Bemutatkozás - FRANKO-TEHER

Rólunk – Franko költöztetés-nemzetközi költöztetés

A nemzetközi költöztetés sok esetben leegyszerűsített fuvarozási ágnak van beállítva, illetve az átlagember számára annak is tűnik elsőre, de közben egy speciális gépparkot, és szakértő dolgozókat igénylő, bizalmi szakma. Kérem, gondoljon bele, az Ön számára tökéletesen idegen emberek kerülnek közel, az Önnek érzelmileg is fontos, kedves tárgyaihoz, ingóságaihoz, és ezáltal a hozzájuk kapcsolódó emlékekhez is.

Bizony átgondolva, nagyon nem mindegy, hogy az évek hosszú során megszerzett, pótolhatatlan személyes ingóságait kivel, és milyen formában költözteti az ember, főleg ilyen hosszú távon, mint egy nemzetközi viszonylat.  

Minden leendő nemzetközi költözködőnek csak tanácsolni tudjuk, hogy maximálisan éljen, a mai világban könnyen elérhető széles, és bőséges információ áramlás, és beszerzés lehetőségével. A legszélesebb körben, legalaposabban ellenőrizze le, kivel kívánja elvégeztetni nemzetközi költöztetését. Számoljon, adja össze a felmerülő összes költséget, ellenőrizze le a cégeket, vállalkozókat, és csak azután döntsön. Ha az elsőre legolcsóbbnak tűnő, általános áruszállítást, általános ponyvás kocsival végző fuvarozó munkájára, pluszként rárakodó költségeket hozzászámolja, már ott jár, mintha egy professzionális költöztetést végző, annak minden feltételének megfelelő céget választ, a nemzetközi költöztetésének az elvégzésére.

Higgye el, megéri számolni, de csak kompletten, és nagyon számítson döntésénél, a szolgáltatás színvonala, és a költöztető cég piacon való felelősségteljes ottléte, megbízhatósága is.

A Franko költöztetés 1991 óta létezik és specializálódott, először csak belföldi, majd később a cég gyarapodása, növekedése után, pár év elteltével, nemzetközi költöztetések elvégzésére.

A közel három évtizede történő megalakuláskor az akkori brigádvezető /a mai ügyvezető/ és a két rakodó /egyikük ma is a cég hírnevét öregbíti/ odafigyelő, hosszútávban gondolkodó munkája eredményezte, hogy ma ez a költöztető cég, 25 fővel és 16 db modern, a mai kor elvárásainak mindenben megfelelő, és speciálisan költöztetések elvégzésére kialakított tehergépkocsival van a piacon.

Több évtizednyi tapasztalat nemzetközi költöztetések területén.

A 34 évben, és ezalatt az idő alatt elvégzett több tízezer költöztetés alatt, cégünk a Franko-költöztetés, nagyszámú, és egyre magasabb szintű szakmai tapasztalatra és gyakorlatra tett szert.  A költöztetési „ranglétra” legmagasabb foka a nemzetközi költöztetés. Átlagosan a nemzetközi költöztetésben, az 5 eltérő méretkategóriájú dobozos, burkolt, párnázott költöztető tehergépkocsijainkal, és a kapcsolódó gyakorlott személyzettel évente 200-400 darab költöztetés végzünk el. 

A Megrendelőink széles körű igényeit, komplett szolgáltatásainkkal, szolgáltatási csomagjainkkal kifogástalan minőségben, és nagy szakmai hozzáértéssel végezzük el. Fennállásunk, folyamatos, lineáris növekedésünk, és ebben a nehéz piaci világban a talpon maradásunk is jelzi, hogy cégünk mindenkori érdeke a tisztességes, számon kérhető, magas szintű szakmai munka. A hosszútávban, és csak ebben a szakmában gondolkodó vállalkozás, mint amilyen a Franko-költöztetés, fennmaradásának a záloga, a minőségi munka, minőségi költöztetés, hiszen e nélkül egy vállalkozás csak rövidtávban lenne életképes. Ebből kifolyólag, kijelenthető, aki befektetet, és modernizál, az a minőségi munka elkötelezettje, ami eredményezi a hosszú távú talpon maradást, piacon való aktív, és állandó részvételt. 

A Franko-költöztetés egyértelmű, és mindenkori célja, közel három évtizedes megalakulása óta, hogy a piaci átlagtól messze kiemelkedő színvonalú nemzetközi költöztetéseket, nagy darabszámban végezzen el, és ezáltal a komplett, professzionális nemzetközi költöztetés árát versenyképes szinten tartsa, és azt mindig biztosítani tudja.

Nemzetközi költöztetésben legfőbb irányelvünk: minőség, megbízhatóság korrektség, professzionális, komplett szolgáltatás, megfizethető versenyképes áron. Cégünk számára nemzetközi költöztetéseknél is, a legfontosabb cél, a megelégedett, visszatérő ügyfél, hiszen ennél jobb és hatékonyabb reklám nem létezik.

Dolgozóink, költöztető tehergépkocsijaink.

Jelenleg cégünk, 25 fő bejelentett, gyakorlott, szakképzett, állandó dolgozóval; 16 db nagyméretű speciálisan burkolt párnázott, ápolt, tiszta, költöztetésre kialakított tehergépkocsival végzi munkáját.

Nemzetközi költöztetéseket, a legjobb, leggyakorlottabb, több ezer belföldi költöztetés elvégzése után, a munkájukkal kiemelkedő dolgozókkal végezzük.

