámolt és megtett távolság hitelességét, pontos elszámolását, mind a költöztetési munka folyamatosságának tényszerűségét.

Brigádvezetőink munkalapot folyamatosan vezetik, melyen mind az addigi óraszám, és mind az addig megtett kilométeróra, az ügyféllel együtt vezetve, és egyeztetve vannak.

Így pontos, korrekt, és felelősség teljes elszámolást biztosítunk ügyfeleinknek. A km-óradíjas elszámolásnál is fokozott mértékben figyelünk a folyamatos munkavégzésre, és haladásra, melyek hitelességére, és pontosságára, teljes garanciát vállalunk. Célunk a professzionális munkánkkal, és a korrekt elszámolással, hogy elégedett, visszatérő, és továbbajánló ügyfélként üdvözöljük önt a későbbiekben.

Fix díjazás (egyedi árképzés)

A fix ősszegű díjszabás az ügyféllel egyeztetet mennyiség, költöztetési körülmény szerint, illetve az ajánlatkérésben leírtak alapján készül. Diszpécsereink egyeztetik az ügyféllel adott ingóság elköltöztetéséhez szükséges méret kategóriájú költöztető tehergépkocsit, és a brigád nagyságát, létszámát, mely szükséges a pergős költöztetés végrehajtásához. 

Az ügyfél által fizetendő költöztetés munkadíját, az elköltöztetendő lakás nagysága, azon belül a személyes ingóság mennyisége, a körülmények, tehát az emeletek száma, lift használhatósága, parkolási lehetőség, hordási távolság, kiajánlott brigád létszáma, és még sok egyéb a költöztetési szolgáltatás egészét meghatározó tényező befolyásolja. 

Tehát fix díjat a megrendelő részletekbe menő ismertetője, és a diszpécsereinkkel történő egyeztetés után, vagy egy helyszíni felmérést követően határozzuk meg a pontos vidéki viszonylatú költöztetési árat.

A megadott áraink minden esetben tartalmazzák, a már hazánkba is bevezetésre kerülő, HU-GO tehergépkocsikra vonatkozó megtett távolság szerint fizetendő autóút díjakat is. 

Néhány példa az alkalmazott fix összegű ajánlati árakra:

Fix díjas, nagyságrendileg 1 szobás lakás méretéig, vagy annak megfelelő ingóság mennyiség esetében, a költöztetését az alább leírt áron tudjuk elvégezni. 

Ön példákat olvashat, melyek egyedi igények, és eltérő körülmények, más távolsági, és mennyiségű volumenek esetében eltérhetnek (például: van pianínó is a lakásban, III. emeleti hordás, ahol a lift sem használható, behajtási engedély kötelezett zóna a lerakó hely, stb.). A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek:

23 m3 -es (furgon - I. kategória) speciális dobozos, párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsi, 2 fő szakképzett rakodóval:

Debrecen-Budapest: 170-185.000 Ft
Pécs-Budapest: 160-175.000 Ft
Szeged-Budapest: 150-165.000 Ft
Győr-Budapest: 140-155.000 Ft
Zalaegerszeg-Budapest: 180-195.000 Ft

Fix díjas, nagyságrendileg 1,5-3 szobás lakás méretéig, a költöztetését az alábbi áron tudjuk elvégezni.

Ön példákat olvashat, melyek egyedi igények, és eltérő körülmények, más távolsági, és mennyiségű volumenek esetében eltérhetnek (például: van pianínó is a lakásban, III. emeleti hordás, ahol a lift sem használható, behajtási engedély kötelezett zóna a lerakó hely, stb.). A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek:

37 - 41 m3 –es (7.5 -12 tonna - II. kategória) speciális dobozos párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsi, 3 fő szakképzett rakodóval:

Debrecen-Budapest: 299-309.000 Ft
Pécs-Budapest: 289-299.000 Ft
Szeged-Budapest: 279-289.000 Ft
Győr-Budapest: 259-269.000 Ft
Zalaegerszeg-Budapest: 309-319.000 Ft

Fix díjas, nagyságrendileg 4-6 szobás lakás méretéig, a költöztetését (pótkocsis szerelvénnyel - 90m3) az alábbi áron tudjuk elvégezni.

Ön példákat olvashat, melyek egyedi igények, és eltérő körülmények, más távolsági, és mennyiségű volumenek esetében eltérhetnek (például: van pianínó is a lakásban, III. emeleti hordás, ahol a lift sem használható, behajtási engedély kötelezett zóna a lerakó hely, stb.). A feltüntetett árak tájékoztató jellegűek:

90 m3 (21 tonna- IV. kategória) speciális dobozos párnázott oldalfalú költöztető szerelvény (gép+pót), 4 fő szakképzett rakodóval:

Ebben az extra kategóriában már az is alakítja, és módosítja az árat, hogy a kötelezően betartandó AETR hivatásos sofőrökre vonatkozó nemzetközi szabályrendszerben előírtaknak megfelelően, maximálisan egy napra vonatkozó munka és vezetési idő betartásra kell, hogy kerüljön.

Így lehet, hogy a távolság, és a mennyiség adta lehetőség szerint, egy munkanap alatt elvégezhető a költöztetése, de nagyon gyakori ebben a kategóriában a két munkanapra bontott költöztetés.

Debrecen-Budapest: kb. 540 - 550.000 Ft
Pécs-Budapest: kb.  520 - 530.000 Ft
Szeged-Budapest: kb. 500 - 520.000 Ft
Győr-Budapest: kb. 470 - 490.000 Ft
Zalaegerszeg-Budapest: kb. 560 - 570.000 Ft

Diszpécsereink szívesen, és nagy szakértelemmel, tapasztalattal állnak ügyfeleink rendelkezésére, ha bizonytalanok, tanácstalanok a költöztetés állította kihívással szemben.Árajánlatkérés

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del