Töltés...

Belföldi költöztetési áraink


Cégünk a Franko költöztetés 28 éve végez belföldi viszonylatban professzionális költöztetési, és a költöztetésekhez kapcsolódó szolgáltatásokat.


A folyamatos fejlődésnek köszönhetően ma 9 brigádot mozgatunk Európai, Magyarországi, és Budapesti költöztetéseinknél.Minden eddigi, és ezután végzett költöztetésnél célunk a kiemelkedő szolgáltatási színvonal biztosítása, de mindezt Magyarországi árszínvonalon.

Fontos, hogy mindezt, az ügyfelek részéről előzetesen széles körben leinformálhatóan, bejelentett, állandó, ezáltal felelősségteljes munkát végző, költöztetésben gyakorlott munkaerő, és modern, speciálisan költöztetések végzésére kialakított tehergépkocsi parkkal tesszük. 

Költöztetés ár, költöztetés árak, belföldi költözés

Fórumok tanulmányozásával, költöztetési vállalkozások honlapjainak összevetésével, illetve a költöztető cégek hivatalos leinformálásával valósabb képet kaphat arról, hogy kire bízza lakása, otthona költöztetését.

Éljen a mai világban könnyen megtehető informálódás lehetőségével, mert ha széles körben tájékozódik, és ez alapján dönt, akkor nyer egy gondtalan, magas színvonalon, és megfizethető áron végzett költöztetést.

A Franko költöztetés pedig nyer egy újabb elégedett, későbbiekben visszatérő, és továbbajánló ügyfelet. Érdekeink közösek!

Költöztetés ár, költöztetés árak, belföldi költözés kedvező árakon!

Akár a belföldi, akár a nemzetközi viszonylatban végzett költöztetéseknél az árak legfontosabb alakítója, hogy milyen kapacitású, kategóriájú költöztető tehergépkocsi, és a kategóriának megfelelő létszámú személyzet végzi el a költöztetési szolgáltatást.

Költöztetés ár, költöztetés árak, belföldi költözés.

Segítség képen cégünk részletesen bemutatja mind a belföldi (Budapesti, és vidéki) viszonylatban, mind a nemzetközi költöztetéseknél használt tehergépkocsi kategóriákat.

A Budapesti, és belföldi költöztetésekhez kínált különböző méretű tehergépkocsikat a „Belföldi tehergépkocsi kategóriák” linkben tanulmányozhatja, míg a nemzetközi költöztetéseknél a „Nemzetközi tehergépkocsi kategóriák” link segít Önnek a megfelelő választásban. 

Így Ön összevetheti, a költöztetésre kerülő ingóságai mennyiségét, az adott kategóriás tehergépkocsi kapacitásával.

Költöztetés ár, költöztetés árak, belföldi költözés.

Ha megtalálta az Önnek megfelelő kategóriájú költöztető tehergépkocsit, és a lakása, otthona költöztetéséhez megfelelő brigádlétszámot, akkor belföldi költöztetések esetében, az adott három költöztetési viszonylat egyikére kattintva olvashatja aktuális árunkat, árképzési formánkat.


28 éves fennállásunk alatt mottónk mindig ugyanaz maradt: hosszútávban gondolkodva, csak a tisztességes, és számon kérhető munkának van létjogosultsága.


A visszatérő, és továbbajánló ügyfél a legjobb reklám egy cég részére.


Mi minden körülmény között ehhez tartjuk magunkat, és így végezzük belföldi költöztetési szolgáltatásunkat. 


- Budapesten belül végzett költöztetés árak

- Budapest maximum 50 km-es vonzáskörzetében végzett költöztetés árak (közeli vidék).
- Vidéki viszonylatban végzett költöztetés árak

Nálunk kedvező költöztetés árak várják, belföldi költözés.. Hívjon minket 

                                                                                Franko-Költöztetés 

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Bp. 1182. Regöly u. 8.
Tel. : +36-1/290-33-80
Fax. : +36-1/291-09-95
Mobil : +36-20/9-552-669
E-mail:
info@frankokoltoztet.hu
Web : franko-koltoztet.hu


Költöztetés ár, költöztetés árak, belföldi költözés profi szakemberekkel!

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!