Csomagolás, előkészítés

Szekrények, tárolók beltartalmának a csomagolása, dobozolása, költöztetés komplett előkészítése.

Szolgáltatás, mellyel komplett lesz a költöztetése – így nagyban megkönnyíti az Ön dolgát.

Cégünk a Franko-költöztetés, a belföldi költöztetésben is, komplett, széleskörű, mindenre kiterjedő, professzionális szolgáltatást kíván végezni, amibe, ha a megrendelőnk igényli, akkor a teljes be- és kicsomagolás is beletartozik. Csomagolási szolgáltatásunk igénybevételekor, ügyfeleinknek csak annyi dolga van, hogy a legszemélyesebb tárgyait, mint ékszerek, készpénz, hitelkártyák, iratok, kulcsok  és az egyéb, ránk nem tartozó személyes ingóságok, el kell különítenie, hogy szakképzet dolgozóink ezeket ne csomagolják be. 

Professzionális költöztetést megelőzi a profi csomagolás, előkészítés.

A bútorok, tárolók beltartalmát, az általunk biztosított csomagolóanyagokba precízen, és sérülés mentességet garantáló módón becsomagoljuk, majd a szintén általunk biztosított dobozokba elhelyezzük. A csomagolt, különböző tárgyak dobozokba történő elhelyezéskor törekszünk a teljes, és minden mozgást, elmozdulást megakadályozó elhelyezésre, és a doboz teljes légköbméterének a kitöltésére. 

A bútorokat fóliával, filccel, majd szükség szerint légbuborékos fóliával is becsomagoljuk, így teljes mértékben megóvjuk a költöztetés során felmerülő mozgatás, mozgás lehetséges sérüléseitől.

Ha a csomagolást, előkészítést velünk végezteti, akkor a szakszerű, és teljes mértékű csomagolás gyorsabbá teszi a későbbi költöztetést. Így a csomagolási szolgáltatás megrendelésekor nemcsak a minőség, tehát a színvonal lesz jóval magasabb, hanem a másnapi, vagy későbbi költöztetés is gyorsabbá, ezáltal kedvezőbb áron elvégezhetővé válik. Ezen felül az általunk végzett csomagolás leveszi az ügyfeleink válláról az akár több hetes előkészítés terhét, és teljessé teszi a felelősségvállalást. Minden költözéssel járó terhet levesszük az Ön és családja válláról, így rengeteg időt és energiát takarít meg.

A csomagolással végzett költöztetés esetén teljeskörű a felelősség, és garanciavállalás.

Értelemszerűen, ha a csomagolást mi végezzük, akkor a garancia vállalás teljesen konkrét lesz, hiszen nem lehet a költöztetési sérülést a rossz csomagolásra, dobozolásra hárítani. Komplett teljeskörű szolgáltatás esetében mindenre kiterjedő garanciát és konkrét felelősségvállalást nyújtunk. 

Minőségi csomagolóanyagok biztosítása.

A biztonságos, és precíz csomagoláshoz, a nélkülözhetetlen jó minőségű csomagolóanyagokat cégünk biztosítja. A csomagolóanyagok részletes bemutatását, és leírását a web lapunk „csomagolóanyagok bemutatása, és árai” aloldalunkon tanulmányozhatja.

Ha a költöztetésére kér ajánlatott tőlünk, akkor a megküldött válaszunk „opció I.” részben a becsomagolásra, az „opció II.” részben a kicsomagolás elvégzésére kap ajánlatot. Az ajánlat „opció III.” részben a felhasznált csomagolóanyagok árait tanulmányozhatja.

Csomagolás árképzése.

A fix díjas belföldi költöztetéseknél, ha a csomagolási szolgáltatást megrendeli, akkor az ajánlatnak részét képezi (opció I.) mind a csomagolási munkadíj, mind a csomagolásnál felhasznált csomagolóanyag ára is. Óradíjas ajánlatunkban szintén találkozik a csomagolás, és kicsomagolás opcióval, tehát egyértelmű tesszük, hogy milyen anyagi terhet jelent a csomagolási szolgáltatásunk igénybevétele. Így összevetheti előnyeit, Önre kivetülő könnyebbségét, és a minőségi szolgáltatás árát.

