Költöztetés

A költöztetés hatalmas felfordulással és rengeteg gonddal jár. Igazi rémálom lehet.

Talán Ön, vagy rokona, ismerőse is szerzett olyan tapasztalatot, hogy a lakásban megjelenő rakodók nem éppen „úriemberek”. Ha a költöztető cég alkalmi munkásokkal dolgozik, akik ugyan erősek, de hogyan is mondjuk, „nem túl kifinomultak”, akkor nem foglalkoznak azzal, hogy a bútor mennyire sérül, hogy a porcelánokat tartalmazó dobozt ne hajítsa a „helyére”. Esetleg a tisztaságuk, higiéniájuk sem az igazi, ne adj Isten dohányoznak a lakásában, fokozva az Önre váró napi borzalmakat.

Ezért aztán sokan igyekeznek baráti vagy rokoni körben megoldani a költöztetést. „A Józsinak van egy furgonja, és majd elhívom a haverokat pakolni!”

Mi azonban a garancia arra, hogy a barátok vagy rokonok nem fognak leejteni egy értékes antik bútort, vagy a nagyi étkészletét tartalmazó méretes dobozt a költözés során?

Az „ismerős fuvarozó” lehet, hogy olcsó, sőt akár „ingyenes”, de nem is vállal garanciát semmire. A tönkrement bútorokat, berendezéseket pedig újra meg kell venni. A barátokat etetni, és itatni kell a költözés közben, ami nem kis költség, főleg figyelembe véve a munka hatékonyságát, és ez általi hosszát.

Későbbiek folyamán rengetek hétvégéje lesz „irányított”, hiszen a költözésénél résztvevő barátok, megkérik Önt, hogy segítsen az ő építkezésükön, költözésükön, stb. Többszörösen fogja visszasegíteni, visszafizetni Ön, az egy napos költözését.

Mindezt összeadva nagyon drága munka a baráti segítség, főleg tudva, és összevetve, hogy milyen alacsony áron végez profi munkát, a Franko-költözés.

Arról nem is beszélve, hogy a nehéz bútorok emelgetésénél elég egy rossz mozdulat, és kész a sérv, a gerincsérülés, vagy akár kéz és lábtörés. Az orvosi számla és a rokonok/barátok munkaképtelensége pedig garantáltan többe kerül Önnek, mint egy profi költöztető cég, kedvező díjszabása.

Rémálom helyett „Frankó” költözés

Felejtse el a fenti rémálmot, és képzelje el, hogy az Ön lakásán pont időben megjelenik néhány profi, kedves és jól képzett fiatalember. Gondosan előkészítik a terepet, és már ahogy a csomagot megfogják, abból is sugárzik a hozzáértés, a hosszú évek gyakorlata.

A speciálisan költözésre kialakított tehergépkocsik burkoltak, filcezettek, minden szükséges felszereléssel, védőanyaggal ellátottak. Minden adott a színvonalas, felelősségteljes szakmai munkához.

A Franko-költöztetés teljes körű garanciát vállal az általunk végzett költöztetés egészére. Mi segítünk, hogy aggodalmak nélkül élvezze az újdonság izgalmát. A költöztetés egy szakma, mely nagy gyakorlatot és hozzáértést igényel. Nagy tapasztalatú, hozzáértő, kizárólag költöztetéssel foglalkozó munkatársaink gondoskodnak arról, hogy kedvenc bútordarabjai a lehető legnagyobb biztonságban érkezzenek meg új otthonába.

Ez minden ügyfelünk vágya és jogos elvárása. Mi pedig azon vagyunk, hogy minden tekintetben megfeleljünk az Ön elvárásainak. A 33 éves tevékenységünk több ezer ügyfele bizonyítja ezt. 4 különböző méret kategóriájú és speciálisa költőztetések elvégzésére kialakított teherautóink akár egy 4-5 szobás lakás egyszerre, egy fordulóval történő költöztetését is elvégzi.

Legyen 1 szobás garzonja vagy akár 4 szobás családi háza, mi hatékony költöztetési megoldást kínálunk Önnek. Nemzetközi költöztetést ugyanazokkal a rugalmas, de egyben szakértő, és professzionális szolgáltatási csomagokkal végezzük el, mint egy belföldi munkát. Igény szerint pedig a különféle adminisztrációs papírmunkával kapcsolatos terhet is levesszük az Ön válláról, mint például a vámkezelés problémás ügymenete.

Mind a belföldi költöztetés, mind a nemzetközi költöztetés esetében speciális biztosításokkal rendelkezünk. (BÁF, CMR) Tapasztalt csapatunknak köszönhetően céges, közületi munkák esetében is rendkívül gyorsan dolgozunk, akár egy–két nap alatt megoldható az irodai, informatikai munkaállomások teljes körű áttelepítése.

Számunkra a bizalom a legfontosabb: amely munkát elvállaltuk, azt biztosan el is végezzük, és nem fogjuk lemondani semmiféle műszaki problémákra hivatkozva, hiszen rendelkezünk elegendő tehergépkocsival és munkaerővel ahhoz, hogy a technikai probléma ne jelenthessen gondot munkánk során.

Amennyiben igényt tart rá, vállalunk lakáson belüli költöztetést, bútormozgatást, biztosítunk csomagolóanyagot bútoraihoz, esetleg szét- és össze is szereljük Önnek ezeket. Elvégezzük a bútorok emeletre, esetleg erkélyre történő felhúzását és leengedését.

Költöztetés
Költöztetés
Költöztetés

Értékesebb bútort, egy antik darabot, pianínót, zongorát költöztetne?

koltoztetes
koltoztetes

Ne aggódjon: mi gondoskodunk ezek tökéletes biztonságáról! Az árképzésről pedig dönthet: kiválaszthatja az Önnek legkedvezőbb árképzési formát (fix díj, óradíj, esetleg km-óradíj).

A munkánk végeztével minden ügyfelünket kérjük, hogy egy rövid kérdőívet töltsön ki. Itt leírhatják elégedettségi szintjüket, és egyéb észrevételüket, a szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Mi ebből folyamatosan tanulunk, amit a további munkáink során kamatoztatunk.

Minden leendő ügyfelünknek teljes körű betekintést biztosítunk ezekbe a kérdőívekbe, így tökéletesen lemérhetik, besúlyozhatják cégünket, mielőtt bizalmat szavaznak nekünk. Ne feledje a költöztetőre bízza az élete folyamán nehéz munkával megszerzett ingóságait, sarkosan fogalmazva, az életének egy jelentős szeletét.

Körültekintően válassza meg a költöztető céget, hiszen mint tudjuk, a bizalom alapja, a bizonyosság.

Mi a Franko-költözés magabiztosan állunk e nehéz, és felelősségteljes kihívás elé. A 2017-es év kérdőíveink összegzése után kiderült, hogy ügyfeleink 98%-a maximálisan elégedett volt szolgáltatásunkkal.

Ön is igazán zökkenőmentes és profi költöztetésre és költözésre vágyik? Mi ebben állunk szolgálatára. 

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del