Nemzetközi költöztetés - Ügyfélszolgálat

Cégünk a Franko-költöztetés, 33 éves fennállása alatt mindig arra törekedett, hogy a költöztetésben kevésbé járatos ügyfeleire, már az információ gyűjtés időszakában is, hozzáállásával, tapasztalatával, és szakértelmével olyan mély, és bizalmi benyomást tegyen, ami megkönnyíti a nemzetközi költöztetés bonyolult munkafolyamatának további lépéseit. 

Mindezt úgy kívántuk, és kívánjuk elérni, hogy érezze a tisztelt érdeklődő, reményeink szerit, a leendő ügyfelünk, hogy ha nemzetközi viszonylatban szeretne költözködni a közeljövőben, akkor a számára a legjobb helyen jár. Mindegy hogy egy 1 szobás lakás költöztetése, vagy egy nagy volumenű nemzetközi költöztetés az érdeklődés tárgya, számunkra egyformán fontos mindkettő, hiszen közel három évtizede ebből a szakmából élünk. Tudjuk, és megtapasztaltuk, hogy az elégedett, visszatérő, továbbajánló ügyfélnél nincs jobb, és hatékonyabb reklám, ebben a nagy bizalmat igénylő költöztető szakmában. 

Nemzetközi költöztetések munkafolyamatának részletes bemutatását, speciális költöztetésre kialakított, öt különböző méretkategóriában biztosított tehergépkocsijaink ismertetését, és a nemzetközi költöztetésre kerülő ingóság mennyiségnek megfelelő kiajánlását, diszpécsereink végzik.

Felkészült diszpécser munkatársaink férfi tagjai maguk is aktívan, és professzionális szinten végezték a nemzetközi költöztetések „kézzelfogható” részét is. Így a kedves érdeklődök nem csak egy betanult általános szöveget kapnak diszpécsereinktől, hanem a tapasztalt, gyakorlati munka által kialakult, magas szakmai tudásuknak megfelelően kapnak segítő tanácsokat. Segítségükkel a bizonytalan érdeklődők, a számukra legköltséghatékonyabb nemzetközi költöztetésre vonatkozó megoldást is megismerhetik.

Ha a Franko-költöztetés nemzetközi költöztetésben nyújtott, és kínált szolgáltatásairól, tehát a be, és kicsomagolásról, behajtási engedély kötelezettségről, azok beszerzéséről, vámkezelésről, csomagoló anyagokról, tárolásról stb. érdeklődnek, keressék diszpécsereinket, akik szakértelmükkel, hozzáállásukkal kivívják az ügyfelek, így az Ön bizalmát is.

A mai információ gazdag világban javasoljuk, széles körben tájékozódjon, mert nem mindegy, hogy az évek alatt nehezen megszerzett egyedi ingóságait ki, és hogyan költözteti nemzetközi viszonylatban.

Ha felkészülten, minden felmerülő, és lehetséges kérdésére előzetesen választ kapva várja a nemzetközi költöztetőket, az a költöztetés folyamán nagyban megkönnyíti mind az Ön, és mind a költöztető brigád munkáját.

Diszpécsereink a nemzetközi költöztető brigádok munkáját is szervezik, és irányítják.

Érdeklődésüket mind telefonon, mind e-mailben, mind akár személyes konzultáció formájában is megtehetik. 

A magyar nyelven kívül, angol, szerb nyelven, akár élőszóban és írásban is, német nyelven csak írott formában tudunk kommunikálni ügyfeleinkkel.

Felkészülten, és egyben örömmel várjuk szíves megkeresésüket, minden nemzetközi költöztetéssel, és szolgáltatásainkkal kapcsolatos témában.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály

KÖLTÖZTETÉS? MIT ÉRDEMES TUDNI RÓLA?

TEKINTSE MEG LEGFRISSEBB CIKKEINKET!

Belföldi költöztetés rovat

Nemzetközi költöztetés rovat

del