Nemzetközi költöztetéseket 5 különböző méret kategóriába sorolt, speciális tehergépkocsikkal végezzük. Az eltérő méretkategóriák lehetővé teszik az 1 szobás lakás mérettől, az 5-6 szobás lakás méretig, egy fordulóval történő komplett költöztetések elvégzését.

Minden méret kategóriában kizárólag dobozos, és párnázott oldalfalú speciális költöztetésre kialakított kocsikkal végezzük a költöztetéseket.

A dobozos kivitel nem csak a biztonság miatt elengedhetetlen, hiszen a kötelező 9-11 órás parkolókban kivett pihenőidők alatt is biztonságban van minden kedves ügyfél ingósága. Talán még ennél is fontosabb, hogy költöztetések elvégzésére csak a merev, dobozos felépítmény lehet megoldás. Egy ponyvás tehergépkocsinál, mind a ponyva, mind az azt tartó fémszerkezet, nagy mozgásban van. Ez abból adódik, hogy általános raklapos áruszállításnál, a raklapokat a plató oldalához, aljához spaniferrel rögzítik.

A ponyva csak az eső, és egyéb természeti behatások ellen véd. Költöztetésnél a bútorok szorosan (természetesen filcezve, fóliázva) egymás mellé, illetve több sorban egymásra vannak rakva. A felépítmény, tehát a raktérfogat teljes keresztmetszete, teljes köbmétere kihasználásra kerül. Itt elengedhetetlen követelmény egy minden külön mozgást nélkülöző merev oldalfal, melyhez szorosan, a bútorok vannak elhelyezve. A merevség csak így biztosítható, mert a jó, és sérülésmentességet biztosító rakodás, mikor az ingóság együtt mozog a felépítménnyel, azzal szinte, egy egységes egészet alkot.

Ne feledje! Csak kizárólag dobozos, párnázott oldalfalú speciális költöztető tehergépkocsival lehet minőségi, garancia mellett végzett nemzetközi költöztetést végezni.

Nem hagyjuk cserben, amit elvállaltunk, azt mindig el is végeztük, és el is végezzük.

A több speciális költöztető járműből álló, és öt különböző méretkategóriába sorolható, költöztető tehergépkocsi park, illetve a nagyobb dolgozói létszám biztosítja Önt arról, hogy egy műszaki probléma, vagy egy nagyobb haszonnal kecsegtető munka lehetősége okán, sem mondjuk vissza a már felvett nemzetközi költöztetési megrendelését!

Erre közel három évtizedes fennállásunk, és 20 éves nemzetközi költöztetésben eltöltött szakmai múltunk alatt - évente 200 - 400 darab elvégzett nemzetközi költöztetés mellett - sem volt példa. Amit mi elvállalunk, azt el is végezzük, ebben nincs kivétel.

A komplett nemzetközi költöztetéseket professzionális színvonalon végezzük, alvállalkozókat soha nem alkalmaztunk, és nem is fogunk alkalmazni, mert a felelősségvállalást, és magas szakmai színvonalat, csak ennek megfelelően lehet biztosítani. 

Nemzetközi költöztetésben biztosított szolgáltatási körünk nagyon tág, be, és kicsomagolást, csomagolóanyag biztosítását, tárolást, bútorok szét, és összeszerelését is professzionális szinten elvégezzük.

Egyedi, a nemzetközi költöztetés piacán nagyon ritka szolgáltatásainkra egy példa: Orvosok Magyarországról Norvégiába történő költöztetését úgy vállaltuk, és végeztük el, hogy mire az ügyfelünk a családjával egyetemben megérkezet az adott norvég városba, leszálltak a repülőgépről hazaérkeztek új otthonukba, már a teljesen berendezett, 100 %-ban élhető, már megágyazott, pihenésre előkészített lakást vehették birtokba. A kicsomagolásról visszamaradó hulladékot, szemetet elszállítottuk a lerakodás helyszínéről, hogy ügyfeleinknek ezzel se legyen gondja.

Az új otthonban történő teljes berendezést, bútorok elhelyezését, és a megfelelő rendszer szerinti kicsomagolást, az ügyféllel előzetesen, és részletekbe menően egyeztettük. Késő éjszakai megérkezésüktől kezdve, már nyugodt légkörben, csak pihenéssel, és akklimatizálódással tölthették, az új munkahelyükön a munkakezdéséig fennmaradó napjaikat.

Nemzetközi költöztetések esetében, az ügyfelek tájékoztatását, megrendelések felvételét, a költöztetések szervezését, a költöztetési szolgáltatási csomagok kiajánlását, és a költöztető brigádok irányítását diszpécsereink végzik. 

Kérjük minden tisztelt érdeklődőnket, és ügyfelünket, hogy széles körűen, alaposan tájékozódjon, és ha ezt megtette, akkor biztosak vagyunk benne, hogy jól választ, és mi ebből kifolyólag hiszünk abban, hogy tökéletes partnerei leszünk nemzetközi költöztetésének professzionális elvégzésében.

Várjuk szíves megkeresésüket – Professzionális nemzetközi költöztetést = Franko költöztetés!

KÖLTÖZTETÉS? MIT ÉRDEMES TUDNI RÓLA?

TEKINTSE MEG LEGFRISSEBB CIKKEINKET!

Belföldi költöztetés rovat

Nemzetközi költöztetés rovat

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del