Közületi költöztetés

A Franko-költöztetés 1990-es megalakulásakor 1 darab tehergépkocsival, sofőrként, pakkerként a mai cégvezetővel, és 2 fő rakodóval vágott neki a költöztető szakmának.

Első időszak szinte kizárólag lakossági megrendelésekkel, és lakossági munkák elvégzésével telt.

A kitartó, és színvonalas munka lassan meghozta eredményét, az egyre nagyobb számú megrendelések okán a tehergépkocsik, és a dolgozók száma is emelkedett.

A tehergépkocsijaink specializálódtak a költöztetések professzionális elvégzésére, és a dolgozók szakértelme, és gyakorlata, egyre magasabb színvonalú, és összetettebb költöztetések elvégzésére adott lehetőséget.

Idővel egyre több, és egyre nagyobb volumenű belföldi, és később nemzetközi viszonylatú céges, közületi, több ezer négyzetméteres költöztetéseket is, zökkenőmentesen, magas színvonalon voltunk képesek elvégezni.

Fennállásunk immáron 34 éve alatt folyamatosan fejlődtünk, gyarapodott, és egyre modernizálódott infrastruktúránk, dolgozóinknál pedig a növekvő létszám mellett, az állandóságra törekedtünk.

A nagy szakmai gyakorlattal rendelkező „régi motorosok” megtartására nagy hangsúlyt fektettünk, ami a szakmai fejlődésünk egyik záloga lett.

Mind a magán, mind a közületi költöztetéseknél csak, és kizárólag saját bejelentett alkalmazottainkkal végezzük a munkát. Nem alkalmaztunk soha alvállalkozókat sem a lakossági költöztetéseknél, sem a közületi költöztetéseknél, és ezen elvünket továbbiakban is megkívánjuk tartani.

Tudatosult bennünk, hogy felelősséget csak saját alkalmazottakra lehet vállalni, és azt gondoljuk ez minden költöztetésnél, és minden költöztetőre teljes mértékben igaz.

Cégünk 25 fős aktív költöztető dolgozói létszáma, és 15 darab különböző méret kategóriájú költöztető tehergépkocsi parkja lehetővé teszi nagy volumenű közületi költöztetések saját kézben történő kivitelezését, mind a nemzetközi költöztetés, mind a belföldi költöztetés viszonylatában.

Az évtizedek alatti, folyamatos, lineáris fejlődés eredményeként, már több ezer négyzetméteres irodák, irodaházak professzionális költöztetését végezzük el, akár nemzetközi viszonylatban is.

Erre példa, cégünk 2015-ös munkája, amikor a Siemens Müncheni székházának, és azok irodabútorainak, Siemens Budapesti Irodaházába történő költöztetését elvégeztük.

A több ezer irodabútor előkészítését, csomagolását elvégeztük, egy két hétre Münchenbe kitelepülő brigáddal, majd a szekrények, motorosan állítható magasságú íróasztalok, irodai székek nemzetközi közületi költöztetését, nagyságrendileg 10 fordulóval 3 darab 90 m3-es költöztető szerelvény alkalmazásával sérülés, és probléma mentesen megoldottuk. 

A 4 fős előkészítő brigádunk Münchenben elvégezte a bútorok csomagolását, fóliázását, és filcezését, majd a burkolt párnázott egyedi költöztető tehergépkocsik megérkezésekor, azok szakértő megrakodását.

A költöztető kocsik Budapesti megérkezésekor 5-6 fős brigád végezte a bútorok adott irodaházban az emeletekre történő elosztását, kicsomagolását, és összeállítását. 

Hasonló jellegű és összetettségű volt, a 2016 tavaszán végzett, a ThyssenKrupp Felbach-i Irodaházából, raktáraiból, a Budapesti XI. kerületi telephelyükre történő nemzetközi költöztetése.

Ebben az esetben 5 darab, speciális költöztető tehergépkocsi két-két fordulóval végezte el az irodai, és raktári ingóságok szakértő, és professzionális nemzetközi költöztetését.

Itt is teljes körűen cégünk, a Franko-költöztetés végezte, az összes munkafolyamatot, így általunk biztosított kitelepüléssel végeztük az előkészítéstcsomagolást, felrakodást, majd a Budapesti lerakodást, és kicsomagolást. 

Azért tüntettük fel példaként, ezt a két nemzetközi, nagy volumenben történő költöztetést, mert a nagy távolság okán ennek megvalósíthatósága, profi kivitelezése jóval összetettebb, és nehezebb, mint egy belföldön, vagy Budapesten belül végzett közületi költöztetésé.

