Töltés...

Lomtalanítás

Örökölt egy ingatlant, mely tele van lomokkal, régi értéktelen bútorokkal, egyéb hasznavehetetlen tárgyakkal? Szeretne minél előbb megszabadulni ezektől? Tapasztalni fogja, hogy ez nem is olyan egyszerű.
Az EU-s szabályozás bevezetésével a szemét kezelése sokkal bonyolultabbá vált. Nem lehet csak úgy kidobni valamit. Figyelembe kell venni környezetvédelmi, szemétlerakási szabályokat. Ráadásul tucatjával bezárták a Budapest számos kerületében meglévő, és jutányos áron dolgozó szemétbányákat.
A költségek és a megnövekedett adminisztráció miatt a legtöbb önkormányzat sem szervez már „tavaszi lomtalanítást”, vagy ha igen, akkor is csak legfeljebb egy évben egyszer. Márpedig Önnek most lenne szüksége a lomokkal teli lakásra.
A 28 éves múltra visszatekintő költöztető cégünk, a Franko- költöztetés a belföldi és nemzetközi költöztetés mellett lomtalanítást is vállal.
A leggyakrabban akkor keresnek minket lomtalanítás elvégzésére, ha olyan ingatlant örököltek, amely telis-tele van az új tulajdonos számára használhatatlan és felesleges tárgyakkal, mondhatni, hogy kacatokkal. Ráadásul a lom nagy része ilyenkor nehezen mozgatható bútor, berendezési tárgy, amelyeket sokszor a sokadik emeletről kell lépcsőn lecipelni az utcára.
Képzelje el, hogy mennyivel egyszerűbb a lomtalanítás, ha szakképzett rakodók végzik Ön helyett a pakolást, rámolást, cipekedést, a lomok szervezett elszállítását? Nincs idegeskedés, veszekedés a szomszédokkal, izzadós cipekedés. Nem kell barátokat vagy családtagokat megfűzni arra, hogy drága szabadidejüket egy lomos lakás kipakolására áldozzák.

Bízza ránk a lomtalanítást!

A Franko-költöztetés saját embereivel végzi lomtalanítást. Nagy tapasztalattal rendelkező csapatunk gyorsan és hatékonyan megoldja ezt a problémát Ön helyett! Nem szükséges a cipekedés, napokon át tartó megerőltető fizikai munka. Bízza csapatunkra a lomtalanítást és garantáljuk, hogy az ingatlan villámgyorsan üressé, lomtalanná válik! És egyben azt is garantáljuk, hogy nem szennyezzük a környezetet, tehát nem találkozik „a saját lomjaival” egy út melletti erdőségben.
Az használhatatlan ingóságokat Budapestről, illetve az agglomerációból a Herceghalmi, vagy a Felsőpakonyi hulladéklerakóba tudjuk elszállítani. 
Kizárólag, ez a két bánya fogad csak lakossági hulladékot. A lomtalanítást ugyanazon az áron tudjuk elvégezni, mint a lakossági költöztetésnél megismert „közeli vidék” (Budapest agglomeráció) munkák esetében. A hulladék lerakók költsége, tehát amiért fogad 1 tonna lakossági hulladékot a jelenleg a következő: 29.800 Ft +ÁFA/tonna.
Ha csak bútorra van, amit lomtalanítani kíván, akkor megoldás lehet az FKFV által üzemeltetett, Budapest területén jó néhány helyen fogadó bútorudvarok. Ott a bányáknál kedvezőbb árakon tudjuk elhelyezni megunt bútorait. Ráadásul itt csak Budapesten belüli költöztetési árak rakodnak a lom elhelyezési költségeihez.
A lomtalanítás, egy szükséges rossz, amin jó túlesni. De ha túl van rajta, visszakap, egy tiszta, lakható, értékesíthető lakást. Forduljon hozzánk bizalommal!

