Belföldi Blog

Költözés? Csak professzionális költöztetőautókkal érdemes!

Költözés? Csak professzionális költöztetőautókkal érdemes!

Akár belföldi, akár nemzetközi költöztetésről van szó, egy biztos: amit mindenképpen ajánlatos alaposan megnézni, ha a költöztető cégek közül válogatunk, az a géppark.

Költöztetni ugyanis lehet platós autóval is – csak nem biztos, hogy érdemes. Ami ugyanis tökéletes megoldás a raklapos áruk szállításakor, az katasztrófákhoz vezethet a személyes tárgyak költöztetésekor.

A törékeny ingóságok költöztetése ugyanis csak speciális teherautókban biztonságos.

Milyenek a speciális teherautók?

  • Megfelelő raktérfogattal rendelkeznek. Ez azt jelenti, elegendő hely van benne ahhoz, hogy egy átlagos méretű háztartás minden ingósága elhelyezhető legyen benne. Így Önnek elegendő egy fuvart megrendelni, egy úttal el tudjuk költözteni mindenét.
  • A pakolási terület speciálisan van kialakítva. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy a teherautók belülről filccel vannak bélelve, ami védelmet nyújt az értékeknek azok szállítása közben.
  • A teherautók tiszták. Munkatársaink minden fuvar után kitakarítják és fertőtlenítik a rakteret. Ez a porszívózás, esetleges folteltávolítás mellett a vírushelyzetben előírt higiéniés feltételek betartását is jelenti.

A modern, karbantartott géppark: a szakmában a siker egyik kulcsa

Több évtizedes tapasztalataink megmutatták, hogy a megelégedett ügyfél hosszú távon a legjobb befektetés. Éppen emiatt a megbízható szakembergárda alkalmazása mellett gépparkunk folyamatos, rendszeres fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk.

Jelenleg cégünk hét speciálisan költöztetésre kialakított teherautóval rendelkezik. A híres márkájú (MAN, az IVECO vagy a Mercedes) teherautók között olyat is találhat, amivel akár egy hatszobás lakás ingóságainak szállítását is meg tudjuk oldani, egyetlen fuvarral. Ha pedig mégsem fér el minden a raktérben, speciális pótkocsit is bevetünk, mind a nemzetközi, mind a nagyobb távolságot jelentő belföldi költöztetések esetében.

del