Azt mindig figyelembe kell vennie, hogy a Franko-költöztetésnél a csomagolás nélküli, úgymond alapköltöztetés, is tartalmazza, a bútorok, szekrények előkészítését, csomagolását, fóliázását, filcezését, tehát ez a tétel nem számít plusz (csomagolási) szolgáltatásnak. Ebben az esetben nincs felár, csak a felhasznált csomagolóanyag kerül felszámításra. Csomagolóanyagok árait, és bemutatását a „csomagolóanyagok bemutatása, és árai” linkünkben tanulmányozhatja.

Ha ügyfelünk igényli, akkor a belföldi költöztetéshez kapcsolódó kicsomagolásra is külön árajánlatot adunk.

Csomagolás, előkészítés
Csomagolás, előkészítés
  • Budapesten belül vagy Budapest vonzáskörzetében(közeli vidék) végzett, kisebb vagy átlagos méretű maximum 1-1.5 szobás közötti lakások óradíjban végzett költöztetésénél, az adott költöztetési napon is elvégezhető a csomagolás és dobozolás. Ebben az esetben nem számítunk a csomagolási szolgáltatásra külön csomagolási munkadíjat, hiszen itt ez a tétel beépül a költöztetés felszámolt óradíjába. Plusz költségként csak a cégünk által biztosítót és értelemszerűen a ténylegesen felhasznált, jó minőségű csomagolóanyag kerül felszámításra. A csomagolóanyagok bemutatását, árait „csomagolóanyagok bemutatása, és árai” linkünkben tanulmányozhatja.

 

  • A fentebb leírtnál nagyobb, vagy kisebb, de túlbútorozott lakások költöztetésénél, az aznapi, tehát a költöztetéssel egyazon napon végzett csomagolás nem kivitelezhető. Ennek oka a munka nagysága, és összetettsége miatt fellépő munkaidő elhúzódása, és ezáltal egy napon történő kivitelezhetősége nem megoldható. Ebben az esetben előző, vagy egy egyeztetett előzetes napon kiküldünk egy csomagolásra szakosodott brigádot az adott címre, ahol a csomagolást, előkészítést tökéletesen elvégzik. Biztosítjuk a minőségi csomagolóanyagot, amelyből ténylegesen csak a munkánál, tehát a csomagolásnál felhasznált mennyiség kerül fölszámításra. 

Az előzetes csomagolást, előkészítést végző szakemberek, és a csomagolóanyagok munkaterületre történő kiszállítását kis költöztető tehergépkocsijainkal végezzük. A csomagoló, előkészítő brigád létszámát a lakás nagysága és a csomagolni való ingóság mennyisége határozza meg együttesen, de természetesen minden esetben az ügyfél igénye az elsődleges szempont.

A költöztetést megelőző napon végzett csomagolási szolgáltatás díja:

Alapdíj:(egyszer fizetendő - Budapest belterületére vonatkozóan): 9.500 Ft 

Óradíj hétköznap:  (óránkénti díj, 1 fő csomagolásban szakértő rakodóra vonatkoztatva): 5.500 Ft/ó/1 fő

Óradíj szombaton:  (óránkénti díj, 1 fő csomagolásban szakértő rakodóra vonatkoztatva): 6.500 Ft/ó/1 fő

Csomagoláskor, előkészítéskor fölszámításra kerül a munka folyamán felhasznált csomagolóanyag (csomagolóanyag árak lentebb részletezve)

  • Vidéki fix díjjal végzett költöztetések esetében komplett egyösszegű ajánlatot készítünk a csomagolásra, mely tartalmazza a felhasznált csomagolóanyag árait is. Ebben az esetben az erre vonatkozó rész, az általunk elküldött ajánlat „opció I” részében található.

Ne feledje, a Franko költöztetés csomagolási, előkészítési szolgáltatásának megrendelésekor, nem csak a költöztetés minőségi színvonalát emeli meg, nemcsak a teljes komplett garancia vállalást kapja meg, hanem nagyban megkönnyíti, és lecsökkenti az Önre háruló terheket. Így időt és sok kellemetlenséget, fáradságot takarít meg, Önmagának, és családjának egyaránt, és mindezt megfizethető áron.

Részletesebb információkért kérem, keresse diszpécsereinket.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del