Zongora, pianínó költöztetése

Nagysúlyú, nagyértékű kényes hangszerek költöztetése

Cégünk, a Franko-költöztetés, a költöztetési szolgáltatások széles, és teljes palettáját végzi, immáron 33 éve. Minden szolgáltatásunkat a professzionális minőségre való törekvés jellemzi. 

Alapvetően a rövid, és szalon zongorák költöztetésére specializálódtunk, a versenyzongorák költöztetésénél, az egyedi hangszer szállításra specializálódott brigádok igénybevételét javasoljuk.

A hosszú évek alatt kialakult egy speciális igényre, speciális szakmai tudással, erővel, „megáldott” brigádunk, amely egyedi igényeknek megfelelően végzi a pianínók, zongorák költöztetését Budapesten, belföldön, és nemzetközi viszonylatban egyaránt.

Brigádunk az erőn, és szakmai tudáson felül rendelkezik egyedi, speciális eszközökkel, mint bakok, zongora emelők, hevederek, speciális kocsik. Maga a hangszer szállítás a felrakodási címtől, a lerakodás címig emelőhátfalas párnázott költöztető tehergépkocsikkal történik.

Ebben a speciális brigádban dolgozó kollegák fizikai teljesítőképessége, évtizedek alatt felhalmozódott gyakorlati tudása, és a megfelelő, speciális szállítási eszközök megléte garancia, az értékes hangszerek sérülésmentes költöztetésére.

A zongorák költöztetését általában, átlagos körülmények esetében 3 fős brigád végzi, ugyanez a pianínó esetében 2 szakértő kollegát igényel.

A zongora, és a pianínó a költöztetés megkezdése előtt előkészítjük.

 A hangszerek teljes felületét becsomagoljuk egy fólia, majd egy filc rétegbe. Zongora esetében az oldalsó hosszú részre, egy filcezett találkozási pontokkal ellátót szánkót rögzítünk. Rögzítjük, és fixáljuk a zongora ház különböző részeit.

Leszereljük a pedálokat, majd a zongorát oldalára állítjuk, egy bakra, vagy közvetlen a speciális zongora kocsira. A  lakkréteg teljes, és  extra megóvása miatt, a párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsi felépítményén egy vastag plusz pokrócos védelmet, és csomagolást is biztosítunk.

A párnázott oldalfalú költöztető tehergépkocsin a zongora, a kocsi oldalfalához, oldalára (szánkón) állítva kerül rögzítésre, pont azért, hogy a leg minimálisabb erőhatás érje az út során. Pianínó álló helyzetében kerül a filcezett oldalfalhoz rögzítésre.

Zongora, és pianínó költöztetéséhez minden esetben emelőhátfalas költöztető tehergépkocsit biztosítunk, így könnyebb, és biztonságosabb a zongora felépítményre történő megemelése.

A hangszerek költöztetési ára, a zongora, és a pianínó nagysága, mérete, és ebből is következő súlya, illetve a költöztetés fel, és lerakodócímének a távolsága, emeletek száma, és a folyosó, lépcsőház jellege szerint, és ezzel összességének megfelelően kerül meghatározásra. 

Ebből következve a körülmények eltérő volta miatt jelentős eltérések lehetnek a költöztetési árak területén is.

A Franko-költöztetés diszpécserei a körülmények pontos megismerése után, kialakítanak egy kedvező árat, adott hangszerének költöztetésére.

Nagy szakmai felkészültséggel, és gyakorlattal várjuk ügyfeleink, zongora, és pianínó költöztetésre vonatkozó érdeklődését.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del