Ha ezekben az esetekben mind a szervezés, mind a kivitelezés esetében maximálisan elégedett volt megbízónk, akkor egy belföldi munka esetében ez teljes mértékben elvárható, és részünkről biztosítható.

Közületi költöztetés
Közületi költöztetés
Közületi költöztetés
Közületi költöztetés
Közületi költöztetés
Közületi költöztetés

A 34 éves fennállásunk alatt elvégzett közületi költöztetésekből, ez két kiragadott példa tökéletesen bemutatja kapacitásunkat, mobilitásunkat.

Ez jelzi mind az infrastruktúrában, mind az emberi munkaerőben mutatkozó széles lehetőségeinket, munkánkban a költöztetésben cégünk által biztosított sokszínűséget, és a közületi költöztetések terén megszerzett szakértelmünket.

Közületi költöztetéseknél igény esetén teljes becsomagolással, a lerakó helyen történő kicsomagolással, jó minőségű egyedi csomagolóanyagok biztosításával, akár raktározással, és biztosítással együtt is elvégezzük a költöztetéseket.

A páncélszekrények, egyéb egyedi súlypénzes tárgyak költöztetése is munkánk részét képezi.

Számítástechnikai berendezések költöztetését, körültekintően, mechanikus sérülésekre vonatkozó teljes garancia mellett végezzük el.

Raktárak költöztetésénél, nemcsak az irodát, irodai berendezéseket, de magát a raktárt, tehát az ott tárolt, vagy forgalmazott termékek költöztetését is elvégezzük.

Ha szükséges biztosítunk targoncát, raklap emelő „békát”, áru rögzítésére szolgáló spaniffereket, és ha igényli a megrendelő, akkor emelő hátfalas tehergépkocsit, vagy akár 34 paletta árut szállítani képes kamiont is rendelkezésre bocsájtunk.

Így képesek vagyunk egy kézben, saját infrastruktúrával, saját dolgozóinkkal, elvégezni nagy volumenben is, irodák, forgalmazott termékek, raktárak egyben történő költöztetését is. 

És mint fentebb írtuk, mindezeket, nem alvállalkozói segédlettel, hanem cégünk különböző részlegei segítségével, és ezáltal a szolgáltatási palettánk összetett, költöztetések elvégzésében mindenre kiterjedő.

Nagyobb munkák ajánlatának elkészítésekor rögzítjük ügyfeleink igényét, költöztetés menetére vonatkozó kéréseit, majd a helyszíni felmérést követően, rövid határidővel küldjük részletes, a kapcsolt szolgáltatásokat is bemutató ajánlatunkat.

Kisebb volumenű Budapesten belül végzett közületi költöztetések, elvégezhetőek akár óradíjas tarifával is, de értelemszerűen előzetes felmérés, és egyeztetés után fix díjas kalkulációt is készítünk, igény esetén. 

Szolgáltatásaink, mint a csomagolás, csomagolóanyagok teljes körű biztosítása, előre történő kiszállítása, bútorok szét, majd lerakó címen történő összeszerelése, behajtási engedélyek beszerzése, vámolási ügyintézés, páncélszekrények szállítása, illetve az ingóságok rövidebb hosszabb ideig történő biztonságos tárolása, szintén részét képezheti a közületi költöztetéseinknek, és szolgáltatásainknak.

Nagyszámú, bejelentett, és szakképzet, aktív dolgozói létszámunk 25 fő, és 15 darab speciális költöztető tehergépkocsink megléte egyben garantálja, a nagyobb volumenű költöztetési munkák, probléma nélküli, gördülékeny megoldását.

Cégünknek a Franko-költöztetésnek egyértelmű, és elsődleges célja, hogy a költöztetésben nyújtott munkánkkal, szolgáltatásaink egészével, tökéletesen elégedett legyen a Megrendelő, és tovább ajánljon ügyfelei, és üzlettársai körében.

Ennél hatékonyabb reklám nem létezik. Mi kizárólag ebből a szakmából élünk, így létkérdés számunkra a költöztetési munka minőségi elvégzése.

Kapcsolattartás

Frankovics Ildikó

Frankovics Ildikó

Franko-Költöztetés

Cégjegyzékszám: 01 09 723012
Székhely: 1182 Budapest, Regöly u. 8.

Hotorán Mihály

Hotorán Mihály
del