Belföldi költöztetésekre vonatkozó biztosítások

Cégünk a Franko-költöztetés 1990-es megalakulásától kezdve, mindig teljes felelősséggel végezte a vállalt költöztetési szolgáltatásokat. Ha hibáztunk, annak következményeit felvállaltuk, és saját hatáskörünkön belül rendeztük az ügyfeleknek okozott kárt.

Szerencsére, illetve felkészült, szakmai gyakorlaton alapuló munkánknak köszönhetően, erre nagyon ritkán került sor.
Az évek múlásával a cég vezetése tapasztalta, hogy megrendelőink részéről nagy igény mutatkozik egy átfogó biztosításra, és annak meglétére.

Értelemszerűen minden ügyfél elemi igénye, és elvárása, hogy a költöztetésnél mozgatott ingóságait teljes biztonságban tudja, akár egy nem várt esemény bekövetkezésekor is.

Belföldi árukár biztosítás - fedezett biztosítás

Ebből kifolyólag cégünk Budapesten, vidéken, tehát Magyarországon belül végzett költöztetésekre kötött, a belföldi költöztetéseket végző tehergépkocsijaira egy „belföldi árukár biztosítást”, illetve egy fedezett biztosítást. Ezek másolt, kinagyítható kötvényeit ezen írásunkban (jobb oldalon nagyobb kijelzőn / alúl kissebben pl. mobiltelefon) tekintheti meg.

Ezen felül, egyedi igények, nagyobb értékű ingóságok biztosítására kialakítottunk egy kedvezményes, több évtizede fennálló kapcsolatot egyes biztosítókkal. Nem egy ügyfelünk régebbi tapasztalata alapján tudta, hogy a biztosítok, nem szívesen fizetnek, egy nehezen behatárolható értékű lakossági ingóságra.

Hiszen valószínűleg az ügyfelek sem számlát, sem egyéb igazolást nem tudnak felmutatni a személyes ingóságok értékéről, vagy akár meglétérő. Az esetleges káreseménynél, a biztosító által könnyedebb fizetés lehetőségére, illetve ügyféltől egy magasabb értékhatár igényre, rugalmas, egyedi, egyutas biztosításokat is tudunk, kedvezményesen megkötni.

Ezek az egyedi biztosítások, kifejezetten lakossági ingóságokra lettek kialakítva. Ha ilyen igény felmerül, akkor megkötjük a biztosítást az ügyfél igényének megfelelően. A biztosítás összegét a megrendelő fizeti, de annak kedvezményes, és rugalmas megkötését cégünk garantálja.

Minden leendő költözködőnek csak fokozottan ajánlani tudjuk, hogy figyeljen oda a költöztetését elvállaló fuvarozó meglévő, vagy nem meglévő biztosításaira. Amíg nincs baj, addig erre nem figyelünk, de ha megtörténik a legrosszabb, akkor már késő.

Egy esetleges nem kívánt baleset miatt, nagyon égető kérdéssé válhat a biztosítás. Ép ezért a Franko költöztetés a saját magunk biztosította felelősség vállalás tényét, megerősítette mind a belföldi, és mind a nemzetközi költöztetésekre kötött átfogó biztosításokkal.

001-tb.jpg
002-tb.jpg
003-tb.jpg
004-tb.jpg

A belföldi árukár biztosítás negyedévenként, a fedezetigazolás évenként kerül rendezésre, így előfordulhat, hogy lentebb látható kötvényvények, nem teljesen naprakészek. Ennek kizárólag az az oka, hogy a web-lapunk szöveg állományát, és képanyagát még nem frissítettük. 

Természetesen az érvényes biztosítás, aktuális kötvényeit, minden esetben megkötjük, és igény esetén, akár e-mailben, akár fax-on, de személyesen is bemutatjuk az ezt igénylő ügyfeleinknek.

Ha bármilyen kérdése felmerülne a biztosításokkal kapcsolatban, vagy költöztetésére egyedi biztosítást kíván kötni, akkor a Franko-költöztetés diszpécser szolgálata, szívesen áll a rendelkezésére.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del