Belföldi Blog

A költöztetés aranyszabályai - belföldi költöztetés kedvező árak!

A költöztetés aranyszabályai - belföldi költöztetés kedvező árak!

Belföldi költöztetést, nemzetközi költöztetést, iroda költöztetést vagy lomtalanítást bízna profi költöztetőkre Budapesten, lehetőleg kedvező áron?

Számoljon le az előítéletekkel, megmutatjuk, milyen egy tapasztalt szakemberekből álló, profi költöztető szolgáltatás! Ezek a költöztetés aranyszabályai:

A megfelelő csomagolás nélkül el sem szabad indulni!

Egy profi költöztető biztosan nem fogja felvenni azokat a tárgyakat, amelyek nincsenek megfelelően becsomagolva. Ez kifejezetten érvényes a törékeny tárgyakra vagy a sérülékeny elektromos eszközökre.

A poharakat, tányérokat csakis gondosan csomagolva, bélelt dobozban veszik át. A profi költöztetőknél mindig van néhány pótló doboz a költöztetés napján arra az eshetőségre, ha esetleg egy-egy csomagolás nem zárna tökéletesen vagy nem lenne mozdítható biztonságosan.

Időben kezdeni, időben végezni!

A költöztetőkről kapcsolatos egyik gyakori sztereotípia, főleg Budapesten, hogy a fix időpont ellenére, a dugóra hivatkozva hajlamosak elkésni, majd pedig a munka végeztével a csúszásért is megpróbálnak pótdíjat kérni arra hivatkozva, hogy túl nehezek voltak a tárgyak, vagy több volt a munka, mint amire számítottak.

Természetesen egy profi költöztető csapattal ilyesmi sohasem fordulhat elő, így nem szabad az előítéletekre alapozni!

Csak becsületesen, mindenről elszámolva!

Akár belföldi költöztetésről Budapestre vagy Budapestről, nemzetközi költöztetésről, iroda költöztetésről, lomtalanításról legyen szó, a profi költöztetők vagy projekt alapon fix árral dolgoznak, vagy pedig szerződésben előre meghatározott egyéb feltételek szerint, mindent papírozva, teljesen törvényes módon.

A jó költöztető biztosan nem fog zsebbe plusz pénzt kérni a munkáért, sőt, inkább az a jellemző, hogy egy-egy esetleges, akár apróbb sérülés esetén, amely sajnos a leginkább óvatosakkal is előfordulhat időnként, még ő maga ragaszkodik hozzá, hogy a kárt megtéríthesse!

Egy jó költöztetőnek a jó hírneve, becsülete sokkal fontosabb, mint néhány érdemtelenül kikuncsorgott forint.

Diszkréció mindenek előtt!

Bárhonnan bárhová is szeretnénk költözni, akár belföldi költöztetést, nemzetközi költöztetést, iroda költöztetést vagy lomtalanítási szolgáltatást vennénk igénybe, akarva-akaratlanul is adódni fognak olyan helyzetek, amikor maximális diszkrécióra van szükség.

tapasztalt költöztetők minden személyes tárgyat tökéletes diszkrécióval, tapintattal fognak elszállítani, hiszen kiemelt figyelmet szentelnek annak, hogy a legkényesebb helyzetekben is úrinőként, úriemberként, intelligensen és udvariasan viselkedjenek.

Nem kell semmit szégyellni a sokat látott költöztetők előtt: bátran bízzuk rájuk az összes személyes, intim tárgyunkat is! A profi költöztetőkre mindenben számíthatunk, ami a költöztetéssel kapcsolatos!

A költöztetés aranyszabályainak valószínűsíthető betartását már akár az árajánlat- vagy időpontkéréskor, de legkésőbb a helyszíni szemlén lehet sejteni!

Ha nem készül szerződés, nem egyértelmű az ár, nem beszélnek a biztonságos csomagolásról, nincsen értékbiztosítás vagy semmilyen felelősségvállalás, nem viselkednek intelligensen és udvariasan, akkor nem szabad igényelni a költöztetés szolgáltatást!

Költöztetés árak kedvezően Budapesten

INKÁBB EGY KICSIT MAGASABB ÁRON, DE MINDIG PROFI KÖLTÖZTETŐKET VÁLASSZUNK – GONDOLJUK EL, MENNYI MINDEN MÚLIK RAJTUK!

 

del