Az alábbiakban két árakkal kiegészített példát talál lomtalanításra.
Lomtalanítás Budapestről - 1 szobás lakás méretig

23 m3-es speciális költöztető tehergépkocsi (I. kategória - furgon), 2 fő rakodó, a Felsőpakonyi ASA bányában történő hulladék lerakodás esetében:
Alapdíj: 13.500 Ft (egyszer fizetendő – a tehergépkocsi ki, és visszaállását, és két cím közötti távolság (+ HU-GO) megtételét fedezi)
Hétköznapi, óradíj: 7.200 Ft/óra (gépkocsi + 2 fő együttes óradíja kiérkezéstől lerakodásig számolva)
Egy plusz órát fölszámítunk a vidéki végzés, tehát a Budapestre történő visszaút miatt. (Kiérkezéstől a lepakolásig számolandó óradíj, + 1 óra visszaút Felsőpakonyról)
Az óradíjat a kiérkezéstől a lepakolás végéig számítjuk, tehát nem a telephelyünktől való kiindulástól, a telephelyünkre történő visszaérkezésig, (+ 1 óra visszaút) így az Ön számára teljes egészében kontrolálható, ellenőrizhető az általunk végzett munka, illetve annak folyamatossága.
A tarifánk egyszerűségét, és átláthatóságát szemléltető példa:
Ha hétköznapi napon 8:00-kor érkezik a 2 fős brigád a felrakodó címre, és mondjuk 11:40-kor végez a komplett lomtalanítással, a Felsőpakonyi bányában, akkor Ön, a következő alapján fizet:
3 óra + 1 óra (4x7.200=28.800 Ft) + az alapdíj (HU-GO-val) egy fel-, és egy lerakó cím (egy forduló) esetén (13.500 Ft).
Így a példa alapján, az Ön által fizetendő végösszeg: 42.300 Ft lenne. Erre az összegre még rá kell számolnia a hulladéklerakó díját, ami 29.800 Ft + ÁFA tonnánként.

Lomtalanítás Budapestről - 1.5 – 2.5 szobás lakás méretig:

37 - 41 m3-es speciális költöztető tehergépkocsi (belföldi II. kategória – 7,5-12 tonna), 3 fő rakodó esetében:
Alapdíj: 15.500 Ft (egyszer fizetendő – a tehergépkocsi ki, és visszaállását, és két cím közötti távolság (+ HU-GO) megtételét fedezi)
Hétköznapi, óradíj: 8.500 Ft/ó (gépkocsi + 3 fő együttes óradíja-kiérkezéstől lerakodásig számolva)
Egy plusz órát fölszámítunk a vidéki végzés, tehát a Budapestre történő visszaút miatt. (Kiérkezéstől a lepakolásig számolandó óradíj, + 1 óra visszaút Felsőpakonyról.)
Az óradíjat a kiérkezéstől a lepakolás végéig számítjuk, tehát nem a telephelyünktől való kiindulástól, a telephelyünkre történő visszaérkezésig, (+ 1 óra – visszaút) így az Ön számára teljes egészében kontrolálható, ellenőrizhető az általunk végzett munka, illetve annak folyamatossága.
A tarifánk egyszerűségét, és átláthatóságát szemléltető példa:
Ha hétköznapi napon 8:00-kor érkezik a 3 fős brigád a felrakodó címre, és mondjuk 11:40-kor végez a komplett lomtalanítással, a Felsőpakonyi bányában, akkor Ön, a következő alapján fizet:
4 óra + 1 óra (5x8.500=42.500) + az alapdíj (HU-GO-val) egy fel, és egy lerakócím (egy forduló) esetén (15.500 Ft). Így a példa alapján, az Ön által fizetendő végösszeg: 58.000 Ft lenne. Erre az összegre még rá kell számolnia a hulladéklerakó díját, ami 29.800 Ft + ÁFA tonnánként.
Az alapbrigád (3 fő) létszáma az Ön igényei (nagyobb lakás, több ingóság lomtalanítása) szerint növelhető.
Igény esetén a 4 fős brigád óradíja a következő:
Hétköznap: Egy 4 fős brigád együttes óradíja 10.500 Ft/óra/4 fő, a többi költség azonos a 3 fős brigádnál leírtakkal.


 
Franko-Költöztetés 
Cégjegyzékszám: 01 09 723012 
Bp. 1182. Regöly u. 8. 
Tel. : +36-1/290-33-80 
Fax : +36-1/291-09-95
Mobil : +36-20/9-552-669 
E-mail: info@frankokoltoztet.hu 
Web : www.frankokoltoztetes.hu

MINŐSÉGI KÖLTÖZTETÉSRE LENNE SZÜKSÉGE KORRKET ÁRON?

Kérjen ajánlatot, hogy megtaláljuk Ön számára a legjobb megoldást!