Csomagolás, előkészítés árai nemzetközi költöztetés esetében

Komplett lakások szekrényeinek, tárolók beltartalmának a teljes körű csomagolása, dobozolása, nemzetközi költöztetés magas színvonalú előkészítése, a szükséges, speciális csomagolóanyagok biztosításával együtt.

Csomagolási szolgáltatás, mellyel komplett lesz a nemzetközi költöztetés. – Ezzel megkönnyítjük, megkönnyíthetjük minden ügyfelünk számára a nemzetközi költöztetését.

Cégünk a Franko-költöztetés, a nemzetközi költöztetésben is, minőségi, komplett, széleskörű, mindenre kiterjedő, professzionális költöztető szolgáltatást kíván végezni, amibe, ha a megrendelőnk igényli, akkor a teljes be- és kicsomagolás, csomagolóanyagok biztosítása is beletartozhat. Csomagolási szolgáltatásunk igénylésekor, megrendelőnknek csak annyi dolga van, hogy a legszemélyesebb tárgyait, mint ékszerek, készpénz, hitelkártyák, iratok, kulcsok  és az egyéb, ránk nem tartozó személyes ingóságok, el kell különítenie, hogy szakképzet, csomagolásban jártas munkatársaink ezeket ne csomagolják be. 

Professzionális nemzetközi költöztetést megelőzi a minőségi csomagolás a szükséges csomagolóanyagok biztosításával együtt, és a bútorok teljes sérülést kizáró előkészítése, több rétegben történő csomagolása, és filcezése.

Nemzetközi költöztetés estében, az adott lakásban található bútorok, tárolók beltartalmát, az általunk biztosított csomagolóanyagokba, szakszerűen, és sérülés mentességet garantáló módon becsomagoljuk, majd a szintén általunk biztosított, vastag falú költöztető dobozokba azokat elhelyezzük. A becsomagolt, egyedi ingóságok költöztető dobozokba történő elhelyezéskor törekszünk a teljes, és minden mozgást, elmozdulást megakadályozó elhelyezésre, és a doboz adott belső terének teljes kitöltésére.  Ezzel merev egységes rakatott kapunk, ami a legfontosabb feltétele a sérülésmentes csomagolásnak.

A bútorokat több rétegben fóliával, filccel, majd szükség szerint légbuborékos fóliával is bevonjuk, így teljes mértékben megóvjuk a költöztetés során felmerülő mozgatás, és mozgás közbeni lehetséges sérülésektől.

Ha a csomagolást, előkészítést cégünkkel a Franko - költöztetéssel végezteti, akkor a szakszerű, és teljes mértékű, komplett csomagolás gyorsabbá teszi a nemzetközi költöztetés felrakodási munkáit. Fontos lehet még, hogy az általunk végzett csomagolás leveszi az ügyfeleink válláról az akár több hetes előkészítés terhét, és egyértelművé teszi a felelősségvállalást. Ügyfeleink igényeinek, és kívánságának megfelelően, minden nemzetközi költözéssel járó terhet átvállalunk, így rengeteg időt és energiát, és bosszúságot takaríthat meg szolgáltatási csomagjaink igénybevételével.

A csomagolással együtt végzett nemzetközi költöztetés esetén teljeskörű, és komplett a felelősség, és garanciavállalás.

Ha a lakásának, otthonának a csomagolását mi végezzük, akkor a garancia vállalás teljesen konkrét lesz cégünk részéről. Hiszen ebben az esetben a költöztetés munkafolyamatai, mint a csomagolás, előkészítés, és a nemzetközi költöztetés egy kézben vannak, így bárhol, bármelyik munkafolyamat során is keletkezik a hiba, azok okozói csak mi lehetünk. Ha csomagolást nem igényel az ügyfél, akkor a lerakodásnál észlelt dobozokban történő esetleges sérüléseknek, a rossz csomagolás, dobozolás is lehet az okozója. Ilyen lehet mikor a dobozon külső sérülés, ütődés nem tapasztalható, de belül sérült az ingóság, ebben az esetben valószínűsíthetően a rossz csomagolás a sérülés okozója. 

Komplett teljeskörű szolgáltatással igényelt nemzetközi költöztetés esetében, cégünk a Franko-költöztetés mindenre kiterjedő garanciát és konkrét felelősségvállalást nyújt. 

