Tehertaxi - Jobb mint a haver furgonja

Tehertaxi – ha fogni és vinni is kell

tehertaxi szolgáltatás, bútorok, ingóságok kis tételben, és mennyiségben történő szállítása esetén jelent hatékony megoldást. Ez egy különleges szolgáltatás azok számára, akik profikra bíznák egy – egy bútoruk, egyéb kis tételszámú ingóságuk szállítását, és mindezt kedvezményes áron szeretnék lebonyolítani.

Széles szolgáltatási körünk, több brigádunk, és nagyszámú költöztető tehergépkocsink egyik nagy előnye, hogy mindenkinek igénye, és lehetősége szerint kívánunk, és tudunk megfelelni. Ha vidékre szeretne lejuttatni például egy szekrényt, és ha nem feltétlenül, aznapi szállításban gondolkodik, akkor kedvezményes megoldást tudunk felajánlani.

Cégünk elhozza Öntől az ominózus bútort, és azt pár napi tárolás után, egyéb bútorokkal, ingóságokkal kapcsolva, leszállítjuk a vidéki helyszínre, és ott természetesen igényei szerint elhelyezzük az adott lakásban.

Az azonnali szállításhoz viszonyítva lényegesen kedvezőbb áron tudjuk megoldani, de a minőségből értelemszerűen nem engedünk.

Miért jobb a tehertaxi, mint a haver furgonja?

„Mire jó ez?”-gondolhatják azok, akiknek van furgonjuk, esetleg egyik barátjukat meg tudják kérni nagyobb tárgyak, bútordarabok elszállítására.

Egyáltalán nem mindegy, milyen a tehertaxi belső kialakítása. Gondoljon csak bele! Képzelje el egy megbecsült bútordarabjának, például egy kétajtós szekrény útját, miután barátjával berakta egy döntött oldal falu, benne kerékjárati ívvel kialakítású furgon rakterébe!

Nem tudja állítva szállítani, hiszen alacsony a furgon beltere. Elindulunk, döccenő… a kétajtós szekrény döccen egyet és közben megsérül a széle. Körforgalom, jobbra kanyar, balra kanyar: a szekrény jobbra dől, balra dől.

Megérkeznek. Ön kinyitja a furgon rakterét és látja a megviselt szekrényét, amely az induláskor még kitűnő állapotban volt.

Nézzük meg ugyanennek a kétajtós szekrénynek az útját akkor, ha Ön a mi tehertaxi szolgáltatásunkat veszi igénybe.

Speciálisan költöztetésre kialakított, burkolt, filcezett, párnázott rakterű tehertaxi érkezik a helyszínre. A kétfős szakképzet személyzet fel van szerelve minden szükséges szállító eszközzel, illetve a több évtizedes gyakorlatuk biztosítja a sérülésmentességet.

Úgy fogják meg a bútort, úgy viszik azt a tehertaxi rakteréig, hogy még véletlenül se legyen rajta egy karcolás sem. Ezután a burkolt kocsiban, amely a belső 2.5 méteres belterének köszönhetően állítva felfér, gondosan elhelyezik, pokróccal, vagy filccel, és fóliával is bevonják, úgy rögzítik, hogy az utazás során meg se moccanjon.

Elindul a tehertaxi. Döccenő… a szekrényt gondosan rögzítették, ezért nem mozdul, kanyar, körforgalom, jobbra kanyar, balra kanyar… fék, megérkeztünk. Mikor kinyitják a furgon rakterét és a szekrény pont olyan állapotban van, mint ahogy az indulási helyen volt. Egy karcolás sincs rajta. A megérkezést követően pedig kollégáink felviszik Önnek a szekrényt az adott lakásba.

Ott úgy helyezik el, a kívánsága szerint, hogy Önnek a későbbiekben ne legyen gondja az adott bútorral. Nem kell cipekednie, nem kell baráti segítséget kérnie, és legfőképpen nem kell aggódnia.

Ugye, milyen jó hangzik?

Mivel cégünk a minőségi munka híve, minden tehertaxink (I. kategóriájú költöztető tehergépkocsink) rendkívül jól felszerelt, és egyedi kialakítású. Szükséges védőfelszerelések és szállító eszközök tartoznak mind a 16 tehergépkocsinkhoz.

Ha egy munkát elvállaltunk, sosem mondjuk le, számunkra a bizalom a legfontosabb és tudjuk, hogy az elégedett ügyfél a legjobb ajánlólevél. Forduljon hozzánk bizalommal!

Darab bútorok, ingóságok Budapesti, vagy vidéki viszonylatú költöztetéséhez kérjen ajánlatot. Diszpécsereink kívánságának, és a lehetőségeink legjobb összhangjának megteremtésével készítenek egy ajánlatot az Ön számára.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del