Bútorok ingóságok tárolása, raktározása

Előfordul olyan helyzet, mikor az egyik lakásból, házból irodábólkiköltözve nem lehet azonnal beköltözni az új otthonba, irodaépületbe. Ilyenkora bútorokat, berendezéseket, különböző ingóságokat hosszabb rövidebbidőre tárolni kell.

Cégünk, a Franko-költöztetés 33 éve alakult. Évekhosszú sora alatt specializálódtunk a költöztetéssel kapcsolatos szolgáltatásokelvégzésére, így a saját raktárunkban végzett ingóságok, bútorok biztonságos,garancia mellett végzett, hosszabb, rövidebb ideig történő tárolására.

Bútortárolás professzionális színvonalon

A bútortárolási szolgáltatás részletei

A raklapokon történő tárolásnál, úgy, mint a szállítás folyamán, minden bútort, egyéb ingóságot levédünk, csomagolunk, és csak ezután készítünk egy egységes rakatott, amit zárt, stabil egységbe fóliázunk.

A fóliázott egységeket (nagyságrendileg 2 m3) a fólián történő egyedi, csak Ön által ismert jelöléssel, aláírással elláthatja, (alkoholos filccel) ezáltal tökéletesen biztos lehet az egység későbbi bontatlanságában.

A biztonságos,szakértő, teljes garanciával, tehát biztosítás mellett végzett ingóság,és bútortárolás, tiszta, tisztán tartott, biztonságos raktárt igényel.

Ittnem történhet semmilyen egyéb általános áru mozgatás, és tárolás, hiszen az veszélyeztetnéaz ingóságok hosszútávú állagát, minőség megőrzését. A raktározás, bútor, ésingóság tárolás komoly gyakorlatot, szakértelmet és szakmaiságot igényel.

Ezért aFranko költöztetés saját raktározási szolgáltatást is biztosít, tiszta, száraz kizárólagbútorok, és egyéb ingóságok tárolására kialakított helyiségben. Itt egyedi,kényes, minőségi ingóságok tárolása is biztonsággal megoldható.

Erre a kényesfeladatra kialakított raktárunkban kizárólag lakossági bútor és személyesingóság tárolását végezzük, más jellegű áruk tárolását nem, így a raktárbantörténő mozgás nagyon csekély. Ebből kifolyólag mind a sérülés veszély, mind azextra porképződés kizárt. 

Vállaljuk,hogy a bútorai, személyes ingóságai elkülönítve, fóliázva, por- ésnedvesség mentesen, több lépcsős őrizet mellett töltsék azt a rövidebb, hosszabbidőt, amíg nálunk kívánja tároltatni őket.

Raktárunkban történő szakszerű lerakodást és elhelyezést saját, bejelentett emberink végzikel.

Bútorait, személyes ingóságait 1 nm rakfelületű palettára rakjuk, tökéletesenzártan lefóliázzuk, majd úgy helyezzük el a raktárban, hogy a legkevesebb tárolóhelyet használjuk fel. Így az ügyfél részére a legjobb költséghatékonysággaltörténik a tárolás, mely az ügyfelünk ezirányú kiadását minimalizálják.

Diszpécsereinkbővebb, mindenre kiterjedő információval tudnak szolgálni ügyfeleink részére.

Kérjük,keressen bizalommal tárolási igénye esetében, akár e-mailben, telefonszámainkon,vagy akár személyesen.

Az alábbiakban néhány fotótláthat a raktárunkban végzett bútortárolásról

Bútorok ingóságok tárolása, raktározása
Bútorok ingóságok tárolása, raktározása
Bútorok ingóságok tárolása, raktározása
Bútorok ingóságok tárolása, raktározása

Minden hozzánk beköltöztetett személyes ingóságotraklapon, (1 m2 területen) teljes mértékben lefóliázva, lezárva, tökéletesenpormentesen tárolunk. (nagyságrendileg egy raklapon közel 2 méter magasságbanhelyezhetők el az ingóságok, így összességében 2 m3 ingósághelyezhető el 1 mterületen. 

A tárolt ingóságokról pontos leltárt készítünk, amitÖn ellenjegyez. A zárt egységbe fóliázott raklapok, a későbbiekben csak az Önjelenlétében kerülhetnek megbontásra.

Raktárunk tiszta és pormentes, így tárolt ingóságait,akár hosszabb tárolási idő eltelte után is, eredeti állapotban kapja vissza.

A raktárunk zárt területen, a nap 24 órájában emberierővel őrzött, multinacionális cég, kivilágított, őrzött telephelyén található.

Cégünktől, a raktáros munkatársunkon kívül, csak három vezető beosztású fő rendelkezik, a raktárba belépési lehetőséggel.

A tárolt személyes ingóság biztosítva van: alapesetben, raklaponként 100. 000 Ft értékhatárig. (Kívánt értékhatárra növelhető)

A raktár belső része kamerarendszerrel, és mozgásérzékelővel is biztosított, felügyelt.

A hét minden munkanapján, 8-16 óráig, ingyeneshozzáférést biztosítunk ügyfeleinknek, a raktárunkban tárolt ingóságaikhoz.Extra, egyedi időpontban (pl. munkaszüneti napokban) felár ellenébenbiztosítjuk ingóságai elérhetőségét.

Az ügyfelek kérésére megbontásra kerülő raklapok, újratörténő fóliázásakor felhasznált fóliát felszámítjuk. (2.200 HUF/100 méterestekercs)

Ingóságai a tárolási idő alatt nincsenek mozgatva.

Növényei öntözését, napfürdőztetését előzetes egyeztetés, és díjszabás alapján elvégezzük.

A raktárunkban csak és kizárólag lakossági ingóságot tárolunk, ebből kifolyólag sem targonca, sem egyéb mozgás, áru mozgatás nincs a bútorai, ingóságai közelében.

A raktárbérlet 1 naptól 1 évig terjedhet - 1 év után abérlet meghosszabbítható.

A legkevesebb tárolható ingóság mennyiség 1 m2,tehát 1 raklapnyi.

A tárolás kiinduló alapára 100 Ft/nm/nap(Egy raklap 1 m2 tároló felületet jelent). Az alapár nagymértékben csökkenhet egyedi elbírálás, és általunk végzett egyéb kapcsolt szolgáltatások igénybevétele esetében. (pl. velünk, a Franko költöztetéssel végezteti ingóságai raktárunkba történő költöztetését)

1 m2 rakhelyre (raklapra) átlagosan 2 m3mennyiségű ingóság tárolható biztonságos, stabil elhelyezéssel.

Az ár a tárolási idő, a tárolt mennyiség és aválasztott fizetési periódus függvényében, akár 20%-kal is alacsonyabb lehet.

Nagyságrendileg természetesen a személyes ingóságmennyiségétől függően, egy átlagosan bútorozott, 1,5-2 szobás lakás tárolása,6-12 m2-es rakhelyen oldható meg.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del