Nemzetközi költöztetés csomagolási munkáihoz, minőségi csomagolóanyagok biztosítása.

A biztonságos, és precíz, sérülésmentes csomagoláshoz, a nélkülözhetetlen, és jó minőségű csomagolóanyagokat cégünk, a Franko-költöztetés biztosítja. A csomagolóanyagok mindenre kiterjedő bemutatását, és részletes leírását a web lapunk „nemzetközi csomagolóanyagok bemutatása, és árai” aloldalunkon tanulmányozhatja.

Ha a nemzetközi költöztetésére kér ajánlatott cégünktől, akkor a rövid határidőn belül megküldött részletes árajánlatunk „opció I.” részében a becsomagolásra, az „opció II.” részében a kicsomagolás elvégzésére kap ajánlatot. Az ajánlat „opció III.” részében a csomagolásnál általunk felhasznált csomagolóanyagok árait tanulmányozhatja, míg az „opció IV.” részben a tárolási szolgáltatásaink kerülnek bemutatásra.

CSOMAGOLÁS ÁRKÉPZÉSE.

A nemzetközi költöztetés esetében alapszolgáltatásunk részét képezi a bútorok több rétegben történő, sérülés mentességet garantáló csomagolása.

Megküldött ajánlatunk részét képezi (opció I.) a szekrények, tárolók belrtartalmának csomagolási és dobozolási munkadíja, a csomagolásnál felhasznált csomagolóanyag árával együtt.  

Ajánlatunk alapja, a költöztetendő lakás nagysága, bútorozottsága, ebből kifolyólag kiajánlott, a Franko – költöztetés által biztosítani tudó (5 különböző méretkategória) adott méretkategóriás tehergépkocsi. 

Adott, kiajánlott, és ügyfél által megrendelt méret kategóriás költöztető tehergépkocsira készült ajánlathoz, az ott kiajánlott, méret kategóriás költöztető tehergépkocsihoz kapcsolódik, a csomagolási, és kicsomagolási munkadíj is.

Természetesen az ingóság mennyisége szerinti megfelelő méretű költöztető tehergépkocsi kiválasztásában, cégünk minden segítséget megad ügyfeleinknek. Budapestről történő költöztetés esetében egy helyszíni egyeztetés, felmérés, ami természetesen egy más magyarországi város esetében is szóba jöhet, lehet az optimális megoldás. Ha ez a távolság miatt gazdaságosan nem kivitelezhető, akkor részletes megbeszélés, videó, vagy egyéb képanyagok tanulmányozása után, találjuk meg az ügyféllel közösen, a jó, és költséghatékony megoldást, a költöztető tehergépkocsi kategóriájának kiválasztásában.

Az ajánlat elkészítése, annak ügyfél általi elfogadása után, és a megrendelt szolgáltatások alapján, készítünk egy költöztetési szerződést, amely tartalmazza a megegyezett, és Ön által igényelt szolgáltatásokat, és azok árait is.

Fontos azzal minden ügyfelünknek tisztában lennie, hogy cégünknél, a Franko-költöztetésnél a csomagolás nélküli, úgymond nemzetközi viszonylatú alapköltöztetés is tartalmazza, a bútorok, szekrények előkészítését, teljes csomagolását, fóliázását, filcezését, tehát ez a tétel nem számít plusz (csomagolási) szolgáltatásnak. 

Nemzetközi költöztetések esetében komplett egyösszegű ajánlatot készítünk az ingóságok dobozolására, csomagolásra, mely tartalmazza a felhasznált csomagolóanyag árait is. Ebben az esetben az erre vonatkozó rész, az általunk elküldött ajánlat „opció I” részében található.

Nemzetközi költöztetésének megtervezésekor, érdemes figyelembe vennie, hogy a Franko költöztetés nemzetközi költöztetés esetében is igénybe vehető professzionális színvonalú csomagolási, előkészítési szolgáltatásának megrendelésekor, nem csak a költöztetés minőségi színvonalát emeli meg, és a teljes komplett garancia, és felelősség vállalást kapja meg, hanem nagyban megkönnyíti, és lecsökkenti az Önre háruló nehéz terheket. Így időt, sok energiát, fáradságot takarít meg, Önmagának, és családjának egyaránt, és mindezt megfizethető áron.

Részletesebb információkért kérem, keresse felkészült, gyakorlott diszpécsereinket.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del